Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν έναν δυναμικό άντρα στο πλευρό τους

Ελκύονται από όσους έχουν έντονη προσωπικότητα και φιλοδοξίες

Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν έναν δυναμικό άντρα στο πλευρό τους

Για κάποια ζώδια η προτίμησή τους σε άτομα δυναμικά και φιλόδοξα είναι μια αντανάκλαση των προσωπικών τους προτεραιοτήτων και πεποιθήσεων, ενώ για άλλους η φιλοδοξία είναι το βασικό συστατικό για να επιτευχθεί ο τρόπος ζωής τον οποίο επιθυμούν μακροπρόθεσμα. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, επιλέγουν να αναζητήσουν συντρόφους που είναι γοητευτικοί και πολεμάνε με δυναμισμό για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Αν και όλα τα ζώδια μπορεί να εκτιμούν τη φιλοδοξία, για τις 4 γυναίκες της λίστας μας αποτελεί το πιο hot χαρακτηριστικό που τις ξετρελαίνει σε έναν υποψήφιο σύντροφο.

Αν λοιπόν θα ήθελες για ταίρι σου ένα άτομο με υψηλούς στόχους και με το σθένος να τους πραγματοποιήσει, τότε είναι πολύ πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα ακόλουθα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Η Κριαρίνα είναι μια παθιασμένη γυναίκα, εξαιρετικά ανταγωνιστική που βάζει όλο της το είναι σε ό,τι κι αν κάνει. Έτσι, η έλλειψη πρωτοβουλίας ή δυναμισμού από την άλλη πλευρά είναι ότι πρέπει για να την «ξενερώσει». Μην ξεχνάμε ότι κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος και την επιθετικότητα. Επιθυμεί σφοδρά έναν σύντροφο που μοιράζεται τις αξίες της και βάζει σκοπό να γίνει ο εκλεκτός της καρδιάς της. Θέλει να είναι σε σχέση με κάποιον που είναι προσανατολισμένος στους στόχους του και αρκετά ανεξάρτητος, ώστε να δίνει σε αυτήν την ελευθερία να κυνηγήσει τα δικά της όνειρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα Ταύρος έχει υπέροχο γούστο και εκτιμά πολύ τις ανέσεις και την πολυτέλεια. Θέλει να έχει την καλύτερη δυνατή ζωή, γεμάτη με όμορφα πράγματα και απολαυστικές εμπειρίες. Έτσι, το να έχει έναν σύντροφο με κίνητρα και φιλόδοξους στόχους, πιστεύει ότι ταιριάζει απόλυτα με τους μακροπρόθεσμους στόχους που θέτει στη ζωή της. Η ανάγκη της για ασφάλεια, τόσο συναισθηματική όσο και υλική, είναι επίσης μεγάλη και γι’ αυτό θα ταιριάξει απόλυτα με κάποιον που έχει σαφές όραμα για την κοινή τους ζωή και που διαθέτει την πειθαρχία να θέσει σε εφαρμογή την επίτευξη των στόχων τους. Είναι ευτυχής όταν μπορεί να βοηθήσει τον σύντροφό της, παρέχοντάς του την συναισθηματική ασφάλεια και υποστήριξη που χρειάζεται, προκειμένου να προχωρήσει στην πραγματοποίηση των ονείρων του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αιγοκερίνα έχει από τη φύση της πολλούς στόχους που σκοπεύει να επιτύχει. Ενώ είναι ζώδιο της υπομονής, τη χάνει εύκολα με τα άτομα που ανήκουν στην κατηγορία «όσα πάνε κι όσα έρθουν». Άλλωστε, πως μπορεί κάποιος να επιτύχει έναν στόχο, χωρίς να γνωρίζει τις λεπτομέρειες και χωρίς τη διάθεση να τον εκτελέσει; Τουλάχιστον, αυτό πιστεύει. Παρόλο που μπορεί να εκτιμήσει έναν ονειροπόλο τύπο, είναι γεγονός ότι αν δεν έχει φιλοδοξίες και δεν παίρνει πρωτοβουλίες για να προχωρήσει μπροστά, θεωρεί ότι χάνει τον χρόνο του με το να ωθεί διαρκώς τον σύντροφό του στο να δράσει. Αυτό από μόνο του είναι κάτι πολύ αντι-ερωτικό, τόσο για τον Παρθένο όσο και για την άλλη πλευρά.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα 5 πιο ισχυρά ζωδιακά ζευγάρια

Τα 4 ζώδια που σπάνια τα απατούν οι σύντροφοί τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved