Αυτά τα ζώδια φαίνονται άκακα, αλλά μπορούν να σου κάνουν μεγάλη ζημιά!

Μη σε ξεγελούν!

Αυτά τα ζώδια φαίνονται άκακα, αλλά μπορούν να σου κάνουν μεγάλη ζημιά!

Πολλά είναι τα ζώδια που προκαλούν το φόβο των άλλων, καθώς η φήμη τους προηγείται. Κάποια άλλα όμως είναι αυτά που μπορούν να σου κάνουν μεγάλη ζημιά, αλλά δεν τους το 'χεις, επειδή φαίνονται άκακα, αγαθά ή συμπαθητικά με το που θα τα συναντήσεις. Μην σε ξεγελούν όμως γιατί αν τα βάλεις μαζί τους θα την πατήσεις άσχημα...

ΙΧΘΥΕΣ

Νούμερο ένα στην λίστα και μάλιστα με διαφορά από τα άλλα, καθώς το συγκεκριμένο ζώδιο μπορεί να στη φέρει πισώπλατα και να μην το υποψιαστείς καν. Ειδικότητά του το να το παίζει θύμα και αδικημένος, ενώ ουσιαστικά είναι ο θύτης της υπόθεσης. Επίσης, λέει ψέματα και μπερδεύει πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να βγαίνει πάντα εκείνος «λάδι» και να ξεφορτώνεται ευθύνες και υποχρεώσεις. Μεγάλο του ταλέντο είναι η χειραγώγηση των ανθρώπων. Κάνει συνεχόμενα επίκληση στο συναίσθημά σου, σε κάνει να τον λυπάσαι, να τον θεωρείς κακομοιρούλη ή βασανισμένο πλάσμα και στο τέλος πέφτεις στην παγίδα του. Μην ξεχνάς (ή μάθε, αν δεν το ξέρεις) ότι σύμφωνα με έρευνες και εγκληματολογικά στοιχεία, οι Ιχθύες είναι το ζώδιο με τους περισσότερους serial killers. Μάλιστα πολλοί από αυτούς δεν "πιάστηκαν" ποτέ. Ουπς...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εδώ μιλάμε για την περίπτωση. Νομίζεις ότι είναι υπεράνω, ότι αδιαφορεί για τα πάντα, ωστόσο, μην αποκλείεις να σε στείλει στον τάκο και να σε αφήσει άναυδο ή ξεκρέμαστο την πιο δύσκολη στιγμή κι ας είναι αυτός που σε έχει ξεσηκώσει και να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Τι εννούμε; Μπορεί να σε τσιτώσει για να αντιδράσεις ή να επαναστατήσεις, ενώ αυτός θα συνεχίσει να διατηρεί καλές σχέσεις. Κι άμα του την πεις είναι ικανός να σου απαντήσει «γιατί χαζός είσαι;» ή «ας πρόσεχες, δε φταίω εγώ».

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα, το χαρακτήρα, τα ταλέντα, τις τάσεις, τις αντιδράσεις, τη συμπεριφορά ή τα γούστα σου! Το γνώριζες; Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι… ότι να ’ναι. Ακριβώς αυτή του η απερισκεψία και η επιπολαιότητα είναι η επικινδυνότητά του, καθώς μπορεί να σε βάλει σε χοντρούς μπελάδες και να τρέχεις και να μη φτάνεις. Δεν κάνει κάτι επίτηδες, από κακή πρόθεση κτλ, αλλά πχ μπορεί να είστε μαζί, να πετάξει μια κουβέντα και να ξεκινήσει χοντρό τσακωμό με κάποιον άλλον. Να πας εσύ να τον υποστηρίξεις και να τις... φας κιόλας ή για να ξεφορτωθεί ένα πρόβλημά του, να το πασάρει σε εσένα. Επίσης, είναι ικανός να σε κρεμάσει και σκασίλα του, αν εσύ εκτεθείς απέναντι σε ένα φίλο ή το αφεντικό σου!

ΖΥΓΟΣ

Σοκαρίστηκες που είναι στη λίστα; Κακώς… Ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος εκείνος, που θέλει να τα έχει καλά με όλους. Δε θα τσακωθεί ποτέ, δε θα διαφωνήσει ποτέ και μονίμως θα φροντίζει να έχει τα νώτα του καλυμμένα. Στην πιθανή στραβή είναι ο μόνος που θα βγει στον αφρό χωρίς καμία απώλεια. Μπορεί οι υπόλοιποι να υποστούν τα χίλια μύρια, αυτού όμως ούτε η χωρίστρα δε θα χαλάσει. Προσπάθησε να τον πειράξεις ή να του κάνεις κακό, δε θα μπορείς να κυκλοφορήσεις, αφού θα σε έχει κάνει βούκινο... Αν επιτεθεί (σπάνιο φαινόμενο), μπορεί να γίνει πολύ -μα πολύ-επικίνδυνος.

Διάβασε επίσης: Τα 3 ζώδια που εκπέμπουν αρνητική ενέργεια και επηρεάζουν άσχημα τους γύρω τους

Αυτή είναι η αιτία που σε κάνει να βγάζεις τον κακό σου εαυτό

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved