Οι τρείς ιδανικές νύφες για τον άντρα Ιχθύ

Αυτές τις γυναίκες θα παντρευόταν!

Οι τρείς ιδανικές νύφες για τον άντρα Ιχθύ

Ο άντρας Ιχθύς ανήκει στους λίγο... παράξενους άντρες του ζωδιακού. Υπάρχουν όμως 3 γυναίκες με τις οποίες θα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέση, να συζήσει, ακόμα και να τις παντρευτεί και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό τους.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Γυναίκα Ταύρος

Ο άντρας Ιχθύς περνά πολύ καλά με την γυναίκα Ταύρο. Έχουν και οι δυο μεγάλοι ικανότητα στο να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Εκείνη δεν είναι μόνο ρεαλίστρια, αλλά και ερωτική. Στην σχέση αυτή και οι δυο μπορούν να προσφέρουν συναισθηματική σταθερότητα, ασφάλεια αλλά και άφθονο αισθησιασμό.

Γυναίκα Καρκίνος

Επιτέλους ο άντρας Ιχθύς έχει βρει κάποια που να τον καταλαβαίνει σε ένα βαθύτερο συναισθηματικό επίπεδο. Αυτό το ζευγάρι, είναι ίσως ο καλύτερος συνδυασμός. Έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης, αλλά και έναν… «ωκεανό συναισθημάτων» να μοιραστούν. Καταλαβαίνονται και γεμίζουν τα κενά ο ένας του άλλου.

Γυναίκα Σκορπιός

Αυτή η σχέση μπορεί να οδηγήσει σε έναν επιτυχημένο γάμο. Ο άντρας Ιχθύς και η Σκορπίνα δημιουργούν ένα πνευματικό αλλά και συναισθηματικό δεσμό, που φέρνει μια ισορροπία στις ζωές τους. Αν ένας άντρας Ιχθύς βρει μια γυναίκα Σκορπιό τότε είναι αρκετά τυχερός και δεν θα πρέπει ποτέ να την αφήσει να φύγει. Αλλά από την άλλη δεν πρέπει να βιαστεί να κάνει και σοβαρές δεσμεύσεις.

Διάβασε επίσης: Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Ιχθύς

Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Ιχθύ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved