Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, αυτός είναι ο λόγος που θα διαλύσεις τη σχέση σου οριστικά!

Τι είναι αυτό που «ξενερώνει» ερωτικά τα ζώδια του νερού;

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, αυτός είναι ο λόγος που θα διαλύσεις τη σχέση σου οριστικά!

Πιθανότατα υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που σε ελκύουν σε κάποιο άτομο, ώστε να το ερωτευτείς και σίγουρα ξέρεις ποια είναι αυτά. Με την ίδια λογική, υπάρχουν και κάποια άλλα χαρακτηριστικά ή συμπεριφορές που έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Δηλαδή να σε κάνουν να απογοητευτείς και να απομακρυνθείς από ένα άτομο με το οποίο στο παρελθόν έζησες έναν μεγάλο έρωτα. Το ζώδιό σου μπορεί να φανερώσει ποιοί είναι οι λόγοι που θα σε σπρώξουν μακριά από μια ερωτική σχέση, κάτι που είναι αρκετά χρήσιμο, ώστε να το αποφύγεις την επόμενη φορά.

Διάβασε πιο κάτω τι είναι αυτό που δεν αντέχουν τα ζώδια του νερού και μπορεί να τα οδηγήσει στο να διαλύσουν οριστικά τη σχέση τους:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έλλειψη εμπιστοσύνης!

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο πολύ συντονισμένο με τα συναισθήματά του. Κυβερνάται από τη Σελήνη, το ουράνιο σώμα που σχετίζεται με το συναίσθημα, οπότε όταν ερωτευτεί κάποιον/α, ερωτεύεται δυνατά. Δεν είναι εύκολο για τον Καρκίνο να τερματίσει μια σχέση και απλώς να παρατήσει κάποιον – εκτός αν έχει προδώσει την εμπιστοσύνη του, οπότε όλα μπορεί να συμβούν. Όσο ζεστός και τρυφερός ήταν κάποτε ο Καρκίνος, τόσο κρύος και απόμακρος θα γίνει. Από τη στιγμή που θα χάσεις την εμπιστοσύνη του, ουσιαστικά έχει τελειώσει μαζί σου!

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπερβολική ζήλια

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Σκορπιός έχει ένα… θεματάκι με τη ζήλεια. Προστατεύει έντονα αυτούς που αγαπά και είναι λίγο παραπάνω κτητικός, οπότε ό,τι είναι δικό του, είναι δικό του! Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι, επειδή επιθυμεί βαθιά να εμπιστευτεί και, αν του δοθεί το ανάλογο κίνητρο, ανοίγεται και μπορεί να δείξει μια πολύ πιο τρυφερή πτυχή του εαυτού του. Από την άλλη πλευρά, έτσι και του δώσεις κάποιον λόγο να ανησυχεί ή τραυματίσεις την εμπιστοσύνη του, τότε θα δεις τη σκοτεινότερη φύση του να βγαίνει στο προσκήνιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθει ότι τον εκμεταλλεύονται!

Για τον Ιχθύ, όλα είναι ζήτημα καρδιάς. Δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να βρει τον/την σύντροφο των ονείρων του και να ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι για πάντα! Για να το ζήσει αυτό, ο Ιχθύς είναι πρόθυμος να κάνει οτιδήποτε που θα χαρίσει ευτυχία στο ταίρι του. Μερικές φορές, ωστόσο, αυτή η δοτική τάση του τον οδηγεί στο να γίνει εκμεταλλεύσιμος από άτομα που δεν εκτιμούν το πόση προσπάθεια καταβάλλει μέσα στη σχέση. Όμως, μια αχάριστη και σκληρή συμπεριφορά μπορεί να διαλύσει τη μαγεία και ο Ιχθύς να αρχίσει να ψάχνει αλλού για τον γοητευτικό πρίγκιπα ή πριγκίπισσα που θα ζήσει μαζί του τον αιώνιο έρωτα!

Διάβασε επίσης:

Αν σ' ερωτευτούν αυτά τα 3 ζώδια, θα κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved