Τα 6 ζώδια που προτιμούν τις ερωτικές απολαύσεις από τη σχέση

Ανεξαρτήτως φύλου...

Τα 6 ζώδια που προτιμούν τις ερωτικές απολαύσεις από τη σχέση

Σε αρκετούς ανθρώπους αρέσει περισσότερο το φλερτ, ο ενθουσιασμός, η έξαψη και οι εφήμερες αγάπες. Μάλιστα, αρκετοί αποφεύγουν να δεσμευτούν ή φοβούνται (που είναι το πιο συνηθισμένο) να ερωτευτούν, μήπως πληγωθούν και μόλις το πράγμα σοβαρεύει, το βάζουν στα πόδια.
Παρακάτω θα βρεις τα έξι ζώδια που προτιμούν τις ερωτικές απολαύσεις από μια σχέση. Να σου πούμε εδώ ότι ό,τι διαβάσεις ισχύει και για τα δύο φύλα:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ο πρώτος της λίστας, πρώτον γιατί η σεξουαλικότητά του είναι έντονη και δεύτερον γιατί είτε ως άντρας είτε ως γυναίκα, λειτουργεί σαν κυνηγός. Θα διεκδικήσει, θα κατακτήσει, όμως γρήγορα θα του φύγει το ενδιαφέρον. Εκτός αυτού, εύκολα διεγείρεται κι ενθουσιάζεται, δύσκολα δεσμεύεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι γνωστός για την περιπετειώδη φύση του και η σεξουαλική του ζωή είναι γεμάτη από περιπέτειες, όχι όμως από σχέσεις. Το περιστασιακό σεξ και τα one night stands είναι πρώτα στις προτιμήσεις του. Αν κάποιο πρόσωπο του αρέσει, εννοείται ότι σκέφτεται αυτόματα το σεξ, για κάτι παραπάνω όμως ούτε λόγος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τον Υδροχόο το σεξ είναι απόλαυση και μάλιστα το έχει διαχωρίσει από το συναίσθημα δε χρειάζεται να είναι ερωτευμένος για να το ευχαριστηθεί. Είναι μάλιστα το ζώδιο που έχει φίλους με… προνόμια. Αν είναι σε σχέση, από ένα σημείο και μετά το βαριέται ή μάλλον βαριέται το να το κάνει με το ίδιο πρόσωπο σε συχνή βάση. Κι όσο να πεις οι τάσεις του για ανεξαρτησία και αυτονομία δεν στον σπρώχνουν να δεσμευτεί μακρόχρονα…

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως με το συναίσθημα δεν τα πάει και πολύ καλά, ως γνωστόν. Εύκολα πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά, σπάνια ερωτεύεται και δεν είναι στις προτεραιότητές του μια σχέση, εκτός αν έχει κάνει πια σταδιοδρομία. Γι’ αυτό προτιμά το σεξ που δεν του τρώει χρόνο και δεν τον αποπροσανατολίζει από τους στόχους του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος σαν ελεύθερο πνεύμα, που θέλει μόνιμα να «κινείται», δεν είναι fan της σχέσης. Επίσης, είναι και από τα ζώδια που το σεξ το θεωρούν παιχνίδι και το φλερτ διασκέδαση. Όσο για τις δεσμεύσεις, πάντα αφήνει ένα παράθυρο ανοιχτό ή και πόρτα, ενώ δεν αποκλείεται να το παίζει και σε διπλό ταμπλό για να μη βαριέται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σεξ αποτελεί για τον Σκορπιό περισσότερο φυσική ανάγκη και μάλιστα, όταν περνάει την παθιασμένη του φάση ίσως να μην τον απασχολεί καν ποιο πρόσωπο είναι μαζί του, αρκεί να την ικανοποιήσει. Σαφέστατα, αν είναι ερωτευμένος, τότε ακόμα καλύτερα, αλλά σίγουρα χωρίς σχέση μπορεί, χωρίς σεξ όχι.

Διάβασε επίσης: Τα 5 ζώδια με τις πιο έντονες σεξουαλικές επιθυμίες

Τι ισχύει και τι είναι ψέμα ή υπερβολή για τα ζώδια και το σεξ;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved