Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, τι είναι αυτό που δεν θα συγχωρήσεις ποτέ στο ταίρι σου;

Πότε έχεις ξεπεράσει τα όρια των ζωδίων του νερού;

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, τι είναι αυτό που δεν θα συγχωρήσεις ποτέ στο ταίρι σου;

Ίσως να έχεις τον καλύτερο σύντροφο του κόσμου, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξουν φορές που στη σχέση σου θα χρειαστεί να συγχωρέσεις ή να σε συγχωρέσουν για κάποιο λόγο. Οι άνθρωποι είναι ατελή όντα που κάνουν λάθη και τις περισσότερες φορές αυτές οι δυσκολίες είναι σχετικά μικρές και εύκολα γίνονται παρελθόν, όταν ο/η σύντροφός σου ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη.

Αλλά υπάρχουν και φορές που πραγματικά είναι πολύ δύσκολο ή και αδύνατο να τον/την συγχωρέσεις, ακόμα κι αν έχει πραγματικά μετανιώσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σημαίνει ότι ο/η σύντροφός σου ξεπέρασε τα όρια της ανοχής σου και τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει επιστροφή.

Παρακάτω σου αποκαλύπτουμε ποιο είναι το ένα και μοναδικό σφάλμα το οποίο θα δυσκολευτούν να ξεπεράσουν τα ζώδια του νερού και να συγχωρήσουν το ταίρι τους όταν τους πληγώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι γνωστός ως ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο, τόσο λόγω της σύνδεσής του με τη Σελήνη, το ουράνιο σώμα που συνδέεται με το συναίσθημα, όσο και επειδή ανήκει στην υδάτινη ποιότητα. Αυτή η συναισθηματική ευαλωτότητα καθιστά τον Καρκίνο πολύ αργό ως προς την απόφασή του να αφήσει τους ανθρώπους, γιατί όταν αγαπάει, αγαπάει δυνατά. Ο μεγαλύτερός του φόβος είναι η απιστία, επειδή όταν πληγώνεται, νιώθει σαν να τον μαχαιρώνουν. Και η αντίδρασή του σε αυτόν τον πόνο είναι αναπόφευκτα να γίνει πολύ κυνικός σε ό,τι αφορά τον έρωτα και την αγάπη. Αν πληγώσεις μια φορά τον Καρκίνο, απιστώντας, μην περιμένεις μια εύκολη συγχώρεση ή μάλλον μην περιμένεις καμία συγχώρεση. Θα το θυμάται για πάντα!

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για όλο το μεγαλείο και τον ερωτικό μαγνητισμό που θα σου προσφέρει ένας Σκορπιός, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που χρειάζεται προκειμένου να παραμείνει σε μια σχέση, και αυτό είναι η ακλόνητη εμπιστοσύνη. Κατά βάθος, χρειάζεται έναν σύντροφο στον οποίο να μπορεί να βασίζεται και να υπολογίζει, προκειμένου να έχει τα νώτα του καλυμμένα. Πρέπει επίσης, μαζί με αυτόν τον/την σύντροφο να παρουσιάζουν ένα ενιαίο μέτωπο στον έξω κόσμο, ακόμα και αν διαφωνούν στον ιδιωτικό τους βίο. Γενικότερα, θα πρέπει να είναι ένα πρόσωπο που του εμπνέει πλήρη εμπιστοσύνη. Να ξέρεις ότι η προδοσία είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να χάσεις την καρδιά του Σκορπιού.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι μακράν τα πιο συγχωρητικά άτομα του ζωδιακού. Αυτό οφείλεται κυρίως στην απίστευτη ενσυναίσθηση και στην τρομερή διαίσθησή τους. Μπορούν να μπουν ολοκληρωτικά στο μυαλό και την ψυχή του άλλου ατόμου σχεδόν σε οποιαδήποτε κατάσταση. Από τη στιγμή λοιπόν που ταυτίζονται τόσο με τον ψυχισμό σου, η συγχώρεση καθίσταται εύκολη για τον Ιχθύ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει σε μια σχέση, εάν είναι δυσαρεστημένος/η. Αν δηλαδή δεν παίρνει από εσένα τίποτα από αυτά που επιθυμεί βαθιά. Αν νιώσει δυστυχής, πρώτα θα σε συγχωρήσει και αμέσως μετά θα σε εγκαταλείψει, αφήνοντας πίσω του ό,τι του προκαλεί πόνο.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θα σε χωρίσουν ξαφνικά και χωρίς δεύτερη σκέψη!

Το ζώδιό του δείχνει τον λόγο που δε θα σε παντρευτεί

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Αυτά τα 3 ζώδια «καίνε» τις σχέσεις τους πολύ γρήγορα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved