Αυτή είναι η... ταμπέλα που σου έχουν κολλήσει, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Άμα σου βγει το όνομα...

Αυτή είναι η... ταμπέλα που σου έχουν κολλήσει, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Συχνά, με άνεση κρίνουμε, κατακρίνουμε και βγάζουμε συμπεράσματα για τον χαρακτήρα των άλλων. Το ίδιο στυμβαίνει και με τα ζώδια. Το ένα είναι σκληρό, το άλλο άκαρδο, το τρίτο ασυγκράτητο... Εμείς σου παρουσιάζουμε την πιο χαρακτηριστική ταμπέλα που συνοδεύει το κάθε ζώδιο. Όπως θα διαπιστώσεις, σε ορισμένα όντως περιγράφονται τα... ποιοτικά χαρακτηριστικά του, σε άλλα όμως μάλλον πρόκειται για το κακό όνομα που τους έχει βγει...

ΚΡΙΟΣ

Ασυγκράτητος και φουριόζος

Είστε πάντα εκείνοι που φτάνουν νωρίτερα στο ραντεβού και μισείτε να σπαταλάτε χρόνο άσκοπα, καθώς γνωρίζετε πως «το γοργόν και χάριν έχει». Αναβλητικότητα; Δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιό σας αυτή η λέξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Τεμπέληδες και υλιστές

Σίγουρα στο δεύτερο μισό της παραπάνω φράσης κρύβεται μία αλήθεια. Σας εντυπωσιάζουν τα λαμπερά και φανταχτερά πράγματα και δεν είναι καθόλου κακό αυτό. Μάλιστα είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε όσο χρειάζεται για να τα αποκτήσετε. Το γεγονός πως μπορεί να μην εργάζεστε με τον γρήγορο ρυθμό των υπολοίπων δεν σας καθιστά πάντως τεμπέληδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναξιόπιστοι

Πάντα είστε πρόθυμοι να κάνετε πράγματα για τους άλλους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα βάλετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα. Έτσι, όταν λέτε σε κάποιον ότι δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με το δικό του ζήτημα γιατί έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα, αυτόματα οι άλλοι βγάζουν το συμπέρασμα πως είστε αναξιόπιστοι. Άδικο, πολύ άδικο.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υπερευαίσθητοι του ζωδιακού

Είστε οι άνθρωποι που μπορούν και αισθάνονται και το παραμικρό συναίσθημα σε όλα τα επίπεδα! Κανονικά αυτό δεν θα έπρεπε να θεωρείται κάτι αρνητικό, αντιθέτως! Μάλιστα, όσο πιο ώριμος και δυνατός είναι ένας Καρκίνος, τόσο πιο έντονα νιώθει τα συναισθήματα που πηγάζουν από μέσα του.

ΛΕΩΝ

Είστε εγωιστές, εγωκεντρικοί που ζητάνε μόνο την προσοχή

Η αλήθεια είναι πως η παραπάνω άποψη για εσάς είναι αρκετά διαδεδομένη. Είναι δύσκολο για κάποιον να διακρίνει στην πραγματικότητα πόσο ευαίσθητα και γεμάτα αγάπη, πλάσματα είσαστε. Θα κάνατε τα πάντα για τους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Αν όμως φύγουν από κοντά σας, δεν αργείτε να ξεχάσετε την ύπαρξή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχολαστική και τελειομανής

Δεν είστε τελειομανείς, τουλάχιστον όχι όλοι! Αγαπάτε την οργάνωση και την καθαριότητα αλλά υπάρχουν και μέρες που το δωμάτιό σας είναι πεδίο… μάχης. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στην ακαταστασία, τα πάντα στην τελική είναι θέμα ισορροπίας. Η ακαταστασία που προκύπτει μερικές φορές είναι που σας κάνει να σκέφτεστε πιο δημιουργικά.

ΖΥΓΟΣ

Οι μονίμως αναποφάσιστοι

Αυτό το στερεότυπο ίσως να είναι και από τα ελάχιστα της λίστας που όντως ισχύει. Καφέ ή τσάι; Ροκ ή ποπ; Αριστερά ή δεξιά; Ζωή ή θάνατος; Ούτε εσείς ξέρετε. Ωστόσο, δεν αφήσατε ποτέ την αναποφασιστικότητά σας να μπει εμπόδιο στη ζωή σας και να σας κρατήσει πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεγκτικοί και ζηλιάρηδες

Η αλήθεια είναι πως όταν αγαπάς και θέλεις κάτι πραγματικά, δύσκολα θα το αφήσεις να σου ξεφύγει. Από την προαγωγή στο γραφείο, από ένα ρούχο που είδες μέχρι τον άνθρωπο που έχει στο πλάι σου. Δεν είστε κτητικοί, απλά έχετε ανάγκη να σας δείχνουν οι άλλοι την αγάπη τους με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι… δεσμοφοβικοί

Η αλήθεια είναι πως είστε άνθρωποι που απολαμβάνετε την εξερεύνηση και τη δοκιμή νέων πραγμάτων. Είναι ένας τρόπος να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και αυτό έχει δημιουργήσει την εντύπωση πως φοβάστε τις δεσμεύσεις. Στην πραγματικότητα δεν έχετε πρόβλημα να δώσετε το χρόνο και την ενέργειά σας σε κάτι που πιστεύετε, αρκεί να μπορείτε συγχρόνως να συνεχίσετε την εξερεύνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βαρετοί και ψυχροί

Ναι, είστε αρκετά εσωστρεφείς αλλά σε καμία περίπτωση δεν είστε βαρετοί. Η μυστήρια συμπεριφορά σας και ο τρόπος που διαχειρίζεστε την προσωπική σας ζωή, είναι που δημιουργεί τις λάθος εντυπώσεις. Το γεγονός ότι δεν μοιράζεστε αυτά που νιώθετε είναι που δίνει στους άλλους την ευκαιρία να σας βάλουν τις παραπάνω «ταμπέλες».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε άκαρδοι

Έχετε κατηγορηθεί πολλές φορές πως είστε αδιάφοροι απέναντι στους άλλους. Η αλήθεια είναι πως η αυτάρκης φύση σας και η πλήρης ανεξαρτησία σας είναι που ίσως σας δυσκολεύει να καταλάβετε τους άλλους. Συνήθως οι άνθρωποι που σας κατηγορούν είναι εκείνοι που περιμένουν να τους λυπηθείτε και να βρείτε μία λύση στο πρόβλημά τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Drama Queen

Είστε όντως αρκετά συναισθηματικοί και αυτός είναι και ο λόγος που θέλετε να εξετάζετε τα πράγματα σε βαθύτερο επίπεδο από τους άλλους. Ίσως για αυτό σας κατηγορούν ότι αναζητάτε το δράμα σε κάθε περίσταση, ακόμη και σε εκείνες που δεν υπάρχει.

Διάβασε επίσης: Τα 4 ζώδια που πάντα περιμένουν να συμβεί το χειρότερο

Το μάθημα που σου έδωσε το 2020, ανάλογα με το ζώδιό σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved