Αυτά τα 3 ζώδια βάζουν το ταίρι τους πάνω από όλους και όλα!

Δίνουν προτεραιότητα στο ταίρι τους και μετά στους άλλους

Αυτά τα 3 ζώδια βάζουν το ταίρι τους πάνω από όλους και όλα!

Ένα από τα καλύτερα πράγματα, όταν βρίσκεσαι σε μια ερωτική σχέση, είναι το ό,τι γνωρίζεις πως είσαι το νούμερο ένα πρόσωπο στη ζωή κάποιου άλλου. Να έχεις, δηλαδή, κάποιον στον οποίο μπορείς να υπολογίζεις ότι θα είναι εκεί όταν τον χρειάζεσαι και που πραγματικά πιστεύει ότι είσαι το πιο ξεχωριστό πλάσμα στη ζωή του. Και, ενώ όλα τα ζώδια του ζωδιακού είναι ικανά να βάλουν το ταίρι τους πάνω απ’ όλα, μερικά ζώδια πραγματικά ξεχωρίζουν στο να κάνουν το σύντροφό τους να νιώθει όμορφα. Πρόκειται για τα ζώδια που θα δώσουν προτεραιότητα στον σύντροφό τους, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω τους.

Βέβαια, δεν έχουν όλοι την ίδια ανάγκη για προσοχή και θαυμασμό, αλλά για εκείνους που θέλουν ένα σύντροφο που θα τους δίνει πάντα προτεραιότητα, κάποιο από τα παρακάτω 3 ζώδια και η μεγάλη γενναιόδωρη καρδιά του μπορεί να είναι αυτό που πάντα έψαχνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ο σύντροφός σου είναι Ταύρος, είναι ο βράχος σου. Αρχικά, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις αυτό το αξιόπιστο και αξιαγάπητο ζώδιο της γης, αλλά μόλις έχεις την εμπιστοσύνη και το σεβασμό του, είναι πιστό έως το τέλος. Ο Ταύρος απολαμβάνει να βρίσκεται σε μια σχέση, επειδή του αρέσει η σταθερότητα και όντας ένα αισθησιακό ζώδιο ενθουσιάζεται με το να έχει κάποιον που μπορεί να αγκαλιαστεί μέσα στη θαλπωρή ενός σπιτιού. Γενικά, επειδή τείνει να σκέφτεται μακροπρόθεσμα, δεν θέλει με τίποτα να αντιμετωπίσει την αναστάτωση μιας ασταθούς σχέσης. Ως εκ τούτου, ταυτίζει τις δικές του ανάγκες και αυτές του συντρόφου του και τις θέτει ως προτεραιότητα, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η σχέση θα είναι ευτυχισμένη και υγιής για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματική ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για τον Καρκίνο, οπότε μια υγιής και λειτουργική σχέση είναι τα πάντα για αυτό το ζώδιο. Βάζει τις ανάγκες του συντρόφου του πριν από τις δικές του, χωρίς καν να το σκεφτεί, οπότε αν και είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να σε αγαπά ένας Καρκίνος, είναι σημαντικό να μην εκμεταλλευτείς τη συναισθηματική γενναιοδωρία του. Υπάρχει ένα πράγμα που είναι άσχημο για τον Καρκίνο και μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ: όταν πληγωθεί, κλείνεται στον εαυτό του και παγώνει. Αν όμως νιώσει ότι ανταποδίδεις με οποιονδήποτε τρόπο τη φροντίδα του, δεν υπάρχει ζώδιο πιο πιστό από τον Καρκίνο.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνδεση του Ζυγού με τον κυβερνήτη πλανήτη του, την Αφροδίτη, σημαίνει ότι η αγάπη παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή του. Για τον Ζυγό, η ισορροπία είναι το παν, οπότε επιδιώκει διαρκώς να έχει μια ευτυχισμένη και αρμονική ιδιωτική ζωή. Αυτό σημαίνει ότι συχνά-πυκνά τσεκάρει τις ανάγκες του/της συντρόφου του για να βεβαιωθεί ότι νιώθει ικανοποιημένος, ενώ ταυτόχρονα «δουλεύει» με τα θέματα που προκύπτουν στη σχέση του. Ένας Ζυγός είναι απόλυτα συντονισμένος και παρών μέσα στη σχέση, αν και έχει αρκετές τάσεις ανεξαρτησίας, όπως όλα τα ζώδια του αέρα. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ επενδύει στον/στην σύντροφό του, δεν πρόκειται να τον «πνίξει». Να θυμάσαι, πάντως, ότι ο Ζυγός είναι οπαδός της αμοιβαιότητας και ως αντάλλαγμα αναμένει το ίδιο σκεπτικό από το ταίρι του.

Διάβασε επίσης:

Τα 6 ζωδιακά ζευγάρια που θα πονέσουν πολύ, όταν χωρίσουν!

Τα 3 ζώδια που θα σε εκπλήξουν με την παθιασμένη φύση τους!

Αυτά τα ζώδια θα φύγουν και δεν θα σου πουν ούτε αντίο!

Το ζώδιό του δείχνει αν σε βλέπει σοβαρά ή απλώς περνάει την ώρα του!

5 εμπόδια που κάνουν την αγάπη δύσκολη!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved