Το ζώδιό σου δείχνει, αν κάνεις ή όχι τα χατίρια των άλλων

Μήπως λες κι εσύ σε όλα ναι;

Το ζώδιό σου δείχνει, αν κάνεις ή όχι τα χατίρια των άλλων

Το πρόβλημα με τους ανθρώπους, που θέλουν να ικανοποιούν τους πάντες, είναι το γεγονός πως επιθυμούν να είναι αρεστοί και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να γίνουν συμπαθείς. Αυτό σημαίνει πως απασχολούνται με τις ανάγκες και επιθυμίες άλλων, παραμελώντας τις δικές τους. Και εννοείται πως με ευκολία θα πει «ναι» στο οτιδήποτε του ζητηθεί, με αποτέλεσμα να καταλήγει εξαντλημένος, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά, αφού «παραμελεί» τον εαυτό του. Παρακάτω, θα διαβάσεις, τι ακριβώς συμβαίνει με το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός είναι εξαιρετικά αφοσιωμένος στους φίλους και την οικογένεια του και αυτό είναι κάτι που τον δυσκολεύει πολύ να πει «όχι». Είναι μία αστείρευτη πηγή ενέργειας, αλλά ακόμη και οι… σούπερ ήρωες πρέπει να κάνουν έναν διάλλειμα που και που. Δεν έχει σημασία αν είσαι άρρωστος ή κουρασμένος, εάν κάποιος σε ρίξει στο φιλότιμο, θα κάνεις το οτιδήποτε, χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος θα προτιμήσει να «βλάψει» τον εαυτό του από το να πληγώσει κάποιον άλλο. Αντί να πηγαίνει σύμφωνα με τα δικά του συναισθήματα, πηγαίνει σύμφωνα με το πώς αυτό θα επηρεάσει τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ωστόσο, είναι πολύ προσεκτικός με τους άλλους ανθρώπους και δεν κάνει το οτιδήποτε που δεν είναι προς το συμφέρον του.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι ζητάνε «συγγνώμη» σχεδόν για όλα. Γνωρίζουν πως δεν φταίνε πάντα, αλλά είναι για εκείνους κάτι σαν... κακή συνήθεια που δεν μπορούν να αποφύγουν. Νιώθουν υπεύθυνοι για κάθε αρνητικό πράγμα που μπορεί να συμβαίνει και αυτή από μόνη της είναι μία μεγάλη πίεση για ένα άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι εκείνοι οι οποίοι προσπαθούν να παραμείνουν φίλοι ακόμα και με τους/τις πρώην τους, επειδή δε θέλουν να σκέφτονται πως οι άλλοι τους θεωρούν κακούς ανθρώπους και ότι δεν νοιάζονται για τους γύρω τους. Είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι κάποια μέρα όλα αυτά κάποιος θα τα εκτιμήσει.

ΛΕΩΝ

Τα Λιονταράκια εκτιμούν το γεγονός πως έχουν τόσους ανθρώπους να τους θαυμάζουν και για αυτό διοχετεύουν όλη τους την ενέργεια για να κάνουν τους γύρω τους να αισθάνονται ικανοποιημένοι και ευτυχείς. Ωστόσο, σπάνια έχουν χρόνο για τον εαυτό τους, όσο κι αν λατρεύουν να βρίσκονται στο προσκήνιο. Είναι ηγέτες με όλη τη σημασία της λέξης. Για αυτό πάντα θα βάζουν τις ανάγκες των «οπαδών» τους πάνω από τις δικές τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι αναλύουν το κάθε τι, αλλά περισσότερο τη δική τους συμπεριφορά και τον τρόπο που αυτή επηρεάζει τους ανθρώπους τους. Θέλουν πάντα να προσφέρουν και να κάνουν όσα τους ζητούν οι άλλοι. Δεν τους αρέσει να κάνουν λάθη, ειδικά όταν αυτά έχουν επιπτώσεις που τις πληρώνουν όσοι δε φταίνε.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός σπάνια καταφέρνει να απομακρύνει τα τοξικά άτομα . Δεν θέλει να βλάψει τα συναισθήματά τους και να «μολύνει» τη σχέση τους. Ξέρει πως ο παλιός φίλος του από το Γυμνάσιο είναι εντελώς εγωκεντρικός και ποτέ δεν ρωτάει τι συμβαίνει στη δική του τη ζωή, παρ’ όλα αυτά συνεχίζει να απαντάει στα τηλεφωνήματά του. Προτιμά να προσποιείται πως ενδιαφέρεται, παρά να τσακωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, είναι πολύ δύσκολο να προσπεράσουν τις παλιές καταστάσεις που πήγαν άσχημα και να τις αφήσουν στο παρελθόν. Τις περισσότερες φορές το κάνουν μόνο όταν έχουν αποδώσει... δικαιοσύνη. Θυμώνουν, όταν κάποιος τους εκμεταλλεύεται και δεν τους εκτιμάει, αλλά σπάνια το δείχνουν. Συνήθως το κρατάνε μέσα τους και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης φαίνεται να ζει για να κάνει τους άλλους χαρούμενους. Πολλοί μάλιστα τους θεωρούν αδύναμους ακριβώς επειδή δείχνουν να νοιάζονται για τους άλλους παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Ωστόσο, δεν είναι έτσι. Πρώτα θέλει να είναι ο ίδιος καλά γι’ αυτό και κάνει πάντα ό,τι επιθυμεί. Τώρα αν συμπίπτει και με τις επιθυμίες των άλλων, κανένα πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν κάποιος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, έρχεται κατευθείαν σε σένα, για να το διορθώσεις. Αν ο υπεύθυνός σου, για παράδειγμα, χρειάζεται να ολοκληρώσει ένα project μέχρι το επόμενο πρωί, είσαι ικανός να ξενυχτήσεις για να μην τον απογοητεύσεις και να το φέρεις σε πέρας. Μερικές φορές, μπορεί να είναι ένα βάρος για σένα το να βασίζονται πάνω σου, ξέρεις όμως ότι δε γίνεται να μην το κάνεις γιατί απλά… έτσι είσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να... απογοητεύσουν κάποιο πρόσωπο, αν τους ζητά κάτι ενάντια στα θέλω ή τις αξίες τους. Είναι ανοιχτοί, θα έκαναν πολλά για τους άλλους, όχι όμως το οτιδήποτε. Πόσο μάλλον όταν ξεφεύγει των δικών τους ορίων.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα Ψαράκια δεν είναι καθόλου εγωιστικά και γι’ αυτό είναι εύκολος στόχος για όσους θέλουν να επωφεληθούν κάτι από αυτά. Εάν κάποιος χρειάζεται τη βοήθειά τους, είναι πάντα πρόθυμα να την προσφέρουν. Στην πορεία όμως μπορεί να διαπιστώσουν ότι έτσι επιβαρύνονται ψυχολογικά ή σωματικά.

Διάβασε επίσης:

Μην προκαλέσεις ποτέ αυτά τα 5 ζώδια

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν ταλέντο στη μαγειρική!

Αυτό το είδος των ανθρώπων δε χωνεύει το κάθε ζώδιο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved