Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, πόσο επικίνδυνος τύπος είσαι;

Κινδυνεύεις κι εσύ και οι άλλοι!

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, πόσο επικίνδυνος τύπος είσαι;

Η προσωπικότητα κάθε ανθρώπου είναι ένας συνδυασμός από όμορφα και θετικά καθώς και αρνητικά έως επικίνδυνα χαρακτηριστικά. Μερικές φορές εκδηλώνουμε προς τα έξω τα όχι και τόσο ωραία χαρακτηριστικά μας και μερικές φορές τα κρατάμε κρυμμένα έως ότου εκδηλωθούν σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς καν να τα ελέγχουμε. Οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε κακοί από πεποίθηση και δεν σκοπεύουμε να βλάψουμε τους ανθρώπους ή τους εαυτούς μας, αλλά είναι και αδύνατο να είμαστε καλοί όλη την ώρα!

Πάντως, αν έχεις διαρκώς μια τέτοια συμπεριφορά, θα υπάρξουν συνέπειες. Ίσως όχι άμεσα, αλλά θα υπάρξουν. Όταν, λοιπόν, αποκαλύπτεται η επικίνδυνη πλευρά σου, πρόσεχε! Κάτι θα συμβεί και μάλλον δεν θα είναι καλό. Θα είναι δραματικό, θα ταρακουνήσει τις καταστάσεις και τους συνανθρώπους σου και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο όπως πριν.

Δεν είμαστε όλοι άγγελοι αλλά είναι καλό για μας να προσπαθούμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε, ώστε, όταν βγαίνει στην επιφάνεια η επικίνδυνη πλευρά του εαυτού μας, να μην καταστρέφουμε εντελώς τη ζωή μας.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό των ζωδίων του αέρα που πρέπει οπωσδήποτε να το λάβουν υπόψη:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνηθίζεις να σχολιάζεις και να μιλάς για τους άλλους πίσω από την πλάτη τους. Δεν είναι ότι δεν θα τους πεις τα αρνητικά τους πρόσωπο με πρόσωπο, απλώς σπάνια θα σε ρωτήσουν! Μιλάς με ακρίβεια και κρατάς ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε δύο πλευρές, όμως αν κάποια στιγμή ασχοληθείς με το λάθος άτομο, είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις μεγάλο πρόβλημα. Μπορεί να μην λες κάτι που δεν είναι αλήθεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα λόγια σου δεν έχουν τη δύναμη να πονέσουν τους άλλους. Δίδυμε, κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει το δικαίωμα στον λόγο. Φρόντισε απλώς, όταν μιλάς, ο λόγος σου να έχει συνοχή και οι προθέσεις σου να είναι έντιμες. Με αυτόν τον τρόπο, θα αισθανθείς καλύτερα τόσο εσύ όσο και οι ακροατές σου.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην φαίνεται επικίνδυνο, αλλά η νωχέλειά σου που συνοδεύεται συνήθως από αναβλητικότητα είναι το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό σου. Όταν καθησυχάζεις τον εαυτό σου και προσπαθείς να αποφύγεις τις συγκρούσεις, κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Αναπόφευκτα «καθηλώνεσαι» και ουσιαστικά οι αντιδράσεις σου παραλύουν, πράγμα που μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σου, να σε κάνει δυστυχή και καταθλιπτικό. Ζυγέ, όταν νιώθεις απογοήτευση ή δυσαρέσκεια, τείνεις να κάνεις ανόητες ενέργειες που δεν βοηθούν κανέναν. Φρόντισε να έχεις δημιουργικές ασχολίες και να θέτεις στόχους, διαφορετικά θα εισπράξεις την κακιά εκδοχή των ηλιθίων αυτού του κόσμου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενώ είσαι άτομο το οποίο δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα συναισθήματα, κάποιες φορές μπορείς να γίνεις υπερευαίσθητος! Όταν νιώθεις ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σου, δεν γίνεσαι πιο ευάλωτος, όπως συμβαίνει συνήθως στους περισσότερους. Απλώς, υψώνεις μεγαλύτερα τείχη και γίνεσαι ακραία σαρκαστικός, εάν κάποιος προσπαθήσει να σε πλησιάσει ή να επικοινωνήσει μαζί σου. Με αυτόν τον τρόπο όμως μπορεί να αποξενωθείς και να μείνεις εντελώς μόνος, χωρίς ανθρώπους που νοιάζονται για σένα. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό δεν θα σου αρέσει καθόλου!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που υποτιμούν τους άλλους

Τα 4 ζώδια που όλοι κατηγορούν με την πρώτη ευκαιρία!

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι άρχοντες του κουτσομπολιού!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved