Αυτά τα ζώδια ξεμένουν πάντα από λεφτά, πριν τελειώσει ο μήνας

Δεν το έχουν καθόλου με την διαχείριση!

Αυτά τα ζώδια ξεμένουν πάντα από λεφτά, πριν τελειώσει ο μήνας

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που ανεξαρτήτως των καταστάσεων, ξεμένουν πάντα από λεφτά, ενώ κάποιοι άλλοι φροντίζουν, ώστε να τους μείνει έστω και ένα μικρό ποσό για να βγάλουν το μήνα. Δε σημαίνει ότι παίρνουν λιγότερα χρήματα ή ότι έχουν έκτακτα έξοδα να καλύψουν, αλλά το ότι κάνουν κακή διαχείριση,

Όπως με όλα τα πράγματα, η αστρολογία έχει να μας πει πολλά για τον τρόπο που ξοδεύουμε. Ας δούμε λοιπόν, ποια είναι τα ζώδια που δεν κάνουν καλό κουμάντο!

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί ξεφεύγουν από τον προϋπολογισμό επειδή έχουν την τάση να συγχέουν τις ανάγκες με τις επιθυμίες. Δεν μπορούν π.χ. να καταλάβουν ότι δεν χρειάζονται αυτό το ζευγάρι παπούτσια, απλώς το θέλουν. Με αυτήν τη λογική, μπορούν να βρίσκουν συνεχώς δικαιολογίες για τις αγορές τους και να ψωνίζουν ασταμάτητα.

Όμως, η αλήθεια είναι πως αν αγοράζεις όλα όσα επιθυμείς και αυτά δεν είναι γραμμένα στο τεφτέρι εσόδων-εξόδων, θα ξοδέψεις πολλά. Και αν αυτό συμβαίνει κάθε μήνα, θα πρέπει ή να προσαρμόσεις τον προϋπολογισμό σου ή να τον παρατήσεις εντελώς, αφού κάθε προσπάθεια αποδεικνύεται μάταιη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν πολλά θέματα που «τρέχουν» ταυτόχρονα και υπάρχουν φορές που ειλικρινά ξεχνούν ακόμα κι ότι κάποια στιγμή είχαν κάνει ένα οικονομικό πλάνο. Μπορεί να καταστρώσουν μια κατάσταση εσόδων-εξόδων, αλλά όταν χρειαστεί να ελέγξουν με υπευθυνότητα τις συναλλαγές τους, το ξεχνούν εντελώς, αφού είναι πάντα τόσο απασχολημένοι!

Με άλλα λόγια, ο προϋπολογισμός τους στηρίζεται στη διάθεσή τους. Κι αν νιώσουν ότι ο εαυτός τους χρειάζεται περιποίηση ή μια θεραπεία, τότε ο προγραμματισμός εξόδων πάει… περίπατο!

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί έχουν πρόβλημα με τις αυθόρμητες αγορές, και όταν αγοράζουν κάτι που ήταν εκτός προγράμματος, ξεχνούν να το σημειώσουν στα τεφτέρια τους! Αν δεν ακολουθούν ένα οικονομικό πρόγραμμα και δεν κάνουν τις αναγκαίες προσαρμογές, καταλήγουν συνήθως σ' ένα οικονομικό χάος που τους οδηγεί σε μεγάλη απογοήτευση.

Ζυγέ, αν δεν παρακολουθείς τι ξοδεύεις, ποτέ δεν θα καταφέρεις να είσαι εντός προϋπολογισμού.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι πολύ αισιόδοξοι, αλλά ο ρεαλισμός δεν είναι το φόρτε τους. Θα κάνουν έναν προϋπολογισμό στις αρχές του μήνα, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τις πραγματικές οικονομικές τους δυνατότητες. Θέλουν να γίνουν καλύτεροι στην αποταμίευση και να τα καταφέρουν, οπότε βάζουν στόχους, που όμως είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθούν.

Οι προθέσεις τους είναι καλές, αλλά οι ίδιοι είναι έτσι φτιαγμένοι που συνήθως δεν τα καταφέρνουν. Θα πρέπει να κοιτάξουν τις οικονομικές τους δυνατότητες με κριτική ματιά και να φτιάξουν ένα πρόγραμμα το οποίο θα μπορέσουν να τηρήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες θα ξεφύγουν από το οικονομικό τους πρόγραμμα, επειδή είναι πολύ συμπονετικοί και δοτικοί. Αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια, ειδικά οικονομική, ο Ιχθύς θα του την δώσει. Είναι το είδος των ανθρώπων που θα προτιμήσουν να ξοδέψουν ακόμα και τα τελευταία τους κέρματα για κάποιον άλλον, παρά για τον εαυτό τους.

Όταν κάνουν έξοδα εκτός προϋπολογισμού, ξεχνούν να το σημειώσουν κάπου, οπότε δεν έχουν συναίσθηση ποιο είναι το ακριβές υπόλοιπο που τους έχει απομείνει. Όταν αντιληφθούν ότι ξέφυγαν τελείως και δεν έχουν δεκάρα, είναι πια αργά για να διορθώσουν την κατάσταση.

Διάβασε επίσης: Τα 4 ζώδια που έχουν προβλήματα συμπεριφοράς

Τα 4 πιο ευαίσθητα ζώδια που καταλαβαίνουν αμέσως τον πόνο σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved