Το ζώδιό σου δείχνει, αν ρίχνεις το επίπεδο ή κρατιέσαι στο ύψος των περιστάσεων

Ανάλογα τις περιπτώσεις πάντα...

Το ζώδιό σου δείχνει, αν ρίχνεις το επίπεδο ή κρατιέσαι στο ύψος των περιστάσεων

Ανάλογα με το ζώδιό μας και τις περιπτώσεις, μπορεί να καταφύγουμε σε μικρότητες και να ρίξουμε το επίπεδό μας ή να κρατηθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Το δικό σου σε ποια κατηγορία ανήκει; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις.

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός σπάνια θα βγάλει μικροπρεπή συμπεριφορά. Τις περισσότερες φορές, όταν εκνευρίζεται με κάτι, απλά εκφράζει κατευθείαν τα ειλικρινή του συναισθήματα και δεν καταφεύγει σε ύπουλες ή μυστικές κινήσεις. Ωστόσο, όταν αισθάνεται αδικημένος ή παραγκωνισμένος από κάποιον, είναι πολύ πιθανόν να μην τον προσκαλέσει στο πάρτι του, παριστάνοντας έπειτα πως απλά το ξέχασε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος μπορεί να μπει στη διαδικασία να «απαντήσει» σε ασήμαντα πράγματα, αλλά η μικρότητα στην οποία θα υποπέσει δεν έχει σκοπό να πληγώσει τον άλλο και είναι εντελώς ακίνδυνη, σε σημείο απλά να μην μοιράζεται με τον άλλο τις... τηγανιτές του πατάτες. Αν βέβαια κάποιος τον πληγώσει βαθιά, τότε αυτή η χαριτωμένη και παιδική συμπεριφορά ίσως μετατραπεί σε κάτι βαθιά αρνητικό που επηρεάζει άμεσα και τη σχέση του με το άλλο πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι η κλασική περίπτωση ανθρώπου που ισχυρίζεται πως όλα είναι καλά, ενώ κατά βάθος είναι έτοιμος να εκραγεί από τον θυμό του. Αυτό σημαίνει πως δεν ενδίδουν στη μικρότητα, κάνουν τα πάντα για να την κρύψουν, μέχρι να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία και να πετάξουν διακριτικά τη μπηχτή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και δεν μπορούν πολλές φορές να ελέγξουν τα συναισθήματά τους, ακόμη και όταν αφορά κάτι εντελώς ασήμαντο. Το λάθος που κάνουν είναι πως επιλέγουν να εκφράσουν με καθυστέρηση αυτά που σκέφτονται και το κάνουν συνήθως μέσω των social media, γράφοντας αοριστίες και σχόλια, ακόμη και σβήνοντας από τους «φίλους» ανθρώπους που θέλουν να πικάρουν.

ΛΕΩΝ

Όταν ένας Λέων έχει ενοχληθεί με κάτι, δε θα το αφήσει με τίποτα να πέσει κάτω, ακόμη κι αν είναι το πιο ασήμαντο πράγμα στον κόσμο. Μία χαρακτηριστική κίνηση του Λέοντα είναι πως όταν θέλει να «απαντήσει», παριστάνει πως αγνοεί την ύπαρξη του άλλου, ακόμη και το όνομά του. Με αυτόν τον τρόπο τον φέρνει σε μειονεκτική θέση, κάνοντάς τον να νιώθει μικρός και παίρνοντας εκείνος όλη την εξουσία.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι, παρότι είναι έξυπνοι και ευγενικοί άνθρωποι, δεν μπορούν ούτε αυτοί να ξεφύγουν από την «παγίδα» της μικρότητας. Ξέρουν πώς να «τσιμπάνε» τους άλλους και θα το κάνουν. Συγκεκριμένα, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θα επιστρέψουν στον πρώην σύντροφό τους τα πράγματά του όταν χωρίσουν, μόνο και μόνο για να υπογραμμίσουν με αυτόν τον τρόπο πως έχουν γυρίσει σελίδα. Άκακο μεν, μικρότητα δε.

ΖΥΓΟΣ

Εάν κάποιος κάνει κάτι το οποίο έχει αρνητική επίδραση στον Ζυγό, άμεσα αυτή η κίνηση «χρωματίζει» και όλη τη μεταξύ τους σχέση. Είναι μάλιστα ικανός να στήσει μία ολόκληρη εκδήλωση μόνο και μόνο για να μην προσκαλέσει το συγκεκριμένο άτομο, φροντίζονται πάντα να φτάσει στα αφτιά του το γεγονός πως δεν ήταν ευπρόσδεκτος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν υποθέσουμε πως η μικρότητα είναι ένα στάδιο, πριν τη μεγάλη εκδίκηση, τότε ναι ο Σκορπιός είναι αρκετά μικροπρεπής. Το... καλύτερο όμως για εκείνον είναι να τσακώνει κάποιον να λέει ψέματα! Τότε θα περιμένει τη στιγμή που θα χρησιμοποιήσει αυτό το ψέμα εναντίον του. Είναι ικανός να στήσει ολόκληρη πλεκτάνη για να πιάσει τον άλλο στα «πράσα» και με αυτόν τον τρόπο θεωρεί πως βοηθάει τους άλλους στο να πάρουν το μάθημά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μόνος λόγος που ένας Τοξότης θα πέσει «χαμηλά» είναι όταν αισθάνεται αδικημένος ή διαβαλλόμενος. Τότε θα εφεύρει ένα λογύδριο γεμάτο διφορούμενα κομπλιμέντα. τα οποία στην πραγματικότητα σκοπό έχουν να προσβάλλουν τον άλλον ή απλά θα τον προσβάλει ευθέως για να το πάρει πίσω την αμέσως επόμενη στιγμή, λέγοντας πως ήταν απλά ένα αστείο. Το χειρότερο βέβαια είναι πως τις περισσότερες φορές αισθάνεται πως έχει το δικαίωμα να το κάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικότερα, οι Αιγόκεροι είναι αυστηροί και ενσυνείδητοι, όταν όμως αισθάνονται πως οι κόποι τους απειλούνται, τότε μπορούν με τη συμπεριφορά τους να ρίξουν πολύ, πολύ χαμηλά το επίπεδο. Δεν θα κάνουν άμεσα κακό σε κάποιον, αλλά θα προσπαθήσουν να τον σαμποτάρουν. Θα υπονοούν πως υπάρχουν προβλήματα και θέματα, χωρίς όμως να πουν κάτι κακό. Με άλλα λόγια, «πετάνε» στον άλλο το μπαλάκι, αλλά λίγο αργότερα και ενώ θα σιγουρευτούν πως ο άλλος το έλαβε, φροντίζουν να το μαζέψουν διακριτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος μπορεί να γίνει πολύ μικροπρεπής, τόσο που ίσως και να το απολαμβάνει μερικές φορές. Για παράδειγμα, είναι ικανός να μην εγκαταλείψει τον χώρο που έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του, ακόμη κι αν βιάζεται, μόνο και μόνο για να μην δώσει τη θέση σε εκείνον που τον περιμένει να ξεπαρκάρει με αναμμένα τα alarm.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι μικρότητες δεν είναι μία άγνωστη συμπεριφορά για τους Ιχθύες, παρότι είναι άνθρωποι ευγενικοί και συμπονετικοί με τους άλλους. Όταν αισθανθούν πληγωμένοι ή θυμωμένοι, τότε μπορούν να βγάλουν προς τα έξω έναν «άλλο», άγνωστο και κακό εαυτό. Είναι οι άνθρωποι που είναι ικανοί να κάνουν μείωση μισθού σε κάποιον, επειδή απλά δεν ακολούθησε τις προσταγές τους.

Διάβασε επίσης: Μην προκαλέσεις ποτέ αυτά τα 5 ζώδια

Αυτό είναι το βασικό σου ένστικτο σύμφωνα με το ζώδιό σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved