12 ζευγάρια ζωδίων που η μοίρα θα τους παίξει άσχημο παιχνίδι

Έρχονται κοντά για κάποιο λόγο… Το κακό είναι όμως ότι στο τέλος πονάνε πολύ!

12 ζευγάρια ζωδίων που η μοίρα θα τους παίξει άσχημο παιχνίδι

Για ό,τι συμβαίνει στην ζωή μας υπάρχει ένας λόγος. Κάθε γνωριμία που κάνουμε και κάθε άνθρωπος με τον οποίο ερχόμαστε κοντά, μας «διδάσκει» και κάτι. Μας δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο και μια άλλη οπτική σε σχέση με αυτή που εμείς βλέπαμε τα πράγματα. Και αυτά τα μαθήματα δεν είναι απαραίτητο μόνο να τα παίρνουμε.

Μπορούμε να τα δώσουμε κιόλας. Γι’ αυτό κάθε άνθρωπος που έρχεται στην ζωή μας, όταν φύγει από αυτή, μετά θα είναι διαφορετικός και αλλαγμένος. Πάμε λίγο πιο κάτω να δούμε 12 διαφορετικά ζευγάρια ζωδίων, τα οποία η μοίρα και η ζωή τα φέρανε μεν κοντά, αλλά δεν ήταν γραφτό τους να στεριώσουν ή να ευτυχίσουν.

ΚΡΙΟΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτά τα ζώδια θα μπλεχτούν σε μια σχέση έντονου πάθους. Ίσως να είχαν ερωτευτεί και με την πρώτη ματιά κι αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που «τυφλώθηκαν» και λειτουργούσαν εντελώς απερίσκεπτα. Ωστόσο, όταν ο έρωτας, το πάθος και ο πόθος τελειώσουν, θα δουν την πραγματικότητα και θα χωρίσουν με όχι και τόσο… φιλικό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ

Σίγουρα θα έχεις ακούσει και στο παρελθόν για τον… «καταστροφικό» αυτό συνδυασμό. Δύο ζώδια που δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους, όμως όταν έρθουν κοντά μπορεί να δημιουργηθεί κάτι «εκρηκτικό» μεταξύ τους. Αυτό το «κάτι» όμως θα κρατήσει πολύ λίγο. Θα το ζήσουν, θα το χαρούν, αλλά θα πονέσουν παράλληλα…

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΙΧΘΥΕΣ

Άλλος ένας συνδυασμός ζωδίων που με την πρώτη ματιά λες… «αυτοί οι δυο δεν θα μπορούσαν να είναι ποτέ μαζί». Και όμως! Και μαζί μπορούν να είναι και καλά να περάσουν, αλλά όχι για πολύ. Γιατί όταν περάσει ο έρωτας και ο ενθουσιασμός, ο πόνος θα είναι τεράστιος και κυρίως ο Ιχθύς είναι αυτός που θα πληγωθεί περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα δυο αντίθετα έλκονται. Και αυτό γιατί κατά βάθος συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο. Όμως όλα αυτά που τους ενώνουν, είναι λιγότερα από αυτά που τους χωρίζουν. Με αποτέλεσμα ο Αιγόκερως να είναι αλύγιστος και αδιάλλακτος και να διαλύσει συναισθηματικά τον Καρκίνο. Η χαρά σε αυτό το ζευγάρι θα κρατήσει λίγο.

ΛΕΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι εύκολο για τον Λέοντα να γοητεύσει τους γύρω του και η Παρθένος δεν θα μπορούσε να μην πέσει στα… δίχτυα του. Τα προβλήματα στην σχέση αυτή θα αρχίσουν όταν η Παρθένος θα αρνηθεί να υπακούσει στις εντολές του Λέοντα και να είναι το… δεύτερο βιολί στην σχέση. Δεν ανέχεται διαταγές και υποδείξεις και άμεσα θα έρθει η ρήξη ανάμεσά τους. Το γυαλί θα ραγίσει και στην δική τους περίπτωση, δεν θα ξανακολλήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΚΡΙΟΣ

Ο επαναστατικός και περιπετειώδης χαρακτήρας του Κριού δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος από μια Παρθένο. Θα την εντυπωσιάσει η φλόγα του και το πάθος του. Ωστόσο, ο αυθορμητισμός του Κριού και η ασυνέπειά του θα την βγάλουν εκτός εαυτού και θα είναι μόνιμα στην τσίτα και σε έξαλλη κατάσταση. Ο χωρισμός θα έρθει σχετικά άμεσα και με αρκετούς τσακωμούς και γκρίνιες.

**Έχει προοπτική η σχέση σας; Οι απαντήσεις είναι εδώ**

ΖΥΓΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ζυγός συναντά στον Αιγόκερω όλα όσα του λείπουν. Δυναμισμό, οργάνωση και αποφασιστικότητα. Τον ερεθίζουν αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά παράλληλα τον τρομάζουν και του χαλάνε την ισορροπία του. Και αυτό είναι κάτι που ο Ζυγός δεν διαπραγματεύεται. Μπορεί να κάνει σχέση με τον Αιγόκερω, αλλά αργά ή γρήγορα θα του δώσει τα παπούτσια στο χέρι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας ακόμα συνδυασμός που τον βλέπεις και λες «αδύνατο αυτοί οι δυο να γουστάρουν ο ένας τον άλλον». Τίποτα δεν είναι απίθανο. Όλα μπορούν να συμβούν, ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα κρατήσει ούτε η σχέση, ούτε ο έρωτας. Ο Τοξότης θα το βάλει στα πόδια, μόλις αρχίσει να γνωρίζει λίγο καλύτερα τον Σκορπιό, ενώ εκείνος θα τον «διαγράψει» από την καρδιά του γιατί δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί σε τίποτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το ζευγάρι το μόνο που θα μπορούσε να δώσει είναι άφθονο κουτσομπολιό και δράμα στους φίλους του. Είναι δυο κόσμοι αντίθετοι, που ναι μεν μπορεί να έρθουν κοντά – γιατί είπαμε ότι ο έρωτας είναι τυφλός- ωστόσο θα υποφέρουν πολύ και θα τα «σπάσουν» σε χρόνο dt. Παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, ζήλιες κτλ είναι αυτά που θα επικρατούν στην σχέση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί ο Αιγόκερως αρχικά να γοητευτεί από τον Ιχθύ, ωστόσο το παραμύθι δεν θα το φάει για αρκετό καιρό. Γρήγορα θα κουραστεί από το χάος του Ιχθύ και θα του δώσει τα δυο… «πτερύγια» στο χέρι, στέλνοντάς τον στείλει να πάει να κολυμπήσει σε άλλη θάλασσα. Στο σεξ μπορεί και να τα βρουν, όμως σε όλα τα άλλα θα είναι η μέρα με την νύχτα. Οπότε ο χωρισμός θα έρθει γρήγορα και ο καθένας θα πάει σπίτι του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΛΕΩΝ

Οι δυο τους θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα δυναμικό ζευγάρι. Ωστόσο, είναι και οι δυο τόσο αγύριστα κεφάλια που άκρη δεν θα βγει. Επίσης ο Λέων θέλει όλη την προσοχή στραμμένη πάνω του, σε αντίθεση με τον Υδροχόο, ο οποίος είναι πιο χαμηλών τόνων. Πώς θα κάνουν έτσι χωριό; Ούτε με legο δεν θα το στήνανε… Το πάθος και ο αρχικός έρωτας, άμεσα θα μετατραπούν σε νεύρα και καυγάδες…

ΙΧΘΥΕΣ - ΚΡΙΟΣ

Δυο «γείτονες» του ζωδιακού που όμως είναι λες και προέρχονται από εντελώς άλλους κόσμους. Το μόνο που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ τους είναι ένας αρχικός ενθουσιασμός, ένας έρωτας κεραυνοβόλος και ένα καλό κρεβάτι. Ωστόσο, όταν το πράγμα φτάσει στο κομμάτι της επικοινωνίας, θα είναι σαν να μιλάει ο ένας στον άλλο από το υπερπέραν. Άντε να συνεννοηθείς…

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που θα είναι πάντα δίπλα σου, ό,τι κι αν σου συμβεί!

Οι γυναίκες ψήφισαν! Αυτοί είναι οι πιο ξενέρωτοι άντρες

4 ζώδια που κάνουν σχέσεις με σύντομη ημερομηνία λήξης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved