Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που δεν αφήνουν τους άντρες στην ησυχία τους

Τους αποδιοργανώνουν τελείως και τους βγάζουν από τη βολή τους

Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που δεν αφήνουν τους άντρες στην ησυχία τους

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού είναι από τη φύση τους ανήσυχες, θέλουν να βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση, να κάνουν ή να μαθαίνουν καινούργια πράγματα και σίγουρα δεν είναι από εκείνες που θα περιοριστούν σε τέσσερεις τοίχους. Λογικό είναι λοιπόν και οι άντρες που έχουν στο πλευρό τους να ξεσηκώνονται, να κινητοποιούνται και θέλουν-δε θέλουν να ακολουθήσουν τελικά τους δικούς τους ρυθμούς. Ποιες είναι;

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια γυναίκα αρκετά επικοινωνιακή, κοινωνική και εξωστρεφή. Από τη μία, θα περάσει ώρες συζητώντας με τον άντρα που έχει πλάι του για το πώς νιώθει και τι θέλει από τη σχέση του. Από την άλλη, θα τον βοηθήσει να απελευθερωθεί και να σταματήσει να σκέφτεται με τον κλασικό τρόπο. Η Διδυμίνα θα τον κάνει να αφήσει πίσω ταμπού και δισταγμούς και να διεκδικήσει αυτό που επιθυμεί, έστω και σε ερωτικό επίπεδο.

Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτισμός, μυστήριο και πάθος είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτή τη γυναίκα. Αν μπορεί να εγγυηθεί για κάτι, αυτή είναι η αλλαγή στο... κρεβάτι. Κάνει το σεξ πιο πικάντικο και ο άντρας που είναι πλάι της ξεχνά ό,τι ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Θα διευρυνθούν οι ερωτικοί του ορίζοντες και θα τα δει... όλα. Ακόμα και αν η σχέση της μαζί του δε διαρκέσει, θα έχει να θυμάται ένα διάστημα γεμάτο εμπειρίες, που θα... χρησιμοποιήσει στην επόμενη που θα συναντήσει.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ


Ας κάποιος άντρας έχει στο μυαλό του δείπνο και ταινία αγκαλιά στον καναπέ, σίγουρα δε θα εντυπωσιάσει αυτή τη γυναίκα, η οποία κουβαλάει αρκετή τρέλα. Σκέψου ότι είναι ικανή να οδηγήσει 3 ώρες για να πάει για πικνίκ, κάπου στην εξοχή με καταπληκτική θέα. Της αρέσει να κάνει σχέδια, αλλά μόνο αν υπάρχει περιπέτεια. Λατρεύει τις εκπλήξεις και λαμβάνει πάντα υπόψη τις επιθυμίες του συντρόφου της. Έρχεται για να συνταράξει τον κόσμο του και να τον κάνει να δει τα πράγματα πιο ανάλαφρα και διασκεδαστικά, βγάζοντάς τον τελείως από την comfort zone του.Διάβασε επίσης:

Για αυτά τα ζώδια το φλερτ ισούται με απιστία και δεν το συγχωρούν

Οι έρευνες μίλησαν! Αυτά είναι τα πιο αταίριαστα ζευγάρια ζωδίων για σχέση!
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved