Αυτό είναι το βερνίκι νυχιών που θα λατρέψεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Με οδηγό μας τα άστρα, βρήκαμε ιδανικές αποχρώσεις για όλα τα 12 ζώδια.

Αυτό είναι το βερνίκι νυχιών που θα λατρέψεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Αν είσαι σαν εμάς και διαβάζεις το ωροσκόπιό σου φανατικά, σχεδόν εμμονικά τότε σίγουρα βασίζεσαι στις αστρολογικές προβλέψεις του μήνα, της εβδομάδας ή και της ημέρας προκειμένου να μπορέσεις να βρεις το δρόμο σου σε τούτο το αβέβαιο σύμπαν και κυρίως αυτή τη χρονιά που μοιάζει να είναι όλη... ανάδρομη. Διαβάζεις λοιπόν το ωροσκόπιό σου για να δεις αν είναι καλή εποχή για να υπογράψεις συμβόλαια, αν πρέπει απλά να κάνεις υπομονή, να αποφύγεις τις εντάσεις και τις λάθος επιλογές... Γιατί λοιπόν να μην συμβουλευτείς το ωροσκόπιό σου και για το μανικιούρ σου.

Όποιο και αν είναι το ζώδιό σου, η απόφαση του χρώματος που θα κάνεις στα νύχια σου κάθε φορά παίρνει ώρα...πολλή ώρα. Ακόμα και αν δεν είσαι Δίδυμος, παραμένεις αναποφάσιστη μπροστά στις τόσες επιλογές. Δεν φταίει το ζώδιό σου, φταίει που έχει πράγματι άπειρες σχεδόν επιλογές αλλά εδώ είμαστε εμείς, για να σε βοηθήσουμε.

Το ζώδιό σου βλέπεις μπορεί να σε κάνει αναποφάσιστη αν είσαι Δίδυμος, να σε κάνει να φοβάσαι τη δέσμευση σε ένα χρώμα αν είσαι Τοξότης ή να σε οδηγεί προς βαρετά μονοπάτια αν είσαι Παρθένος αλλά μπορεί να σε εμπνεύσει να δεις το βερνίκι σου διαφορετικά. Εδώ θα βοηθήσουμε! Με οδηγό μας τα άστρα, βρήκαμε ιδανικές αποχρώσεις για όλα τα 12 ζώδια.

Είναι χρώματα που θα λατρέψεις και πάμε στοίχημα πως θα τα κάνεις ξανά και ξανά και ξανά... Μέχρι να επανέλθουμε με νέες προτάσεις. Για ρίξε μία ματιά.

ΚΡΙΟΣ: Είσαι παθιασμένη και γεννημένη αρχηγός άρα δεν φοβάσαι να κάνεις statement με τα νύχια σου, ούτε και να δοκιμάσεις τις νέες τάσεις. Γι᾽αυτό το έντονο πορτοκαλί από τη χειμερινή συλλογή της Essie θα ταιριάξει τέλεια στο μανικιούρ σου. ESSIE, COLOR ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ DON'T BE SPOTTED.

krios

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι γενναιόδωρη και θα έκανες τα πάντα για αυτούς που αγαπάς ωστόσο, λατρεύεις τη βολή και τη ρουτίνα σου. Γι᾽αυτό η συγκεκριμένη απαλή ροζ απόχρωση θα σε βγάλει από κάθε δίλημμα και θα σου χαρίσει περιποιημένο αλλά και όμορφο μανικιούρ. SEVENTEEN, NAIL ENAMEL SUPREME SHINE ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΝΟ 10.

taurus

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σου είναι πολύ δύσκολο να διαλέξεις ένα πράγμα, ένα φαγητό, ένα χρώμα... Γι᾽αυτό μία ιριδίζουσα απόχρωση που αλλάζει χρώμα με το φως είναι ιδανική για εσένα. Δοκίμασε το OPI, NAIL LACQUER ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ADDIO BAD NAILS CIAO GREAT NAILS από τη νέα συλλογή της OPI.

didimoi

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι ευαίσθητη και πολύ δημιουργική γι᾽αυτό θέλεις ρομαντισμό, στιλ και ομορφιά. Ένα mint χρώμα σαν αυτό της Erre Due θα σε κάνει να λατρέψεις το νέο μανικιούρ σου και θα επιστρέφεις σε αυτό ξανά και ξανά. ERRE DUE, PRO GEL ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ MINT WITH HONEY.

cancer

ΛΕΩΝ: Σημα κατατεθέν σου είναι η υπερηφάνειά σου και η αυτοπεποίθησή σου. Θέλεις να τραβάς τα βλέμματα και δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο μανικιούρ θα τραβήξει τα περισσότερα. Δοκίμασε αυτό το βερνίκι και θα μας θυμηθείς... CHINA GLAZE, NAIL LACQUER ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ CHECK OUT THE SILVER FOX.

leon

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι τελειομανής, επικριτική και προτιμάς τις safe επιλογές. Εμείς σε προκαλούμε όμως να δοκιμάσεις αυτό το ιδιαίτερο γκρι που δεν είναι κλασικό αλλά παραμένει ασφαλές και προσαρμόσιμο στην καθημερινή σου ανάγκες για τελειότητα. ΠΑΡΘΕΝΟΣ. KORRES, GEL EFFECT NAIL COLOUR ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ STONE GREY.

parthenos

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ: Είσαι σούπερ θηλυκή, fashion forward και σου αρέσει να δοκιμάζεις νέα πράγματα. Προτείνουμε λοιπόν να ξεφύγεις λίγο από τα fashionable αλλά κλασικά χρώματα και να επιλέξεις ένα berry μωβ σαν αυτό... CND, VINYLUX ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ TANGO PASSION.

zygos

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι sexy, dark, μυστηριώδης και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η λογική επιλογή σου θα ήταν το μαύρο αλλά θέλουμε να μας ακούσεις... Υπάρχουν εξίσου σκούρα και σαγηνευτικά χρώματα όπως για παράδειγμα το πολύ πολύ σκούρο μπορντό. ESSIE, COLOR ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ WICKED.

scorpio

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι περιπετειώδεις και δεν τα πας καλά με τις δεσμεύσεις. Πάμε ωστόσο στοίχημα πως ένα μπλε σαν αυτό θα σε κάνει να χάσεις το μυαλό σου και θα το κάνεις συνέχεια. Mark our words... ΤΟΞΟΤΗΣ. ORLY, NAIL POLISH ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ GOTTA BOUNCE.

toxotis

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι λογική, μαζεμένη και δεν σου αρέσουν οι παρορμητικές αποφάσεις. Μην το σκεφτείς πολύ όμως όταν δεις αυτό το πράσινο στο nail bar, είναι το χρώμα που θα λατρέψεις γιατί βγάζει το γήινο στοιχείο από μέσα σου. OPI, INFINITE SHINE ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ THINGS I'VE SEEN IN ABER-GREEN.

aigokeros

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι ανεξάρτητη και υπερἆναλυτική αλλά το nail bar δεν είναι ο χώρος για αναλύσεις. Γι’ αυτό σου προτείνουμε να διαλέξεις ένα υπέροχο γαλακτερό λευκό με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν θα το μετανιώσεις και θα ταιριάξει με όλα. KORRES, GEL EFFECT NAIL COLOUR ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ PORCELAIN WHITE.

aquarius

ΙΧΘΥΕΣ: Είσαι χαλαρή, easy going αλλά δεν φοβάσαι και να ρισκάρεις. Γι᾽αυτό αν διαλέξεις ένα διαφορετικό nude σαν αυτό θα νιώσεις τέλεια και θα θαυμάζεις και μόνη σου τα νύχια σου. PEGGY SAGE, NAIL POLISH ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ SAVANNAH VELVET.

pisces

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που «μυρίζονται» το κακό, πριν συμβεί

Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι ανάλογα με το ζώδιό σου

Αυτά είναι τα ζώδια που μένουν για πάντα παιδιά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved