Τα 3 πιο επικοινωνιακά ζώδια, για να συζητήσεις μαζί τους τα πάντα!

Είναι πολύ δεκτικά στο να ακούσουν και να μιλήσουν για οτιδήποτε

Τα 3 πιο επικοινωνιακά ζώδια, για να συζητήσεις μαζί τους τα πάντα!

Αν είσαι ένας κοινωνικός άνθρωπος που του αρέσουν οι βόλτες, οι παρέες και οι μεγάλες συζητήσεις, σίγουρα θα νιώθεις κάποια στέρηση στην εποχή της πανδημίας. Οι ατελείωτες και καθημερινές συναντήσεις και συζητήσεις έχουν περιοριστεί εκ των πραγμάτων και αυτό είναι κάτι που λείπει περισσότερο στα κοινωνικά και επικοινωνιακά άτομα, παρά σε όσα είναι εσωστρεφή ή μοναχικά. Αν, μάλιστα ανήκεις σε ένα από τα ζώδια της λίστας μας, θα υποφέρεις περισσότερο από την έλλειψη ανθρώπινης επικοινωνίας. Όμως, τα επικοινωνιακά άτομα, παρά τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς, έχουν την ικανότητα να ανακαλύπτουν νέους και δημιουργικούς τρόπους για να έχουν επαφή με τους άλλους.

Δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει το γεγονός ότι τα τρία πιο συζητήσιμα ζώδια ανήκουν στο στοιχείο του αέρα, αφού αυτό το στοιχείο ευθύνεται κατά κύριο λόγο για τις σκέψεις, τη διανόηση και τις ιδέες. Δεν αρέσκονται στις επιφανειακές συζητήσεις, γεγονός που καθιστά τον διάλογο μαζί τους ακόμα πιο συναρπαστικό, είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά. Αν ψάχνεις για μια ειλικρινή γνώμη ή απλώς κάποιον για να εκφράσεις μια καινούργια ιδέα ή σκέψη σου, αυτά τα ζώδια θα εκπληρώσουν με ευκολία την επιθυμία σου. Ως τα πιο ομιλητικά ζώδια, θέλουν να αναγνωρίζονται και να ξεχωρίζουν για τη δύναμη του μυαλού τους ή την ικανότητά τους να ξεκινήσουν μια συζήτηση με τον οποιονδήποτε, ανεξάρτητα ποιος είναι αυτός.

Αν θέλεις να καταλάβεις περισσότερα για αυτά τα ζώδια που έχουν τόσα πολλά να πουν, διάβασε παρακάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό ενός Διδύμου είναι πάντα πλημμυρισμένο με ιδέες και ο ενθουσιασμός με τον οποίο μοιράζεται τις σκέψεις του ή τη γνώμη του δεν υποχωρεί ποτέ. Η περίεργη φύση τους βοηθάει τους Διδύμους να μην βαριούνται και οι άλλοι άνθρωποι θεωρούν εύκολη υπόθεση το να ανοίξουν μια συζήτηση μαζί τους. Η επιθυμία του ζωδίου να είναι ένας αιώνιος μαθητής της ζωής, το σπρώχνει να αναζητά διαρκώς νέους τρόπους μάθησης, οπότε δεν ξεμένει ποτέ από θέματα προς συζήτηση. Βέβαια, η τάση του να καταπιάνεται διαρκώς με νέα και ενδιαφέροντα θέματα, μπορεί μερικές φορές να τον εμποδίζει από το να τελειώσει ό,τι αρχίζει. Αλλά, αρκεί να θυμάται ότι κάθε σκέψη που έχει και κάθε πεδίο που ασχολείται αξίζει τον χρόνο και την επιμονή του, και τότε θα νιώθει πάντα πλήρης. Είναι το ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από τον Ερμή και έρχεται να υπενθυμίσει στους άλλους πόσο σημαντικό είναι να υιοθετούν τα νέα δεδομένα, ενώ παράλληλα έχει μια πολύ υγιή σχέση με το να προσαρμόζεται σε εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις και προοπτικές.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη που κυβερνάει τον Ζυγό, δηλώνει ότι η ανθρώπινη επαφή είναι το παν για αυτό το ζώδιο. Μερικοί μπορεί να τον βαφτίσουν αθεράπευτα ρομαντικό, αλλά δεν παύει να είναι ένα επικοινωνιακό ζώδιο του αέρα. Ενθουσιάζεται και αποκτά κίνητρο συμμετοχής σε πνευματικές συνομιλίες, κατά προτίμηση σε έναν δημιουργικό ή καλλιτεχνικό χώρο. Η επιθυμία του Ζυγού να προσεγγίζει τους ανθρώπους για να νιώθει κοντά τους, του επιτρέπει να συνάπτει βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις μαζί τους. Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, τα αγαπημένα του θέματα προς συζήτηση είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Μπορεί να δίνει στους φίλους του ερωτικές συμβουλές ή να μιλάει με ενθουσιασμό για το νέο άτομο που γνώρισε ή έκανε σχέση. Η ανάγκη του για ενοποίηση και ταίριασμα με τους άλλους τείνει να εκφράζεται κυρίως προφορικά και η κάθε λέξη ή φράση του Ζυγού συνήθως μοιάζει σαν μια ζεστή αγκαλιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ως ελεύθερο πνεύμα και ανθρωπιστής, κάθε Υδροχόος έχει ως κύρια προτεραιότητα τη σύνδεσή του με τους ανθρώπους που μοιράζονται μαζί του τις ίδιες πεποιθήσεις και απόψεις. Το να μοιράζεται τη γνώμη του με ανθρώπους οι οποίοι εκτιμούν πραγματικά τη μοναδική του ατομικότητα είναι μια μεγάλη ανάγκη για τον Υδροχόο. Παράλληλα, έχει ανάγκη να ακούγεται η φωνή του σε θέματα με τα οποία παθιάζεται. Το κάλεσμα που νιώθει για να δουλέψει σε ομάδες και συλλογικότητες τροφοδοτεί την έμφυτη επιθυμία του να δημιουργεί νέες και ακατέργαστες συνδέσεις με τους άλλους και αυτό είναι κάτι που πραγματικά τον κάνει να ξεχωρίζει. Ένας Υδροχόος επιθυμεί να ενισχύει τις φωνές εκείνων που σιωπούν, πράγμα που του επιτρέπει να συμμετέχει σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό του. Όταν μιλάει, οι άνθρωποι ακούνε, επειδή πάντα έχει μια αυθεντική άποψη ή ιδέα την οποία οι περισσότεροι δεν έχουν καν σκεφτεί ή λάβει υπόψη. Ο ατρόμητος τρόπος που έχει για να επικοινωνεί όσα βρίσκονται μέσα στο μυαλό του, είναι η κυριότερη ιδιότητα που τον κάνει τόσο αξιοπρόσεκτο και ξεχωριστό άτομο.

Διάβασε επίσης:

Με αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να μιλάς ασταμάτητα, χωρίς να βαρεθείς

Τα 4 πιο ευαίσθητα ζώδια που καταλαβαίνουν αμέσως τον πόνο σου!

Αυτά είναι τα 4 πιο ευκολόπιστα ζώδια!

Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια που δεν είναι καθόλου «δήθεν»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved