Ποια ζώδια επιλέγουν το ταίρι τους, με βάση το πορτοφόλι του;

Το κύριο κριτήριό τους είναι τα χρήματά του

Ποια ζώδια επιλέγουν το ταίρι τους, με βάση το πορτοφόλι του;

Υπάρχουν αρκετοί που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους το οικονομικό background κάποιου, πριν αποφασίσουν να προχωρήσουν σε σχέση με ένα άτομο. Για τα 5 παρακάτω ζώδια, κύριο κριτήριο είναι το πορτοφόλι.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα Ταυράκια είναι τα πιο... κακομαθημένα και εκείνα που έχουν το πιο ακριβό γούστο. Δεν έχει σημασία εάν πρόκειται για τα ρούχα τους, το σπίτι που κατοικούν, το κρασί που πίνουν, αφού ο τρόπος ζωής τους είναι από μόνος του εξαιρετικά ακριβός. Αναζητούν διαρκώς τις απολαύσεις σε κάθε τους επιλογή και έναν σύντροφό με εξίσου εκλεπτυσμένο γούστο για να την μοιραστούνε μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Τα Λιοντάρια αποζητούν τόσο τα χρήματα και τις πολυτέλειες, όσο και τη φήμη και την αναγνώριση. Αυτή τους η τάση για προσοχή και συγκέντρωση εξουσίας είναι που καταλήγει σε επιλογή συντρόφων που θα μπορέσουν να θρέψουν τη μεγάλη ματαιοδοξία τους και την αγάπη τους για τα «φώτα».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες δεν παρασύρονται τόσο από τον πλούτο, όσο από τη σκέψη πως μπορούν να κατακτήσουν κάποιον πιο ισχυρό από εκείνους. Σημαντικός, επίσης, λόγος είναι κι ότι θέλουν να έχουν άνεση και να καλοπερνούν κι όχι να μιζεριάζουν. Τα χρήματα, λοιπόν, είναι ένα μέσο που τους εξασφαλίσει ακόμη πιο συναρπαστικές εμπειρίες, διασκεδάσεις, ταξίδια και... πάρτι! Ειδικότερα αν ο σύντροφός τους είναι εξίσου ελεύθερο πνεύμα με εκείνους, ξέρουν πως παρέα θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για μία ζωή γεμάτη προκλήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που δύσκολα θα παρασυρθεί από παιδικές φαντασιώσεις, ρομάντζα και όνειρα, αφού έχει διαρκώς το μυαλό του προσηλωμένο στους στόχους και την επιτυχία του. Αυτός είναι και ο λόγος που η οικονομική αυτάρκεια του καλού ή της καλής του θα επηρεάσει τη σχέση του. Ξέρει ότι η έλλειψη χρημάτων φέρνει γκρίνια και παράπονα, ενώ οι ακάλυπτες ανάγκες της καθημερινότητας μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, χρήμα και εξουσία είναι αφροδισιακά στοιχεία, γι’ αυτό έχουν την τάση να μαγνητίζονται από ανθρώπους, που είναι στην κορυφή, σύμφωνα με τα στάνταρ τους. Όσο πιο υψηλός είναι ο στόχος που έχουν βάλει στο μυαλό τους, τόσο πιο δυνατοί θα νιώθουν μόλις τον κατακτήσουν. Δεν τους απασχολούν τα χρήματα σε πρακτικό επίπεδο, επειδή μπορούν να τους εξασφαλίσουν μία καλύτερη ζωή, αλλά ως ένα τρόπαιο που πρέπει να διεκδικήσουν.

Διάβασε επίσης: Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση

Με αυτά τα 4 ζώδια μην ελπίζεις πολλά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved