Άγιος Βαλεντίνος: Τι δώρο να του πάρεις ανάλογα με το ζώδιό του

Σου προτείνουμε μια σειρά από δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο, τα οποία θα ταιριάζουν τόσο στο δικό σου γούστο, όσο και σε εκείνου

Άγιος Βαλεντίνος: Τι δώρο να του πάρεις ανάλογα με το ζώδιό του

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι πάντα μια ιδανική αφορμή για να δείχνεις και να εκφράζεις την αγάπη σου προς τον αγαπημένο σου. Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις, είναι χαρίζοντάς του ένα δώρο. Ναι, φυσικά έχει εσένα, αλλά, μεταξύ μας, ένα δώρο αγάπης πάντα δίνει κάτι καλύτερο!

Η επιλογή όμως ενός δώρου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πριν καταλήξεις σε κάποια απόφαση, θα χρειαστεί να υπολογίσεις σωστά τα γούστα, τις ανάγκες, την αισθητική του παραλήπτη, καθώς και τη χρηματική και συναισθηματική αξία του δώρου και να κάνεις την κατάλληλη επιλογή. Μπορεί να είστε μαζί στη ζωή, αλλά σίγουρα σε κάποιες περιπτώσεις, τα γούστα σας αποκλίνουν.

Πάρε για παράδειγμα τις γεύσεις του myblu. Εσύ προτιμάς τις πιο φρουτένιες (μάνγκο-βερίκοκο και φράουλα-μέντα), ενώ εκείνος προτιμά τις πιο κλασικές (tobacco και tobacco vanilla). Ευτυχώς, το myblu είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς που διαθέτει ποικιλία 8 γεύσεων, σε 3 διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης και καλύπτει τις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών. Επιπλέον, η συσκευή myblu είναι διαθέσιμη σε 5 χρώματα, προσφέροντας κάτι καλύτερο στην εμπειρία του ατμίσματος μέσα από την ευκολία και απλότητα στη χρήση. Γι’ αυτό το προτιμάτε και οι δύο, εσύ στην κόκκινη συσκευή και εκείνος στη μπλε.

Εκτός όμως από την κοινή σας προτίμηση στο myblu, εμείς σου προτείνουμε μια σειρά από δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο, τα οποία θα ταιριάζουν τόσο στο δικό σου γούστο, όσο και σε εκείνου. Επιπλέον, επειδή ξέρουμε ότι λατρεύεις τα ζώδια, τα δώρα που σου προτείνουμε, αντιστοιχούν στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Ώρα να τα ανακαλύψεις, λοιπόν! Έχουμε 30’ μέχρι να φορτίσει το myblu σου για να βρεις το καλύτερο δώρο!

Valentines day dwra.1

Για τον ενεργητικό και ανταγωνιστικό Κριό, μπορείς να αγοράσεις ένα smartwatch το οποίο θα του είναι χρήσιμο κάθε στιγμή της ημέρας, θα τον κράτα πάντα σε φόρμα και θα τον κάνει να ξεχωρίζει.

Για τον δυναμικό και ρεαλιστή Ταύρο, ένα ελλειπτικό μηχάνημα γυμναστικής φαντάζει ως η ιδανική επιλογή και το τέλειο όργανο προκειμένου να παραμένει πάντα μέσα στους στόχους του, σε ό,τι αφορά στη φυσική του κατάσταση.

Για τον εκφραστικό και εύστροφο Δίδυμο, ένα καραόκε θα του φτιάξει τη διάθεση και θα δώσει μια νέα, πιο παιχνιδιάρικη ματιά στις πολλές ώρες που, έτσι κι αλλιώς, περνά στο σπίτι.

Για τον συναισθηματικό και τρυφερό Καρκίνο, το πιο όμορφο δώρο βρίσκεται στις σελίδες μιας ανθολογίας με ερωτικά ποιήματα.

Για τον δημοφιλή και παθιασμένο Λέοντα, μια φωτογραφική μηχανή θα ξυπνήσει τη διάθεσή του για νέες περιπέτειες και ίσως τον βοηθήσει να ανακαλύψει κρυφά ταλέντα που πιθανόν να έχει.

Για τον μεθοδικό και οργανωτικό Παρθένο, ένα νέο smartphone σίγουρα θα του λύσει τα χέρια.

Για τον φιλάρεσκο και κοινωνικό Ζυγό, μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών με οργανικά και οικολογικά προϊόντα σίγουρα θα ανανεώσει το στιλ του και θα τον ενθουσιάσει.

Για τον σέξι και διορατικό Σκορπιό, ένα αρωματικό, ερωτικό κερί θα εξάψει αμέσως τη φαντασία του.

Για τον περιπετειώδη και εξωστρεφή Τοξότη, μια έκπληξη με ένα ιδιαίτερο δείπνο για δύο αποκλείεται να μην τον δελεάσει.

Για τον πραγματιστή και προσγειωμένο Αιγόκερω, ένα custom made ξύλινο ρολόι θα του υπενθυμίζει καθημερινά ότι η ουσία των πραγμάτων βρίσκεται στην απλότητά τους.

Για τον πνευματώδη και εκκεντρικό Υδροχόο, ένας πίνακας ζωγραφικής είναι ίσως το δώρο που θα φτιάξει, όσο τίποτε άλλο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Για τον ρομαντικό και γενναιόδωρο Ιχθύ, το ιδανικό δώρο για μία τέτοια ημέρα δεν είναι άλλο από ένα φωτογραφικό άλμπουμ, το οποίο και θα γεμίσετε με τις δικές σας αγαπημένες στιγμές.

Ό,τι και αν ταιριάζει στο ζώδιο του συντρόφου σου, το σίγουρο είναι ότι το myblu θα είναι πάντα εκεί για να δίνει γεύσεις στις στιγμές σας και να φέρνει Κάτι Καλύτερο!

myblu.1
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved