Δες πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν γίνεστε εχθροί!

Πως αντιδρούν τα ζώδια στις εχθρικές προκλήσεις;

Δες πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν γίνεστε εχθροί!

Η διάρρηξη των σχέσεων μεταξύ δύο ατόμων είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Ο καθένας μας μπορεί να αντιμετωπίσει μια εχθρική συμπεριφορά ή ακόμα και επίθεση, είτε λεκτική είτε σωματική, από κάποιον/α που για διάφορους λόγους έχει αποφασίσει ότι στέκεται απέναντί του. Δεν έχει σημασία πόσο ήρεμος τύπος είσαι ή αν αποφεύγεις τις αντιπαραθέσεις. Ακόμα κι εσύ είσαι εκτεθειμένος σε μια επίθεση που έχει επιλέξει κάποιος να κάνει εναντίον σου.

Για όλους, λοιπόν, έρχεται η στιγμή της αντιπαράθεσης, αφού δυστυχώς δεν ζούμε μέσα στη θεία ηρεμία του... παραδείσου! Και τότε, αυτό που μένει να αποφασίσεις είναι το πώς θα αντιμετωπίσεις τον... εχθρό που βρίσκεται απέναντί σου και σε προκαλεί.

Ας δούμε λοιπόν πως θα μπορούσε να αντιδράσει σε μια εχθρική πρόκληση το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί δε θα διστάσουν ποτέ να καβγαδίσουν και να δώσουν μάχη για τον εαυτό τους ή για ένα φίλο. Αν τους προκαλέσεις, θα ανταποκριθούν σίγουρα. Προετοιμάσου, λοιπόν, να δεχτείς σκληρά χτυπήματα. Ένας Κριός δεν “τις τρώει” εύκολα!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι θα επιμείνουν τόσο πεισματικά στον δικό τους τρόπο σκέψης και δράσης, που πιθανότατα θα παραιτηθείς, απλώς και μόνο επειδή δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις να τους πείσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα προσποιηθούν πως ούτε σε ξέρουν, ούτε σε ήξεραν ποτέ στο παρελθόν. Είναι τόσο καλοί στο να προχωράνε μπροστά που θα σου ραγίσουν την καρδιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι θα αρνηθούν να δώσουν προέκταση στο θέμα και θα συνεχίσουν να έχουν ευχάριστη συμπεριφορά απέναντί σου. Μην ξεγελιέσαι όμως. Παίζουν άμυνα! Σε κάποια εντελώς… αψυχολόγητη στιγμή, θα σου κάνουν συζήτηση, η οποία θα αποδειχτεί από πολύ δύσκολη έως ζόρικη για σένα!

ΛΕΩΝ

Ο Λέων θα το παίξει... θύμα και θα το παίξει τόσο καλά, που όλοι οι φίλοι και οι γείτονες θα πάρουν το μέρος του. Του εύχομαι καλή τύχη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι θα κάνουν σχόλια και θα σου πετάνε μπηχτές χαμηλόφωνα, ώστε μόνο εσύ να μπορείς να τ' ακούσεις. Η διαμάχη και η όποια αντιπαράθεσή σας θα παραμείνει ένα μυστικό μόνο για σας τους δυο.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί "θα σε διαλύσουν", στέλνοντάς σου προσβλητικά μηνύματα στο messenger ή το κινητό σου. Την επόμενη μέρα θα συμπεριφέρονται σαν να μη συνέβη τίποτα, ποτέ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί -ως γνωστόν- θα περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να σε εκδικηθούν. Πιθανότατα ξέρουν κάποια μυστικά σου και, αναλόγως με το τι τους έκανες, θα φροντίσουν να τα… μοιραστούν. Και κάπως έτσι θα γίνεις... διάσημος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες σκέφτονται ότι κάνεις πολύ θόρυβο για το τίποτα. Είναι πρόθυμοι να σε περιμένουν να το ξεπεράσεις. Και αν δεν το κάνεις, θα το ξεπεράσουν αυτοί για σένα! Με λίγα λόγια, καρφάκι δεν τους κάηκε. Μόνος σου μαλώνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι δεν οπισθοχωρούν σε μια αντιπαράθεση. Αρχικά, θα σε προειδοποιήσουν ότι πρέπει να σταματήσεις αυτό που κάνεις αλλά, αν δεν σταματήσεις, θα σε συντρίψουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι πολύ… υπεράνω για να μαλώσει μαζί σου. Αντ’ αυτού, προτιμά να σου γυρίσει ψυχρά την πλάτη, αφήνοντάς σου την ντροπιαστική αίσθηση ότι αυτήν τη φορά έπεσες πολύ χαμηλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες θα φροντίσουν να μάθεις ότι έχεις χάσει την εκτίμησή τους και δεν πρόκειται να την ξανακερδίσεις ποτέ. Παρ' όλα αυτά, θα αρνηθούν να συγκρουστούν μαζί σου κατά μέτωπο. Θα αρκεστούν στο... σκάψιμο του λάκκου σου!

Διάβασε επίσης:

Τι είδους αδίκημα θα μπορούσες να διαπράξεις, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Το ζώδιό σου δείχνει για τι δεν πρέπει να σου καίγεται καρφί!

Κάθε ζώδιο έχει και το κουσούρι του! Αυτό είναι το δικό σου, που πρέπει να κόψεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved