Γιατί οι άνθρωποι συνεχίζουν να σε πληγώνουν, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Ήρθε ο καιρός να μάθεις από τα λάθη σου…

Γιατί οι άνθρωποι συνεχίζουν να σε πληγώνουν, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Όλοι- λίγο ή πολύ- έχουμε αντιμετωπίσει κάποιες συμπεριφορές ή καταστάσεις που μας έχουν πληγώσει. Ίσως και να επιτρέψαμε εμείς περισσότερα από όσα θα έπρεπε και γι' αυτό ήρθε η ώρα να δούμε τα λάθη μας, να μάθουμε από αυτά και να τα διορθώσουμε. Δεν λέμε φυσικά ότι δεν φταίει και αυτός/η που μας πλήγωσε…

Αυτό που θέλουμε να γίνει κατανοητό είναι ότι προφανώς και έχουν ευθύνη εκείνοι, αλλά έχουμε και εμείς ένα μερίδιο γιατί το επιτρέψαμε ή γιατί δεν είχαμε την σωστή στάση απέναντί τους. Διάβασε λίγο πιο κάτω το ζώδιό σου και δες τι λάθη κάνεις για να μπορέσεις να τα διορθώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Θέλεις να δείχνεις σε όλους το πόσο ανεξάρτητος/η είσαι. Ωστόσο, αυτό μπορεί να διώχνει κάποια άτομα από κοντά σου. Στις σχέσεις σου τείνεις να είσαι αρκετά απόμακρος/η.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι τόσο αγύριστο κεφάλι κάποιες φορές, που κάνεις τους άλλους να βγαίνουν από τα ρούχα τους. Επίσης μπορεί να σε πιάσει κρίση "τρέλας" και να παραμείνεις σε αυτή την κατάσταση για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα το ταίρι σου να μην ξέρει πώς να συμπεριφερθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν δεσμεύεσαι εύκολα με τίποτα και με κανέναν και όταν το κάνεις, θες να γίνει με τους δικούς σου όρους. Αυτό φυσικά εκνευρίζει το ταίρι σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορεί να γίνεται μόνο αυτό που θέλεις εσύ και όπως το θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν είσαι σε μια σχέση, είσαι υπερβολικά εξαρτημένος/η από το ταίρι σου. Αυτό κάποια στιγμή πνίγει τον άλλο και θέλει να φύγει από κοντά σου για να πάρει τον χρόνο του και να αναπνεύσει.

ΛΕΩΝ

Θέλεις να έχεις σε όλα δίκιο, ακόμα κι όταν έχεις άδικο. Όταν διαφωνείς, δεν σταματάς να τσακώνεσαι, μέχρι ο άλλος να παραδεχτεί ότι… φταίει, ενώ δεν φταίει!

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζηλεύεις υπερβολικά! Πρέπει να μάθεις να εμπιστεύεσαι περισσότερο τους ανθρώπους και να μην υπεραναλύεις την κάθε τους κίνηση.

ΖΥΓΟΣ

Πιστεύεις ότι μπορείς να αλλάξεις το ταίρι σου και να το φέρεις στα δικά σου μέτρα και σταθμά. Κανένας δεν αλλάζει και δεν θέλει κιόλας. Και όταν προσπαθείς να του το κάνεις αυτό, είναι σαν να του λες ότι είναι «ελαττωματικός». Ή θα αποδεχτείς το ταίρι σου ή χώρισέ το.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρέπει να μάθεις να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Ζηλεύεις πάρα πολύ εύκολα το ταίρι σου, το βλέπεις με καχυποψία και μάλιστα επειδή το θεωρείς δικό σου, του γίνεσαι… «τσιμπούρι» στο λαιμό και δεν το αφήνεις να ανασάνει χωρίς την έγκρισή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην αρχή έχεις πλάκα, αλλά στην συνέχεια γίνεσαι λίγο κουραστικός/η. Οι προσδοκίες σου από τους άλλους είναι πολύ υψηλές και έτσι αυτό τους κάνει να νομίζουν ότι δεν είναι αρκετοί για να σε ικανοποιήσουν. Πιστεύουν ότι σε απογοητεύουν, παρά το ότι προσπαθούν με όλη τους τη δύναμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν εμπιστεύεσαι ούτε την σκιά σου και δεν ανοίγεσαι εύκολα σε κανέναν. Αυτό κάνει τους άλλους να σε νιώθουν απόμακρο/η και προτιμούν να μείνουν φίλοι/ες σου, παρά να υπάρξει κάτι ερωτικό μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρότι είσαι άτομο με το οποίο κάποιος περνά καλά, προτιμάς να είσαι με μεγάλη παρέα ή μόνος/η, παρά με το ταίρι σου. Αυτό το κάνεις, επειδή σου αρέσει να έχεις την προσοχή των πολλών και δεν σου αρκεί η προσοχή που σου δίνει ο ένας ή η μια.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν μπορείς με τίποτα να ξεπεράσεις τον/την πρώην σου. Τρως κόλλημα και μένεις εκεί να πονάς και να θυμάσαι το παρελθόν. Καταστρέφεις την όποια νέα σχέση σου, επειδή δεν έχεις ξεπεράσει την προηγούμενη. Ώρα να πας παρακάτω…

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους και τους άλλους

Αυτά είναι τα ζώδια που αντιμετωπίζουν με θάρρος τους φόβους τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved