Με αυτά τα 4 ζώδια μην ελπίζεις πολλά!

Όσο πιο μικρό καλάθι κρατάς, τόσο λιγότερο θα απογοητευτείς

Με αυτά τα 4 ζώδια μην ελπίζεις πολλά!

Συχνά, σε μια σχέση, ο ένας από τους δύο μπορεί να γεμίσει τον άλλον με υποσχέσεις, που τον κάνουν να ονειρεύεται και να περιμένει πολλά. Μετά όμως, διαπιστώνει ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει, οπότε έρχεται η διάψευση και η απογοήτευση. Μπορεί να φταίει το ότι ενθουσιάζεται κι αυτός εύκολα, ότι είναι ασυνεπής, υποκριτής ή απλά ζει έντονα εκείνη τη στιγμή, χωρίς να σκεφτεί το μετά. Υπάρχει και η περίπτωση του bad timing, δηλαδή, να πέσεις πάνω του όταν δεν είναι σε φάση να δεσμευτεί.

Κάποια ζώδια είναι πιο πιθανό να σε απογοητεύσουν, ακόμα κι αν δεν έχουν την πρόθεση να προκαλέσουν πόνο. Γι' αυτό καλό είναι να μην ξεσηκώνεσαι και να κρατάς μικρό καλάθι μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

"Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες". Αυτή σίγουρα είναι μια παροιμία που δεν αντιπροσωπεύει τον Υδροχόο, ο οποίος είναι από τους large τύπους, που προσφέρουν πολλά στην αρχή της γνωριμίας τους. Μετά ξεκινούν τα προβλήματα. Συχνά, δίνουν πολύ περισσότερη σημασία στις ανάγκες ενός φίλου, συνεργάτη ή όποιου το χρειάζεται, παρά στο άτομο με το οποίο είναι μαζί. Στην προσπάθειά του να κάνεις όλους τους άλλους ευτυχισμένους, παραμελεί τη σχέση του, στην οποία νιώθει εγκλωβισμένος. Αν προσθέσεις ότι είναι φύσει ανεξάρτητος, ότι δε φημίζεται για το πάθος του ή την αντίληψη που έχει για τον έρωτα, τότε δεν είναι να αναρωτιέται κάποια γιατί πρέπει να κρατά μικρό καλάθι μαζί του. Δεν είναι ότι δεν νοιάζεται για το ταίρι του, απλά έχει τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και, παρ' ότι ο ίδιος δε θέλει να είναι δεδομένος, κάνει το σφάλμα να θεωρεί δεδομένη τη γυναίκα που έχει δίπλα του.

ΚΡΙΟΣ

Σε αντίθεση με τους Υδροχόους, ο Κριός είναι γεμάτος πάθος και ενθουσιασμό και δεν φοβάται να το δείξει. Δυστυχώς όμως, όλα αυτά έχουν πολύ σύντομη ημερομηνία λήξης. Θα κυνηγήσει μια γυναίκα όσο δεν πάει, θα ξημεροβραδιάζεται έξω από την πόρτα της, θα της προσφέρει λουλούδια ή δωράκια και θα φαίνεται ότι είναι ξετρελαμένος μαζί της. Μόλις αυτή πει το πολυπόθητο "ναι", συχνά είναι σαν να πατά και τον διακόπτη του στο "OFF". Πέτυχε το σκοπό του, διεκδίκησε και κέρδισε το τρόπαιο, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον πια, οπότε "πάμε για άλλα". Η συμπεριφορά του γίνεται πιο εγωιστική, αδιάφορη ή και επιθετική κι αν αυτή προσπαθήσει να κάνει μια κουβέντα για το τι συμβαίνει, μπορεί να της πετάξει "καθένας για την πάρτη του κι ο Θεός για όλους"! Αν δεν κρατά συνεχώς την αδρεναλίνη του στα ύψη, σύντομα θα αναρωτηθεί "πού 'ναι η αγάπη που με ανέβασε στα σύννεφα"!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι κοινωνικό ον. Η εξωστρεφής φύση του διευκολύνει στο να γνωρίζει συνεχώς καινούργια πρόσωπα και πραγματικά η παρέα μαζί του είναι πολύ διασκεδαστική. Αν μάλιστα θέλει να γοητεύσει μια γυναίκα, τότε το "ψηστίρι" παίρνει άλλες διαστάσεις, οπότε είναι σχεδόν αδύνατο να αποτύχει. Όπως η πεταλούδα όμως, έτσι κι αυτός ξεγλιστρά την τελευταία στιγμή πάνω που πας να την πιάσεις. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι κορόιδευε ή υποκρινόταν, όταν έλεγε ό,τι έλεγε ή υποσχόταν διάφορα. Απλά, συχνά καταλαμβάνεται από διλήμματα, ζει σε έναν "διχασμό" και παθαίνει σύγχυση, όταν τα συναισθήματά του είναι πιο πολλά απ' όσο πίστευε. Ο φόβος της μη ανταπόκρισης είναι, επίσης, μεγάλος, οπότε το πιο πιθανό είναι να το βάλει στα πόδια, αφήνοντας πίσω του μια ραγισμένη καρδιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο ενθουσιώδες, αισιόδοξο και διασκεδαστικό. Λειτουργεί, όπως και ο φίλος του, ο Κριός, με το συναίσθημα της στιγμής. Όταν βρίσκει μια γυναίκα που του αρέσει, κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνει, αφού έχει έναν ακαταμάχητο συνδυασμό χιούμορ και ερωτισμού. Εκεί που τα κάνει θάλασσα είναι όταν μπαίνει όλο και περισσότερο σε μια σχέση. Κατ' αρχάς, η ίδια η σοβαρότητα της κατάστασης, μαζί με το πρακτικό κομμάτι της καθημερινότητας τον κάνουν να χάνει την αρχική του φλόγα και την ερωτική του διάθεση. Τα βλέπει όλα πιο σοβαρά απ' ό,τι είναι, δεν περνά καλά, πιστεύει ότι περιορίζεται και αποκτά τάσεις φυγής. Όσο με το ταίρι του δεν κάνουν πράγματα, τόσο αισθάνεται ότι βαριέται και θέλει να απελευθερωθεί. Και πραγματικά, δε νοιάζεται για το αν το πληγώσει ή όχι, καθώς μέσα του η όλη κατάσταση έχει ξεφτίσει!

Διάβασε επίσης: Τα 4 ζώδια που απαιτούν την απόλυτη προσοχή του συντρόφου τους

Τα 3 πιο γενναία ζώδια που θα τα έπαιζαν όλα για όλα για τον έρωτά τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved