Ξέρουμε ποιο είναι το πρώτο στολίδι που έβαλες στο δέντρο σου από το ζώδιό σου!

Σίγουρα αυτό που λατρεύεις!

Ξέρουμε ποιο είναι το πρώτο στολίδι που έβαλες στο δέντρο σου από το ζώδιό σου!

Χριστούγεννα έρχονται, μέρες χαράς είναι, τουλάχιστον ένα δεντράκι όλοι το στολίσαμε, «έτσι για το καλό» όπως λένε. Βγάλαμε κούτες και κουτάκια από αποθήκες και πατάρια και ξετυλίξαμε τα στολίδια μας. Με ποιο από όλα ξεκίνησε το κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο πράγμα που θα μπει στο δέντρο σου είναι τα λαμπάκια. Επιλέγεις θερμές αποχρώσεις, ώστε να φαίνονται σαν φλόγες κεριών.

ΤΑΥΡΟΣ

Κλασσικά ζαχαρωτά- μπαστουνάκια είναι τα αγαπημένα σου στολίδια. Είναι τόσο λαχταριστά πάνω στο δεντράκι σου με τις ασπροκόκκινες ρίγες τους. Τόσο πολύ, που θέλεις να τα φας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινάς λίγο ανάποδα… Το πρώτο που θα πιάσεις θα είναι η φάτνη και συγκεκριμένα οι φιγούρες των τριών μάγων, αυτοί άλλωστε είχαν πρώτοι την πληροφορία για τη γέννηση του Θείου Βρέφους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το αγαπάς και κάθε χρόνο το κοιτάς με τον ίδιο θαυμασμό! Ένα μικρό χιονισμένο σπιτάκι θα είναι το πρώτο που θα κρεμάσεις στα κλαδιά του δέντρου σου.

ΛΕΩΝ

Ε, εντάξει τώρα ! Κανένα στολίδι δεν πιάνει μία μπροστά στην κορυφή του δέντρου! Αυτό βλέπουν όλοι κι εσύ με καμάρι θα τοποθετήσεις το ολόχρυσο, γιγάντιο αστέρι σου.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πριν καν ανοίξεις τα στολίδια, θα σκεφτείς πως ο τόπος θα γεμίσει χρυσόσκονη, η οποία δεν θα φεύγει με τίποτα! Γι' αυτό αγαπάς την απλή, κλασσική, γυάλινη μπαλίτσα σου!

ΖΥΓΟΣ

Τα στολίδια σου είναι όλα διαλεγμένα ένα προς ένα! Το δέντρο σου θα μπορούσε να στολίζει βιτρίνα. Τέτοιο γούστο! Αλλά το βλέμμα σου πάντα θα σταματάει σε ένα κρεμαστό στολίδι σε σχήμα καρδιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν έχεις κανένα ιδιαίτερο θέμα με τα στολίδια που θα βάλεις στο δέντρο, σίγουρα πάντως θα κινηθείς σε σκούρες αποχρώσεις. Τι έχει δηλαδή το μπορντώ και το μωβ; Σε περίοπτη θέση πάντως, θα μπουν μια χρυσή λίρα και ένα πουγκί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ναι αμέ, να στολίσουμε, πλάκα θα έχει! Θα βάλουμε και τραγουδάκια, θα πούμε και τα αστεία μας… και τότε βλέπεις ένα καραβάκι και συγκινείσαι. Όχι γιατί είσαι της παράδοσης, αλλά γιατί συνειρμικά σκέφτεσαι το επόμενο ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνήθως θα επιλέξεις κάτι κλασσικό για το δέντρο σου, όπως είναι κόκκινες μπάλες, όμως έχεις μια μικρή αδυναμία σε ένα κουκλάκι –ξωτικό, αυτό το ακούραστο λιλιπούτειο ον που τέτοιες μέρες δουλεύει στο χωρίο του Άη-Βασίλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι περήφανος για όλο το δέντρο σου! Αυτό το ανάποδο κρεμαστό έλατο, που σίγουρα Υδροχόος το σκέφτηκε! Λατρεύεις όμως τα αγγελάκια, τα πλάσματα που είναι ταγμένα να κάνουν καλές πράξεις βοηθούν τους ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ

Δύσκολα το δεντράκι σου να μην έχει μουσικά στοιχεία. Από τα πρώτα στολίδια που θα κρεμάσεις θα είναι ίσως μουσικές νότες ή ακόμη και μία μικρογραφία κάποιου μουσικού οργάνου, μία τρομπέτα ή ένα βιολί.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δέχονται τις περισσότερες επιθέσεις

Αυτά είναι τα πιο μυστηριώδη ζώδια που δεν μπορείς να τα ψυχολογήσεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved