Αυτά είναι τα ζώδια που παγώνουν κάθε συναίσθημα

Δεν τα αγγίζει ο πόνος

Αυτά είναι τα ζώδια που παγώνουν κάθε συναίσθημα

Υπάρχουν 5 ζώδια που πραγματικά παγώνουν κάθε συναίσθημα, όταν κάτι πάει στραβά στην ζωή τους. Το μυαλό τους λειτουργεί με έναν περίεργο τρόπο και προκειμένου να μην πονέσουν, νεκρώνεται. Μπορεί να φαίνονται ψυχρά ή αναίσθητα, το κάνουν όμως για τη δική τους προσπασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτσι και πει τέλος, είναι... τέλος. Και δεν πονάει κιόλας που σε χάνει στο κάτω-κάτω έχει αντέξει πολλά, έχει κάνει πολύ υπομονή για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Θα βάλει κάτω τα πράγματα και με τη λογική, όχι την καρδιά θα πάρει την σωστή απόφαση. Δεν διστάζει να ρίξει γροθιά στο μαχαίρι και να κάνει τις αλλαγές που πρέπει. Και φυσικά δεν θα ρίξει ούτε δάκρυ. Ούτε και θα κάθεται να μυξοκλαίει και να πονάει. Ο πόνος είναι για τους αδύναμους κι εκείνος ανήκει στους δυνατούς.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν πληγώνεται εύκολα. Και αν αυτό συμβεί, τότε ο «πόνος» θα διαρκέσει για λίγο μόνο. Το ξεχνάει και πάει παρακάτω. Όπως έλεγε και η Καίτη Γαρμπή: «Όλη κι όλη μου η στεναχώρια, κράτησε να ξέρεις 2-3 ώρες το πολύ. Κι αν στο εξής εμείς θα ζούμε χώρια, τώρα πια αυτό καθόλου δεν μ’ ανησυχεί». Και να τα λέμε και όλα κι η Καίτη Γαρμπή Δίδυμος είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μιλάμε για τον άνθρωπο-«συναισθηματικό παγόβουνο». Μην το παλεύεις. Δεν πονάει. Είναι ένα από τα μεγάλα του ατού. Για κάποιους αυτή του η ικανότητα θεωρείται μειονέκτημα, ωστόσο για εκείνον δεν είναι. Αντιθέτως, το να μπορεί να «κατεβάσει ρολά» και να είναι στον κόσμο του είναι το καλύτερο προσόν που μπορούσε να του δώσει η φύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ο άνθρωπος που έτσι και σε «σκοτώσει» μέσα του, είσαι για πάντα «νεκρός». Δεν αλλάζει γνώμη, δεν μπορείς να τον μεταπείσεις και το καλύτερο για εκείνον; Δεν νιώθει πόνο. Δεν πληγώνεται εύκολα και αν αυτό συμβεί, τότε «τελειώνει» τις καταστάσεις, «νεκρώνει» συναισθηματικά και συνεχίζει την ζωή του σαν να μην συνέβη ποτέ το παραμικρό...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι εύκολο για την Παρθένο να «κατεβάσει ρολά». Έτσι και πληγωθεί, μπορεί να «αδειάσει» γρήγορα συναισθηματικά και έχει τον τρόπο της για να το καταφέρει. Αρχίζει να σκέφτεται όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου, όλα τα λάθη που έκανες, ό,τι «στραβό» είχες πάνω σου και ξενερώνει με ευκολία. Διότι βλέπει ότι δεν ήσουν άψογος/η και δεν μπορούσες να αγγίξεις την τελειότητα, οπότε... γλίτωσε από σένα και πάει γι’ άλλα πιο ωραία πιο μεγάλα.

Διάβασε επίσης:Τα 3 πιο επιφυλακτικά ζώδια που θέλουν χρόνο για να «ανοιχτούν»!

Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved