Αυτά τα ζώδια θα επουλώσουν τα ερωτικά σου τραύματα

Θα ξεχάσεις μαζί τους όλα τα αρνητικά σου βιώματα

Αυτά τα ζώδια θα επουλώσουν τα ερωτικά σου τραύματα

Λίγο-πολύ όλοι κάποια στιγμή πληγωθήκαμε στον έρωτα, υπάρχουν όμως 4 ζώδια που μπορούν να βοηθήσουν να επουλωθούν τα τραύματά σου, να ξεχάσεις μαζί τους όλα τα αρνητικά σου βιώματα και να σου προσφέρουν μια όμορφη και γλυκιά σχέση. Ποια είναι αυτά;

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι άνθρωπος έξω καρδιά. Δοτικός, λαμπερός, αλλά και… παθιασμένος. Θα σου δώσει ρομαντισμό, αγάπη, αλλά και ασφάλεια, εφ' όσον και του ίδιου δεν του αρέσουν οι απότομες αλλαγές και τα σκαμπανεβάσματα. Είναι γεννημένος αρχηγός και ξέρει πώς να σε παρασύρει κι εσένα και να σου χαρίσει μια ευτυχισμένη σχέση, βασισμένη σε γερά θεμέλια. Θα σε κάνει να νιώσεις βασίλισσα στο πλευρό ενός βασιλιά και να πιστέψεις ότι τα παραμύθια τελικά μπορεί να βγουν αληθινά.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι άνθρωπος σταθερός, που του αρέσει να είναι σε σχέση και είναι αξιόπιστος. Μπορεί να σου προσφέρει ηρεμία, ασφάλεια, αλλά παράλληλα να σου δώσει το πάθος και τον ρομαντισμό που αναζητάς. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για σχέση αν σε ενδιαφέρει η χρονική διάρκεια. Θα σε κάνει να ξεχάσεις τα όσα άσχημα έζησες στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Ο άνθρωπος συνώνυμο της σχέσης, που ο έρωτας και η ηρεμία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του. Θα είσαι η προτεραιότητά του ό,τι και να γίνει. Θα σε βάζει πάνω από όλους και όλα κι αυτό γιατί το να είστε μαζί είναι το πιο σημαντικό. Γεννημένος για να είναι ζευγάρι και ποτέ μόνος, μπορεί να κάνει όσες υποχωρήσεις χρειαστεί για να είστε καλά κι ευτυχισμένοι. Θα σου δείξει ότι μπορείς να χαλαρώσεις μαζί του και ό,τι έγινε στο παρελθόν σου, έγινε και να το αφήσεις εκεί. Και φυσικά, ότι μπορείς να ελπίζεις στον αληθινό έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι μια κατηγορία μόνος του. Είναι το άτομο που αν τα βρείτε και ταιριάξετε θα σε βοηθήσει να δεις την ζωή αλλιώς. Θα σου διδάξει ότι πρέπει να κοιτάζεις μόνο μπροστά και να βλέπεις το μέλλον με αισιοδοξία. Θα σε βοηθήσει επίσης να κλείσεις τις πληγές του παρελθόντος και να «γιατρευτείς» από λάθος έρωτες και σχέσεις που σε έκαναν να πονέσεις πολύ γιατί θα σε κάνει να καταλάβεις ότι τον χρόνο δε μπορείς να τον γυρίσεις πίσω, για να διορθώσεις ό,τι έγινε, οπότε δεν πρέπει να στενοχωριέσαι, αλλά να χαίρεσαι που ξέφυγες από τα άτομα που ήταν ακατάλληλα για σένα.

Διάβασε επίσης: Σε αυτή την παγίδα κινδυνεύεις να πέσεις, αν ερωτευτείς, ανάλογα με το ζώδιό σου

Γι΄αυτά τα 4 ζευγάρια ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved