Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, πώς αντιδράς όταν «τα έχεις πάρει κρανίο»;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια της φωτιάς όταν τα νευριάσεις;

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, πώς αντιδράς όταν «τα έχεις πάρει κρανίο»;

Αν και το συναίσθημα του θυμού είναι κάτι μάλλον απωθητικό, είναι αναπόφευκτο να το νιώσεις αρκετές φορές στη ζωή σου. Μπορεί να είσαι ο τύπος που θα προσπαθήσεις να τον κρύψεις, ουρλιάζοντας πάνω σε ένα μαξιλάρι ή σπάζοντας πράγματα, αλλά ο θυμός ξαναβγαίνει πάντοτε στην επιφάνεια, εκτός αν λύσεις το θέμα δραστικά.

Ο καθένας από εμάς έχει ζήσει μια κατάσταση με φωνές και νεύρα από κάποιο κοντινό του πρόσωπο. Αν αναλογιστείς εκ των υστέρων μερικούς από αυτούς τους καυγάδες στους οποίους πιθανόν να έχεις εμπλακεί, θα μπορέσεις να καταλάβεις πολλά για τον τρόπο που τα ζώδια ενεργούν όταν έχουν θυμώσει μαζί σου.

Από τη στιγμή λοιπόν που το ζώδιο του καθενός δείχνει τόσα πολλά για το συναισθηματικό του φάσμα και γενικά για τον χαρακτήρα του, είναι επίσης ένας δείκτης για το πώς ο καθένας διαχειρίζεται τον θυμό του. Δυστυχώς κανένα από τα ζώδια δεν χειρίζεται καλά αυτό το συναίσθημα. Απλώς διαφέρουν μεταξύ τους στις αποχρώσεις μιας άσχημης αντιμετώπισης.

Διάβασε παρακάτω, πώς θα αντιδράσουν τα ζώδια της φωτιάς όταν πραγματικά τα έχεις τσαντίσει πολύ:

ΚΡΙΟΣ

Όταν ένας Κριός θυμώσει μαζί σου, δεν υπάρχει γυρισμός. Θα εκραγεί αμέσως με μια πύρινη οργή και θα νιώσεις ότι σε ισοπέδωσε. Χωρίς να μασάει τα λόγια του, θα σου πει ακριβώς πως νιώθει. Ευτυχώς, αυτές οι εκρήξεις του δεν διαρκούν πολύ. Είναι γνωστός… θερμοκέφαλος, αλλά τελικά έρχεται πάντα στα συγκαλά του. Μπορεί ακόμα και να ζητήσει συγγνώμη γιατί υπερέβαλλε σε φωνές ή σε νεύρα.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Έντιμη προειδοποίηση: Αν τσαντίσεις ένα Λιοντάρι, προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις ένα φουλ δραματικό σκηνικό. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο ή αν υπάρχουν γνωστοί και φίλοι που σας ακούνε. Και αυτοί, όπως κι εσύ, σίγουρα θα κατεβάσετε τους τόνους για να παρακολουθήσετε την παράσταση που θα δώσει, διανθισμένη με φωνές και… βρυχηθμούς. Ο Λέων θα είναι τόσο απορροφημένος από το δράμα που ζει ο ίδιος εκείνη τη στιγμή, που δεν θα μπορέσεις να αρθρώσεις λέξη. Και αν περιμένεις να απολογηθεί αργότερα για τη συμπεριφορά του, απλώς… ονειρεύεσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λίγα πράγματα μπορούν να επηρεάσουν έναν Τοξότη τόσο, ώστε να «τα πάρει κρανίο». Οπότε, αν καταφέρεις να τον θυμώσεις, θα πρέπει να έχεις κάνει κάτι πολύ ανόητο. Και τότε, δεν πρόκειται να σου δείξει καμία συμπάθεια ή κατανόηση, καθώς θα ξεσπάει την οργή του. Θα αισθανθεί έντονα προδομένος και, επειδή είναι τόσο αγαπητός στον κόσμο, το πιο πιθανό είναι να πιστέψει ότι όλοι οι κοινοί σας φίλοι θα δώσουν σε εκείνον το δίκιο και θα στραφούν εναντίον σου.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που είναι «αφασία» και δεν χαλάνε εύκολα τη ζαχαρένια τους!

Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

Έτσι δραπετεύει το κάθε ζώδιο από την σκληρή πραγματικότητα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved