Έχουμε πληροφορίες! Αυτό το ζώδιο λατρεύεις και αυτό μισείς!

Και ξέρουμε και τον λόγο!

Έχουμε πληροφορίες! Αυτό το ζώδιο λατρεύεις και αυτό μισείς!

Όλοι έχουμε τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές μας. Όταν μας αρέσουν κάποια άτομα, δημιουργούμε σχέσεις μαζί τους, ερωτικές, φιλικές ή συνεργασίας, ενώ αν δεν τα πάμε μία, δε θέλουμε να έχουμε καμία παρτίδα. Το ίδιο ισχύει και για τα ζώδια. Ανάλογα με το δικό μας (ζώδιο), άλλα τα λατρεύουμε κι άλλα τα μισούμε! Ποια είναι ποια; Διάβασε παρακάτω και νομίζουμε ότι θα συμφωνήσεις μαζί μας.

ΚΡΙΟΣ

Λατρεύεις τον Λέοντα: Ξέρεις ότι είναι το ίδιο παθιασμένος, ενθουσιώδης και τολμηρός σαν κι εσένα, κοινώς έχετε το ίδιο ταμπεραμέντο. Δε θα σου ζητήσει να... χαλαρώσεις ποτέ, δε θα σε σταματήσει από αυτό που θέλεις να κάνεις, δε θα μπει εμπόδιο στις φιλοδοξίες σου, ούτε θα εξαρτάται από σένα. Το κυριότερο όλων: Ποτέ δε θα ακούσεις από το στόμα του τη φράση "κάνε υπομονή".

Μισείς τον Σκορπιό: Μπορεί να αποδέχεσαι ότι έχει έντονα πάθη, αλλά όλο αυτό το μυστικοπαθές, το "υπόγειο", το dark, δεν το αντέχεις. Συν το ότι επιδιώκει να ελέγχει τα πράγματα και τις καταστάσεις, να περνά το δικό του και πρέπει να κάνεις πάντα αυτό που θέλει. Όχι... έτσι, από αντίδραση και μόνο...

ΤΑΥΡΟΣ

Λατρεύεις την Παρθένο: Είναι το ίδιο πρακτική με σένα, δουλευταρού, καταλαβαίνει τι χρειάζεσαι και εξ αιτίας της τελειομανίας και της εμμονής της στην λεπτομέρεια, σε βοηθά κι εσένα να πετύχεις το "τέλειο αποτέλεσμα" σε ό,τι κι αν κάνεις. Επίσης, σέβεται το πρόγραμμά σου, μιας και αυτή είναι πάντα οργανωμένη και δε θα σε αποσυντονίσει ποτέ, ούτε θα σου προβάλλει απαιτήσεις.

Μισείς τον Τοξότη: Είναι ξερόλας, μια πάει από εδώ, μια από εκεί, δεν έχει καμία εστίαση και στόχο. Είναι όπου μέρα του και νύχτα του, ό,τι κάτσει και συνήθως (αυτό είναι που σου τη βαράει απεριόριστα) πετυχαίνει πολύ περισσότερα από εσένα, χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα και βγαίνει πάντα από τη δύσκολη θέση. Και μόνο που η τύχη τον ευνοεί, σου έρχεται να τον κοπανήσεις.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λατρεύεις τον Υδροχόο: Αντιλαμβάνεσαι και θαυμάζεις τον τρόπο που σκέφτεται, τον πας με χίλια γιατί δεν έχει ταμπού, βλέπει μπροστά, δεν έχεις ανασφάλειες, ούτε μπλοκάρεται συναισθηματικά. Δεν τον νοιάζει αν τον συμπαθούν ή τον αντιπαθούν, παραμένει αυτόνομος, ανεξάρτητος και προηγείται της εποχής του, οπότε πολλά μπορείς να πάρεις και σε πνευματικό και σε πρακτικό επίπεδο, αν τον έχεις στο πλάι του.

Μισείς τον Αιγόκερω: Δεν φτάνει που βάζει στον εαυτό του όρια, το κάνει και στους άλλους. Η ζωή του είναι γεμάτη κανόνες και πρέπει, που προσπαθεί να τους επιβάλλει και στους υπόλοιπους, ενώ υπάρχει μέσα σου και μια ζήλια για το πόσο καλή διαχείριση χρόνου και δυναμικού κάνει. Δε συζητάμε καν την περίπτωση να αποδειχθεί ότι τελικά εκείνος ήξερε περισσότερα από σένα ή είχε δίκιο...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λατρεύεις τον Σκορπιό: Στην πραγματικότητα, θα ήθελες να του μοιάζεις, είναι το είδωλό σου, βρε παιδί μου! Παρά το ότι έχεις κοινά στοιχεία μαζί του, όπως η έντονη διαίσθηση, η εσωστρέφεια και η οξυδέρκεια, δεν έχεις το ύφος το... απειλητικό που έχει αυτός, τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα πρόσωπα και τις καταστάσεις και το πώς καταφέρνει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Απλά, θαυμασμός!

Μισείς τον Υδροχόο: Αυτόν ούτε τον καταλαβαίνεις, ούτε τον νιώθεις, ούτε τον θέλεις στη ζωή σου, σε κανέναν τομέα γιατί, πολύ απλά, όποτε εισβάλλει, στα κάνει μαντάρα. Εκτός του ότι σε βγάζει από τις συνήθειές σου, είναι προκλητικός, αντιφατικός, ισχυρογνώμων και συναισθηματικά ανέγγιχτος. Και να ήθελες, μετά απ' όλα αυτά, πώς να αλλάξεις γνώμη;

ΛΕΩΝ

Λατρεύεις τον Ζυγό: Είναι τόσο cute, χαμογελαστός, γοητευτικός, με ωραίο στιλ, με καλούς τρόπους, που σου σκλαβώνει την καρδιά. Σκασίλα σου κι αν είναι διστακτικός κι αναποφάσιστος, αφού εσύ αρκετά τολμηρός και αποφασιστικός και για τους δύο. Άλλωστε, ποτέ δε θα διεκδικήσει τα ηνία, θα προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και δε θα σε ανταγωνιστεί ή θα σε κοντράρει. Άσε που του αρέσουν κι οι... παραστάσεις σου!

Μισείς την Παρθένο: Αν στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου δεν έχεις κανέναν πλανήτη σε αυτό το ζώδιο, τότε πραγματικά φτάνεις στα όρια... να την χαστουκίσεις. Το αποστειρωμένο, το συνεσταλμένο, το μετριοπαθές που βγάζει σου προκαλεί βαρεμάρα, αν δε σου χτυπάει στα νεύρα. Από την άλλη, έχει και γνώμη για τα πάντα, κριτικάρει, πετάγεται και σε διορθώνει ανά τρεις και δύο... Μακριά και (όχι) αγαπημένοι.

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λατρεύεις τον Ταύρο: Ήρεμος, απλός, λιτός, αρκείται στα λίγα, αλλά τα πολύ βασικά, γιατί να μην το λατρέψεις, αφού μοιάζετε σαν δυο σταγόνες νερό; Ανταγωνιστικός δεν είναι, να σε κρίνει δε μπορεί, με υπομονή και επιμονή, μπορείς να του μάθεις πολλά πράγματα, συν το ότι είναι εργατικός και δεν έχει μάθει να του τα φέρνουν έτοιμα.

Μισείς τον Λέοντα: Για τους ανάποδους λόγους που μισεί κι εσένα. Εσύ του μέτρου, αυτός της υπερβολής, εσύ συνεσταλμένος, αυτός ψωνάρα, εσύ υπολογίζεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, αυτός δεν την λαμβάνει καν υπόψη του. Πετάει χρήματα για προσωπική ευχαρίστηση και διασκέδαση, εσύ πας όσο σε καλύπτει το πάπλωμα, καλύπτοντας μόνιμα τις πρακτικές σου ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ

Λατρεύεις τον Λέοντα: Τον θαυμασμό σου τον κερδίζει στάνταρ, αφού είναι γαλαντόμος, μεγαλόψυχος, δημιουργικός, του αρέσουν οι πολυτέλειες και συνήθως δεν στερείται ενθουσιασμού και κεφιού. Θέλει πάντα να πηγαίνει στα καλύτερα μέρη, να τα έχει όλα πλουσιοπάροχα και ξέρει πώς να διασκεδάζει. Η μετριότητα και οι μιζέριες είναι άγνωστες έννοιες γι' αυτόν και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να τον λατρέψεις.

Μισείς τον Κριό: Αν υπάρχει ένα ζώδιο που βγάζει το χειρότερο εαυτό σου, αυτόν που σε κάνει να ξεχνάς τους καλούς σου τρόπους, τη διπλωματία και το μόνο που θέλεις είναι να το εξαφανίσεις από προσώπου γης είναι ο Κριός. Δεν πάν' να λένε ότι τα αντίθετα έλκονται, εσύ ούτε... πυρετό δε θέλεις να μοιραστείς μαζί του. Μπερδεύει την ειλικρίνεια με την αγένεια, περνά συνέχεια στην επίθεση και πάνω από τον εαυτό του δε βάζει κανέναν...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λατρεύεις τον Καρκίνο: Αμοιβαία τα αισθήματα! Για σένα είναι αυτός ο άνθρωπος που θα βρίσκεται πάντα δίπλα σου, θα σε στηρίζει, θα σε φροντίζει, θα σε περιποιείται, θα γίνει χαλί να τον πατήσεις, θα ξεσκίσει όποιον/α σε πειράξει, θα είσαι η οικογένειά του κι ας μην σας γέννησε η ίδια μάνα. Είναι η επιτομή της στοργής και της αφοσίωσης, αυτός που δέχεται και τα καλά και τα κακά σου. Πώς να μην το λατρεύεις;

Μισείς τους Διδύμους: Εδώ να διευκρινίσουμε ότι μάλλον πρόκειται για σχέση αγάπη-μίσους. Από τη μια, θέλεις να τους αστράψεις ένα χαστούκι, που θα δει τον ουρανό σφοντύλι, για το εξυπνακίστικο υφάκι του και το κοροϊδευτικό γελάκι του. Δεν μπορείς να τον στριμώξεις και σαν αέρας σου ξεφεύγει, όμως, αυτό κατά κάποιο τρόπο σε τραβάει και πάνω του. Ίσως φταίει η μαζοχιστική σου διάθεση, ίσως πάλι ότι κρυφά τον θαυμάζεις για το ότι είναι πέτρα που κυλλά και χόρτα δεν πιάνει... Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λατρεύεις τον Κριό: Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του... Είστε και οι δυο του ενθουσιασμού, ειλικρινείς, σε βαθμό προσβολής, άμεσοι, αυθόρμητοι, της κίνησης, της δράσης, βαριέστε εύκολα, μισείτε τους τύπους, τις εντολές και τους περιορισμούς, θέλετε να κάνετε ό,τι γουστάρετε και η αδρεναλίνη σας χτυπάει κόκκινο, σε κάθε καινούργια εμπειρία. Ποτέ δε θα σε σταματήσει από το να κάνεις ό,τι σου αρέσει και θα γελάσει μαζί σου ακόμα και στις γκάφες σου...

Μισείς τον Ταύρο: Εντάξει, το "μισώ" δεν το λες, αλλά στάνταρ δεν τον πας. Δεν καταλαβαίνει τα αστεία και τις πλάκες σου, εύκολα παρεξηγείται και σίγουρα δεν είναι εύκολο να τον ξεκουνήσεις και να σε ακολουθήσει στις τρέλες σου. Τις περισσότερες φορές τον βαριέσαι, τον θεωρείς προβλεπόμενο και δε σου προκαλεί κανένα ενδιαφέρον, παρά τον αντιπαθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λατρεύεις (;) τον Ταύρο: Το ερωτηματικό είναι γιατί δε λατρεύεις κανέναν, απλά συμπαθείς κι ο Ταύρος είναι αυτός που πας περισσότερο. Ούτε πολλά λόγια, ούτε φαμφάρες, ούτε να πετάει στα σύννεφα, ούτε ψέματα και κολακείες. Προσγειωμένος, πρακτικός, εργατικός, ό,τι βλέπεις, παίρνεις. Δε σε ανταγωνίζεται, είναι αξιόπιστος, πρόθυμος να βάλει πλάτη και να στηρίξει, προσπαθεί, επιμένει. Από σένα είναι "ναι"!

Μισείς τους Ιχθύς: Ο Ιχθύς δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω! Ζει στο δικό του κόσμο, είναι μη μου άπτου και εργατικό δεν τον λες. Εύκολα παραιτείται, δεν είναι για να βασιστείς πάνω του, χάνει την πίστη του στα δύσκολα, τον θεωρείς κλαψιάρη και μίζερο. Εκτός αυτού, πλάθει διάφορα στο μυαλό του, διαστρεβλώνει λόγια και προθέσεις και μπορεί να τον έχεις πιάσει να λέει και ψέματα, οπότε να σου λείπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λατρεύεις τον Ζυγό: Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι είναι σχεσάκιας, δεν έχεις κανένα άλλο πρόβλημα μαζί του. Ανάλαφρος είναι, ευγενικός είναι, του πνεύματος και των τεχνών είναι, αντιρρήσεις πολλές δε φέρνει, υποχωρεί, συμβιβάζεται, θέλει να είναι δίκαιος, κρατά ίσες αποστάσεις, δεν παθιάζεται και βάζει το μυαλό του να ζυγιάσει, χωρίς να παρασύρεται από τα συναισθήματά του. Γι' αυτό τον πας με χίλια...

Μισείς τον Καρκίνο: Αυτό το φουλ συναίσθημά του σου προκαλεί αναγούλα. Αρκετά με τη γκρίνια, τα παράπονα, με την άδικη κοινωνία, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και το "σε πότισα ροδόσταμο, με πότισες φαρμάκι". Άσε που και μόνο ότι εξαρτάται από κάπου πάντα, ότι θέλει να ριζώνει και δεν αλλάζει συνήθειες δεν το αντέχεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Λατρεύεις τον Αιγόκερω: Αυτό, επίσης, οφείλεται στα... μαζοχιστικά σου σύνδρομα, αφού δεν έχετε τίποτα κοινό. Παρ' όλα αυτά, λατρεύεις τον τρόπο που λειτουργεί, που δεν τα παρατά στα δύσκολα, που δεν είναι φαφλατάς ή φασαριόζος, δεν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και κοιτά "τη δουλειά του". Ίσως "βλέπεις" μια ευαίσθητη ψυχή στο βάθος του... πάγου, που κρύβει και σε προκαλεί να τον σπάσεις και να τη βγάλεις προς τα έξω... Ποιος ξέρει;

Μισείς τον Τοξότη: Τον θεωρείς ανεύθυνο, άμυαλο, αναξιόπιστο, χοντροκομμένο. Δεν έχει τακτ, ξεστομίζει, χωρίς δεύτερη σκέψη ό,τι του έρθει και δεν τον νοιάζει, αν θίγει ή στενοχωρεί. Είπαμε, αυθόρμητος και ειλικρινής, αλλά όχι και να γίνεται κάφρος! Στην τελική, ξέρεις την αλήθεια (αυτό δεν καταλαβαίνει), άσχετα που δε θέλεις να την ακούσεις ή δεν είσαι έτοιμος να τη δεχτείς, σε μια δεδομένη στιγμή. Δε χρειάζεται να στην τρίβει στη μούρη και να σε κάνει να φαίνεσαι ηλίθιος.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους και τους άλλους

Αυτά είναι τα ζώδια που αντιμετωπίζουν με θάρρος τους φόβους τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved