Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πώς αντιδράς όταν «τα έχεις πάρει κρανίο»;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια της γης όταν τα νευριάσεις;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πώς αντιδράς όταν «τα έχεις πάρει κρανίο»;

Αν και το συναίσθημα του θυμού είναι κάτι μάλλον απωθητικό, είναι αναπόφευκτο να το νιώσεις αρκετές φορές στη ζωή σου. Μπορεί να είσαι ο τύπος που θα προσπαθήσεις να τον κρύψεις, ουρλιάζοντας πάνω σε ένα μαξιλάρι ή σπάζοντας πράγματα, αλλά ο θυμός ξαναβγαίνει πάντοτε στην επιφάνεια, εκτός αν λύσεις το θέμα δραστικά.

Ο καθένας από εμάς έχει ζήσει μια κατάσταση με φωνές και νεύρα από κάποιο κοντινό του πρόσωπο. Αν αναλογιστείς εκ των υστέρων μερικούς από αυτούς τους καυγάδες στους οποίους πιθανόν να έχεις εμπλακεί, θα μπορέσεις να καταλάβεις πολλά για τον τρόπο που τα ζώδια ενεργούν όταν έχουν θυμώσει μαζί σου.

Από τη στιγμή λοιπόν που το ζώδιο του καθενός δείχνει τόσα πολλά για το συναισθηματικό του φάσμα και γενικά για τον χαρακτήρα του, είναι επίσης ένας δείκτης για το πώς ο καθένας διαχειρίζεται τον θυμό του. Δυστυχώς κανένα από τα ζώδια δεν χειρίζεται καλά αυτό το συναίσθημα. Απλώς διαφέρουν μεταξύ τους στις αποχρώσεις μιας άσχημης αντιμετώπισης.

Διάβασε παρακάτω, πώς θα αντιδράσουν τα ζώδια της γης όταν πραγματικά τα έχεις τσαντίσει πολύ:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος συνήθως αγνοεί τον θυμό του ή τον κρατάει υπό έλεγχο, σαν να μην τον νοιάζει. Αυτή είναι η στάση του, έως ότου η οργή του γίνει πολύ έντονη για να μπορεί να την κρύψει. Από τη στιγμή που θα φτάσει σε αυτό το σημείο, καλύτερα να μην ποντάρεις στην ήπια και ήρεμη φύση του.

Θα έχεις ακούσει φυσικά για τον Ταύρο σε υαλοπωλείο! Αν και αυτό αφορά το φυσικό ξέσπασμα του Ταύρου, δεν αποκλείεται καθόλου και το λεκτικό. Το κάθε τι που τον έχει ενοχλήσει, ακόμα και το πιο μικρό, θα το ξεστομίσει και δεν θα σταματήσει μέχρι να του κοπεί η… ανάσα. Τα μάζευε καιρό βλέπεις! Και για να φτάσει σε αυτό το σημείο, σίγουρα έχει μαζέψει πολλά. Το πιο πιθανό είναι ότι θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να ξεπεράσει την οργή του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάθε Παρθένος έχει εξαιρετικά αυστηρή άποψη για το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, οπότε είναι φυσικό να «τα παίρνει κρανίο» αρκετά συχνά. Τις περισσότερες φορές, όμως, θα «καταπιεί» τον εκνευρισμό ή το θυμό του και θα αφήσει το θυμό να τον «τρώει» μέσα του. Λόγω της φυσικής συστολής και ταπεινότητας που διαθέτει, πολύ σπάνια θα εκφραστεί και θα αφεθεί να επηρεάσει τις καταστάσεις γύρω του.

Όμως, είναι πάνω από όλα άνθρωπος και, όταν ο πόνος γίνεται πολύ μεγάλος για να τον αντέξει, θα εκραγεί η θα ξεσπάσει επάνω σου. Ένας Παρθένος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει εξοργιστεί με κάτι που έκανες πριν μήνες, το οποίο εσύ μετά βίας θυμάσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατ’ αρχάς, όταν ένας Αιγόκερως είναι θυμωμένος θα σου το πει και θα σου το δείξει με άτεγκτο και σκληρό τρόπο. Από εκεί και μετά, απλώς δεν υπάρχεις για αυτόν. Αυτό το σκληροτράχηλο ζώδιο δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να ξεκόψει από άτομα που τα θεωρεί τοξικά και να προχωρήσει παρακάτω. Στην πραγματικότητα, θα προτιμούσε να παραμείνει μόνος παρά να περιτριγυρίζεται από εχθρούς.

Αν καταφέρεις να τον θυμώσεις, θα είναι τόσο ψυχρός απέναντί σου και θα σε ξεχάσει τόσο εύκολα, που θα νιώσεις ρίγη στη ραχοκοκαλιά σου! Στην περίπτωση πάλι που θα θελήσεις να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη του, θα πρέπει να δουλέψεις απίστευτα σκληρά. Το πιο πιθανό μάλιστα είναι να πιστεύει ότι δεν αξίζεις καν μια δεύτερη ευκαιρία. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι ο Αιγόκερως. Δίπλα του έχουν θέση μόνο αξιόπιστα άτομα και είναι απόλυτος σε αυτό!

Διάβασε επίσης:

Τα ζώδια που κοιτάνε πρώτα το συμφέρον τους

Τα 3 πιο επικοινωνιακά ζώδια, για να συζητήσεις μαζί τους τα πάντα!

Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved