Έτσι αντιδρά ο κάθε άντρας του ζωδιακού με το που μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας

Θα χαρεί, θα μείνει άναυδος ή θα το πάρει χαλαρά;

Έτσι αντιδρά ο κάθε άντρας του ζωδιακού με το που μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας

Κάθε γυναίκα, σε περίπτωση που είναι απρόσμενη μια εγκυμοσύνη, ανησυχεί για το ποια θα είναι η αντίδραση του καλού της στο άκουσμα της φράσης «αγάπη μου, θα γίνεις πατέρας»! Θα τρελαθεί από τη χαρά, θα μείνει παγωτό ή θα το πάρει χαλαρά;

Εμείς μπορούμε να φανταστούμε πώς θα αντιδράσει ανάλογα με το ζώδιό του και το μοιραζόμαστε μαζί σου:

ΚΡΙΟΣ

Εξαρτάται από το αν είναι σε σχέση ή παντρεμένος. Αν ισχύει το δεύτερο, εντάξει δεν τρέχει κάστανο. Κωλώνει η αεροπορία; Στην πρώτη περίπτωση όμως οι αντιδράσεις του δε θα είναι κι οι καλύτερες. Μάλλον θα κατηγορήσει την κοπέλα του ότι το έκανε επίτηδες για να τον μαντρώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι cool και μάλιστα σκέφτεται ήδη τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που θα περάσει με το βλαστάρι του. Κι αν δεν είναι παντρεμένος, η πρόταση γάμου θα ακολουθήσει αμέσως! Τι; Είναι άνθρωπος αρχών!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τρελαίνεται τελεία. Δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στο άκουσμα και μόνο ότι θα γίνει πατέρας. Θέλει χρόνο για να το καταπιεί και ακόμα περισσότερο για να αποφασίσει τι θα κάνει γιατί πια ξέρει ότι δε θα έχει ελευθερία κινήσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα δακρύσει στάνταρ! Το παιδί του, το σπλάχνο του! Το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα! Θα γίνει πατέρας, θα έχει απόγονο, θα του περάσει τις αρχές και τις αξίες του. Παναγία μου! Τι χαρά είναι αυτή; Θα πάρει αμέσως τηλέφωνο τη μάνα του να της πει ότι θα γίνει γιαγιά!

ΛΕΩΝ

Θα τρελαθεί από τη χαρά του! Θα νιώσει κάπως σαν τον Μουφάσα στον «Βασιλιά των λιονταριών». Ονειρεμένη στιγμή που θα σηκώσει το δικό του Σίμπα στον αέρα για να τον καμαρώσουν όλοι γιατί σίγουρα θα του μοιάζει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μόνο αν ήταν προγραμματισμένο, θα αποδεχτεί το γεγονός με χαρά. Αλλιώς θα πάθει κρίση. Τι εξέλιξη ήταν αυτή; Πώς δεν την προέβλεψε; Τι θα κάνει τώρα; Θα τα παίξει τελείως!

ΖΥΓΟΣ

Θα χαρεί στην αρχή και μετά το πιο πιθανό είναι να τον πιάσουν φοβίες μήπως δεν είναι καλός πατέρας, μήπως πρέπει να αλλάξει σπίτι ή γειτονιά για να μεγαλώσει το παιδί πιο ήρεμα κι όμορφα. Ωραία θα είναι πάντως γιατί θα έχει πάρει από τον… μπαμπά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αντιδρά καλά στις εκπλήξεις, γι’ αυτό, αν δεν το περιμένει, θα νιώσει σαν να του ήρθε κεραμίδα στο κεφάλι, ίσως και να εκνευριστεί κιόλας γιατί η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχό του. Αν όμως ήταν κάτι που είχε βάλει στόχο, το χαμόγελο της ικανοποίησης θα φωτίσει όλον τον κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Εγώ πατέρας; Από πού κι ως πού;» Αυτή είναι η αντίδραση ενός γνήσιου Τοξότη, που δε λέει ο ίδιος να μεγαλώσει και τώρα του ξεφυτρώνει από το πουθενά και παιδί! Και τι σημαίνει αυτό; Τέρμα η ζωή που ήξερε; Τα κεφάλια μέσα; Α, δεν του αρέσει αυτή η ιδέα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν δεν είναι παντρεμένος, θα παγώσει! Κυριολεκτικά! Θα μείνει στήλη άλατος! Κανένας μορφασμός, καμία αντίδραση, ούτε καν ένα πετάρισμα του ματιού! Αυτός είχε άλλα σχέδια για το άμεσο μέλλον. Πώς θα αναλάβει και την ευθύνη ενός παιδιού ανάμεσα στις τόσες άλλες; Αν όμως έχει ήδη παντρευτεί, ΟΚ, το θεωρεί φυσική κατάληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Τι είπε τώρα; Πατέρας; Όπα-όπα, πάρ’ το πάλι από την αρχή! Τι αστροπελέκι ήταν αυτό; Τόμπολα, τη βάψαμε!» Όχι, δε θα χαρεί ιδιαίτερα! Ξαφνικά θα νιώσει εγκλωβισμένος, θα φρικάρει κάνοντας εικόνες με μωρά να κλαίνε, πάνες και πιπίλες και το πιο πιθανό είναι να του πάρει μέρες να συνέλθει από το σοκ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ωωωω! Αυτό είναι το πιο όμορφο που μπορεί να ακούσει! Η ολοκλήρωση της ευτυχίας του με ένα παιδί! Όχι μόνο θα χαρεί, αλλά την αμέσως επόμενη στιγμή θα αρχίσει να ονειρεύεται πώς θα είναι το μικρό του, τα καλοκαίρια και τους χειμώνες που θα περάσει μαζί του.

Διάβασε επίσης: Πριν πεις το «ναι», δες τι σύζυγος και πατέρας θα γίνει με βάση το ζώδιό του!

Με αυτούς τους άντρες του ζωδιακού ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved