Τα 4 ζώδια που έχουν προβλήματα συμπεριφοράς

Αρκετά συχνά πληγώνουν και προσβάλλουν τους άλλους.

Τα 4 ζώδια που έχουν προβλήματα συμπεριφοράς

Δεν μπορούν να συγκρατήσουν το στόμα τους. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτονται και πολύ πριν πράξουν ή πριν μιλήσουν. Και για να τα λέμε όλα, αυτό που κάνει τους άλλους έξαλλους είναι τόσο το γεγονός ότι δεν σταματούν να παραπονιούνται, αλλά και το ότι είναι πιο κυνικά… πεθαίνεις.

Τα άτομα αυτά είναι ασυμβίβαστα και αρκετά ξεροκέφαλα. Μπορούν να πουν πράγματα που πληγώνουν τον άλλο και να θεωρούν ότι αντέδρασαν σωστά και… φυσιολογικά. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε. Ίσως κάποιο το είχες ήδη στο μυαλό σου με βάση τις προσωπικές σου εμπειρίες…

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο Κριός αγχώνεται ή στρεσάρεται, το… μεταδίδει. Βάζει και τους άλλους σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να το θέλουν και τους κάνει να βγαίνουν έξω από τα νερά τους και να απορρυθμίζονται. Ο Κριός γίνεται υπερκινητικός, επιθετικός και ενοχλητικός και δεν τον νοιάζει αν θα σου καταστρέψει τη μέρα, αν θα σε βγάλει κι εσένα εκτός εαυτού και αν εσύ μπορείς ή όχι να το διαχειριστείς όλο αυτό. Επίσης, το ζώδιο αυτό είναι συχνά-πυκνά με ένα παράπονο στο στόμα και συνεχώς κάτι… θέλει. Με τίποτα δεν είναι ικανοποιημένο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ζυγός έχει την φήμη του αναποφάσιστου, αλλά και ο Δίδυμος δεν πάει πίσω. Δεν μπορεί με τίποτα να βρει τι θέλει. Αλλάζει γνώμη ανά πέντε λεπτά και συνήθως κάνει λάθος επιλογές και κινήσεις. Αυτό έχει ως επακόλουθο να του προκαλείται άγχος και πανικός, με αποτέλεσμα να γίνεται ενοχλητικός και να ξεσπά πολλές φορές τα νεύρα του σε κάποιον/α που δεν φταίει. Απλώς πληρώνει τη… νύφη, επειδή ο Δίδυμος έχει θέματα συμπεριφοράς και διαχείρισης.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ο κλασικός ξερόλας. Είναι το άτομο αυτό που θα σε βγάλει εκτός εαυτού γιατί συνέχεια δίνει οδηγίες, το παίζει ειδικός και γνώστης των πάντων και το κάνει μάλιστα και με ένα ύφος που το λιγότερο που θες είναι να την χαστουκίσεις. Έχει το αδιαχείριστο στο κομμάτι αυτό. Είναι τόσο επικριτική, γκρινιάρα και μίζερη ώρες-ώρες που δεν καταλαβαίνει πόσο κουραστική γίνεται για τους άλλους και ότι δεν την αντέχουν. Γενικά, η Παρθένος έχει θέματα συμπεριφοράς είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική της ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει την εντύπωση για τον εαυτό του πως είναι ανώτερος από τους άλλους. Θεωρεί ότι είναι ο πιο έξυπνος και ότι κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί τόσο πρωτοποριακά, όσο εκείνος. Νιώθει σαν να ανήκει σε μια… ανώτερη τάξη και πως οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνουν απλώς αυτό που λέει και να ακολουθούν το παράδειγμά του. Γίνεται κυνικός και τείνει να κρατά αποστάσεις από τους γύρω του αρκετές φορές. Αν και είναι κοινωνικός, δεν έχει και πολύ κόσμο σε… υπόληψη. Και οι άλλοι το βλέπουν αυτό και το νιώθουν.

Διάβασε επίσης:

Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

Αυτά είναι τα 4 πιο ευκολόπιστα ζώδια!

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι άρχοντες του κουτσομπολιού!

Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια που δεν είναι καθόλου «δήθεν»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved