Μπορούμε να μαντέψουμε πώς αντιμετωπίζεις το κρυολόγημα από το ζώδιό σου

Κάποια ζώδια τρελαίνονται, κάποια γκρινιάζουν και άλλα ανησυχούν, μήπως έχουν κάτι σοβαρότερο...

Μπορούμε να μαντέψουμε πώς αντιμετωπίζεις το κρυολόγημα από το ζώδιό σου

Μόλις άνοιξες τα μάτια σου, αλλά αισθάνεσαι πιο κουρασμένη από το προηγούμενο βράδυ, που έπεσες για ύπνο. Προσπαθείς να καταπιείς και ένας έντονος πόνος διαπερνά τον λαιμό σου. Λίγες ώρες αργότερα και ενώ προσπαθείς να βρεις τον ρυθμό σου, κάνει την εμφάνισή του το επόμενο σύμπτωμα, ένα «αθώο» φτέρνισμα που μέχρι το βράδυ, έχει μετατραπεί σε ένα ανυπόφορο μπούκωμα, με συνεχή καταρροή.

Ομολογουμένως οι καιροί που διανύουμε είναι παράξενοι, με αποτέλεσμα ακόμη και ένα απλό συνάχι να σου προκαλεί άγχος, ωστόσο, μην ξεχνάς πως ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος σε αυτές τις περιπτώσεις. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να δώσεις στον οργανισμό σου το περιθώριο να ξεκουραστεί και να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου.

Σε κάθε περίπτωση, σου προτείνω να διαβάσεις το κείμενο που ακολουθεί, για να ξέρεις ποια θα είναι η αντίδραση του ζωδίου σου, όταν και αν αισθανθείς τα πρώτα συμπτώματα του κρυολογήματος και φυσικά, να ανακαλύψεις τους αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους θα μπορέσεις να ανακουφιστείς από αυτά.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί ο Κριός να είναι ένα ζώδιο που ξεχωρίζει για το θάρρος του, όμως όταν αρρωσταίνει, αρρωσταίνει για τα καλά. Τότε, μπαίνει αυτόματα σε... baby mode, αναζητώντας διαρκώς τη φροντίδα και την προσοχή των άλλων, μέχρι τη στιγμή που θα αισθανθεί καλύτερα και θα επιστρέψει δριμύτερος στις υποχρεώσεις του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που ξεχωρίζει για τον δυναμισμό του, γεγονός που αποδεικνύεται ξεκάθαρα όταν αρρωσταίνει, αφού αναλαμβάνει χρέη νοσοκόμας για τον εαυτό του. Γνωρίζοντας πως υπάρχουν άνθρωποι που βασίζονται πάνω του, ξέρει πως όσο πιο γρήγορα αναρρώσει, τόσο πιο σύντομα θα ξαναγίνει ένα δυνατό στήριγμα για τους γύρω του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τίποτα δεν μπορεί να εκνευρίσει περισσότερο έναν Δίδυμο, από ένα κοινό κρυολόγημα που του χαλάει τα σχέδια. Αυτό συμβαίνει γιατί χρειάζεται να μείνει μακριά από τους δικούς του ανθρώπους, πράγμα που τον κάνει να αισθάνεται ακόμη χειρότερα και να γκρινιάζει διαρκώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλοι ξέρουν πόσο συναισθηματικός είναι ένας Καρκίνος, αυτό όμως που μόνο λίγοι γνωρίζουν, είναι πως το «αντίδοτο» για να αισθανθεί καλύτερα, είναι να ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για αυτόν και θέλουν να τον φροντίσουν. Σε κάθε περίπτωση, μόνο η καλή διάθεση και τα θετικά vibes δεν αρκούν. Καλό θα ήταν να λάβει άμεσα ένα αντιπυρετικό με βάση την παρακεταμόλη, το οποίο θα τον ανακουφίσει άμεσα από τα δυσάρεστα σύμπτωμα του κρυολογήματος… για να μην αρχίσει τη γκρίνια.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που ξεχωρίζει για την περηφάνια του, την οποία δεν εγκαταλείπει ούτε τη στιγμή που το κρυολόγημα του... χτυπά την πόρτα. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν αρρωσταίνει, παριστάνει πως είναι καλά, αφού δεν θέλει να φανεί ευάλωτος στους γύρω τους ή να παραδεχθεί πως χρειάζεται τη βοήθειά τους.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο που αντιμετωπίζει με τη μεγαλύτερη υπευθυνότητα κάθε ασθένεια, παραμένοντας συγχρόνως απόλυτα συνεπής στο πρόγραμμά του. Αυτό σημαίνει πως φροντίζει τη διατροφή του, αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του στην προσωπική του ξεκούραση και προσπαθεί να κρατήσει ισορροπία, μέχρι να ανακάμψει η υγεία του.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που δεν το βάζει κάτω με τίποτα, οπότε ακόμη και τις φορές που κρυολογεί, συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντά του. Το θέμα είναι πως παρότι δείχνει να είναι απόλυτα λειτουργικός, συνήθως έχει την τάση να μεγεθύνει το πρόβλημα στους γύρω του και να το παρουσιάζει πολύ μεγαλύτερο από ότι είναι στην πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα κοινό κρυολόγημα δεν είναι ικανό να ανατρέψει την ψυχολογία του Σκορπιού, αλλά ο ίδιος το βλέπει ως μία ευκαιρία να πατήσει ένα «pause» στην καθημερινότητα και να χαρίσει στον εαυτό του την ξεκούραση που χρειάζεται. Συγχρόνως, το βλέπει ως μία ευκαιρία να… εξαφανιστεί προσωρινά από όλους και όλα, εντείνοντας το μυστήριο που ήδη υπάρχει γύρω από τον χαρακτήρα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για έναν Τοξότη είναι δύσκολο να πάρει απόφαση πως έχει αρρωστήσει, ακριβώς για αυτό θα κάνει τα πάντα για να απορρίψει ή να ανατρέψει την πραγματικότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που μόλις παρουσιάσει πονοκέφαλο ή λίγο πυρετό, λαμβάνει ένα αναλγητικό με βάση την παρακεταμόλη, αφού ξέρει πως είναι αυτό θα τον ανακουφίσει άμεσα και αποτελεσματικά από τα συμπτώματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο με αστείρευτη ενέργεια, την οποία τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει, ούτε ένα κρυολόγημα. Μπορεί να μην αισθάνεται καθόλου καλά και να είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος, όμως δεν υπάρχει περίπτωση να μην φέρει εις πέρας τις εκκρεμότητές του ή να μην πετύχει τον στόχο που έχει θέσει στον εαυτό του. Η λαχτάρα του να πετύχει είναι αυτό που του δίνει δύναμη να συνεχίζει ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένας «μαχητής», ο οποίος δεν εγκαταλείπει τους στόχους του, ακόμη και όταν ο οργανισμός του τον... σαμποτάρει. Παρότι τις περισσότερες φορές καταφέρνει με τον τρόπο ζωής του να μένει μακριά από τις ιώσεις και τα κρυολογήματα, όταν παρουσιάζει κάποιο σύμπτωμα, αισθάνεται πως χάνει την ανεξαρτησία και την ελευθερία του, γεγονός που του δίνει μεγαλύτερη ώθηση να φροντίσει καλύτερα τον εαυτό του για να το ξεπεράσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο ιδιαίτερα πολυάσχολο, για το οποίο ένα κρυολόγημα είναι... χάσιμο χρόνου. Παρόλα αυτά, γνωρίζει καλά πως η ανάπαυση και η θεραπεία είναι οι μόνοι τρόποι για να γλιτώσει όσο πιο γρήγορα μπορεί από αυτό. Ακριβώς για αυτό, βάζει κάθε υποχρέωση στον «πάγο» και φροντίζει τον οργανισμό του μέχρι να ανακάμψει και να επανέλθει στο δραστήριο πρόγραμμά του.

Τώρα που γνωρίζεις, λοιπόν, τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά το ζώδιό σου σε ένα κοινό κρυολόγημα, μην ξεχνάς να έχεις πάντα στο σπιτικό φαρμακείο σου μία συσκευασία με απλά ή αναβράζοντα δισκία παρακεταμόλης, τα οποία θα σε ανακουφίσουν άμεσα από συμπτώματα όπως ο πυρετός, ο πονοκέφαλος, οι μυϊκοί πόνοι, οι πόνοι των ορθώσεων και οι ενοχλήσεις της περιόδου και θα σε βοηθήσουν να μην βγεις εκτός προγράμματος.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δέχονται τις περισσότερες επιθέσεις

Αυτά είναι τα πιο μυστηριώδη ζώδια που δεν μπορείς να τα ψυχολογήσεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved