Έτσι σε κρατάει «δεμένη» μαζί του, χωρίς να δεσμεύεται

Θέλει μεν να υπάρχεις στην ζωή του, αλλά δεν θέλει... σχέση

Έτσι σε κρατάει «δεμένη» μαζί του, χωρίς να δεσμεύεται

Υπάρχει περίπτωση να φλερτάρεις με κάποιον, ο οποίος για τους δικούς του λόγους, το διάστημα αυτό, δεν θέλει να δεσμευτεί, να κάνει σχέση και να προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό στην ζωή του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλει να σε χάσει. Και πώς τα καταφέρνει; Ανάλογα με το ζώδιό του, σε «παίζει» με διαφορετικό τρόπο. Θα κάνει κάποιες κινήσεις για να σε κρατήσει στην ζωή του, αλλά στο… χαλαρό, μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει ή μέχρι να σταματήσεις να τον «βολεύεις».

ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός χρησιμοποιεί το χιούμορ και τα διάφορα αστεία. Μπορεί να σου στέλνει ό,τι χιουμοριστικό βρίσκει για να γελάσεις, να τον θεωρήσεις γλυκούλη και αθώο και να κρύψει την πιο ύπουλη πλευρά του. Θα έχετε κάτι για να συζητάτε, αλλά όχι κάτι σοβαρό ή κάτι που να αφορά την σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ταύρος είναι πιο προσγειωμένος γενικά και θα προσπαθήσει να φανεί αρκετά υποστηρικτικός απέναντί σου, αλλά και ένας καλός φίλος πέρα από εραστής. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλει απαραίτητα να δεθεί συναισθηματικά…

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Δίδυμος παίζει πολύ με τις υποσχέσεις. Τάζει πράγματα τα οποία φυσικά και δεν πραγματοποιεί, καθώς αλλάζει πολύ συχνά γνώμη και πηγαίνει… «όπου φυσάει ο άνεμος». Μην πιστεύεις εύκολα αυτά που λέει, γιατί τις περισσότερες φορές δεν τα εννοεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος θα προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει συναισθηματικά. Θα σου ανοιχτεί, θα σου δείξει πόσο ευάλωτος είναι ή μπορεί να σου στείλει και κάποια μεθυσμένα μηνύματα. Θα προσπαθήσει να κλαφτεί και να το παίξει θύμα για να σε χειριστεί πιο εύκολα.

ΛΕΩΝ: Ο Λέοντας θα κάνει τα πάντα για να σου φαίνεται χρήσιμος, απαραίτητος και να δείξει το πόσο γενναιόδωρος είναι. Όλο αυτό είναι και μια μάσκα για να κρύψει τις άλλες πλευρές του, που δεν είναι και τόσο… αγαθές.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Παρθένος μπορεί να παίξει πολύ επικίνδυνα παιχνίδια με το μυαλό σου. Χρησιμοποιεί αρκετά συχνά την μέθοδο «μια ζέστη, μια κρύο» ή αυτό που λέμε «μαστίγιο και καρότο». Θα σε μπερδεύει και δεν θα ξέρεις πώς να αντιδράσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μην πέφτεις στην παγίδα του γλυκούλη Ζυγού. Μπορεί να σε γνωρίσει στην οικογένειά του και στους φίλους του σαν να είστε μαζί, ενώ στην ουσία δεν είστε. Αυτή του η στάση και άλλες παρόμοιες αρκετά ύπουλες είναι που σε μπερδεύουν και δεν ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς και αν πρέπει να μείνεις ή να φύγεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Σκορπιός τείνει να είναι αρκετά μυστήριος και φυσικά μυστικοπαθής. Κρύβει την αλήθεια όσο κανείς άλλος και παρότι δεν θέλει ο ίδιος να δεσμευτεί, κάνει τα πάντα για να δεσμευτείς εσύ σε εκείνον, να είσαι πιστή και ειλικρινής. Χρησιμοποιεί τη γοητεία του και την μυστήρια φύση του για να σε παρασύρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης έχει από μόνος του φοβίες δέσμευσης και αποφεύγει τις σχέσεις όπως ο διάολος το λιβάνι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν φλερτάρει… Χρησιμοποιεί την γοητεία του, το χαμόγελό του κι αυτό τον αέρα που έχει για να «παίζει» μαζί σου, χωρίς όμως να θέλει τίποτα παραπάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αιγόκερως δίνει προτεραιότητα στην δουλειά του και στην καριέρα του. Θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιήσει μια σχέση για να τον βοηθήσει να πετύχει τις φιλοδοξίες του. Επιλέγει να δίνει φροντίδα και λίγη στοργή στο ταίρι του, προκειμένου να εξασφαλίζει την υποστήριξη που χρειάζεται για να προχωρήσει στην ζωή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Υδροχόος ανήκει στα ζώδια που δεν ανοίγονται συναισθηματικά και είναι πιο… απόμακρα και ψυχρά. Δεν του αρέσει καθόλου η ιδέα της δέσμευσης και προτιμά τα one-night stand. Θα σου το δείξει με κάθε τρόπο αυτό γιατί δεν θέλει να μπλεχτεί σε τίποτα άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο Ιχθύς δίνει ψεύτικες υποσχέσεις για το μέλλον και συχνά δημιουργεί μια ψευδαίσθηση ασφάλειας και οικειότητας που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, ενώ ο ίδιος «απέχει» συναισθηματικά, κατεβάζει ρολά και δεν νοιάζεται πραγματικά.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζώδια, όταν τα χάνουν, αντιλαμβάνονται την αξία τους

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι «κυνηγοί» του ζωδιακού

Τα 3 πιο επιλεκτικά ζώδια που δυσκολεύονται να διαλέξουν ταίρι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved