Τα 4 πιο κακομαθημένα ζώδια

Το ένα δεν το περίμενες με τίποτα!

Τα 4 πιο κακομαθημένα ζώδια

Η λέξη κακομαθημένα, ίσως και να είναι λίγη κάποιες φορές για τα ζώδια αυτά. Πρόκειται για άτομα που έχουν μάθει στην ζωή τους να τα έχουν όλα… δικά τους. Θέλουν να έχουν ανθρώπους γύρω τους, που να ασχολούνται μαζί τους συνέχεια, να τους κάνουν τα χατίρια και το κυριότερο είναι ότι από τους άλλους έχουν πολλές απαιτήσεις. Φυσικά και θεωρούν δεδομένο ότι πρέπει να ικανοποιηθούν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον βάλαμε πρώτο, γιατί σίγουρα περίμενες να διαβάσεις κάτι για τον Δίδυμο. Πρόκειται για ένα ζώδιο το οποίο είναι πραγματικά κακομαθημένο. Θέλει να έχει γύρω του ανθρώπους, που να τον ξελασπώνουν, να του κάνουν δωράκια και φυσικά να τον αποθεώνουν για το μυαλό του και πόσο έξυπνος είναι.

Θέλει να είναι διάσημος, επιτυχημένος, αλλά προτιμά να κάνουν οι άλλοι τη... δύσκολη δουλειά για εκείνον κι αυτός απλά να απολαμβάνει το αποτέλεσμα και την δόξα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Και πάμε τώρα στην μεγάλη έκπληξη της σχετικής μας λίστας! Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που απαιτεί από τους άλλους την αποκλειστικότητα και την αμέριστη προσοχή τους και φυσικά να μη του χαλάνε την καρδιά.

Έχει -είναι η αλήθεια- και ένα απίστευτο χάρισμα της πειθούς, στο να μανιπουλάρει ανθρώπους και να τους κάνει να ακολουθούν τις προσταγές του… Αν όμως για κάποιο λόγο δεν τα καταφέρει και δεν περάσει το δικό του, τότε είναι ικανός να ξεσπάσει με πολύ άσχημο τρόπο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα με τον Υδροχόο είναι αρκετά απλά. Είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να δίνει εντολές, οδηγίες και κατευθύνσεις και μετά οι υπόλοιποι θα πρέπει απλά να υλοποιούν τα σχέδιά του. Είναι σαν να τους λέει: «εγώ βάζω το μυαλό κι εσύ θα βάλεις… την πλάτη».

Ο Υδροχόος μάλιστα απαιτεί οι γύρω του να ακολουθήσουν ό,τι τους πει, καθώς θεωρεί ότι έχει δίκιο και ότι τους κατευθύνει σωστά. Και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση εκείνος να λερώσει ποτέ τα χέρια του… Το αφήνει για τους άλλους αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς μέσα στο μυαλό του θεωρεί ότι είναι γεννημένος για μεγάλα πράγματα. Θέλει να δημιουργεί και να εμπνέεται. Το θέμα όμως είναι ότι αυτό είναι μόνο μέσα στο μυαλό του γιατί στην πράξη δεν υλοποιεί και πολλά από αυτά που ονειρεύεται…

Οπότε το ζώδιο αυτό, ψάχνει να βρει τα «θύματα» για να τους φορτώσει τα πάντα και εκείνος να μπορεί να ζει την φαντασία του και να νομίζει ότι μεγαλουργεί, ενώ στην ουσία δεν παράγει έργο. Αν, μάλιστα, στριμωχτεί, βγάζει το κακομαθημένο του πρόσωπο.

Διάβασε επίσης:

Αυτό είναι το πιο «τοξικό» στοιχείο του χαρακτήρα σου, ανάλογα με το ζώδιό σου

Τα 4 ζώδια που πάντα ακολουθούν το ένστικτό τους κι όχι τη λογική τους!

Αυτά είναι τα 3 πιο άπληστα ζώδια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved