Αυτά τα 4 ζώδια σπάνια μετανιώνουν για ό,τι κάνουν!

Η ξεροκεφαλιά και ο εγωισμός τους ξεπερνά τον μέσο όρο

Αυτά τα 4 ζώδια σπάνια μετανιώνουν για ό,τι κάνουν!

Αρκετοί έχουμε συναντήσει στη ζωή μας ή έχουμε στο περιβάλλον μας έστω έναν άνθρωπο (από τους πολλούς), που όχι μόνο επιμένει στην άποψή του, αλλά σπανίως ζητά συγγνώμη ή μετανιώνει, αν κάνει κάνει κάποιο λάθος ή έχει μια απαράδεκτη συμπεριφορά. Σίγουρα δεν είναι από έλλειψη εξυπνάδας, αλλά κυρίως από ξεροκεφαλιά και εγωισμό, που ξεπερνά το μέσο όρο… Παρακάτω, σου αποκαλύπτουμε τα 4 ζώδια που μετανιώνουν από σπάνια έως ποτέ!

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο εύκολο είναι όντως να ανατείλει ο ήλιος από τη δύση, παρά να αλλάξει μυαλά ο Ταύρος και να μετανιώσει για το λάθος του. Εκεί! Θα μουλαρώσει και ο Θεός ο ίδιος να κατέβει και να του πει ότι πρόκειται για γκάφα μεγατόνων, δεν θα τον ακούσει. Θα επιμείνει στην ίδια ευθεία κατεύθυνση, δε στρίβει με την καμία, θα βρει σε τοίχο και θα συνεχίσει μέχρι να εξαντληθεί (άγνωστο πότε). Αν τύχει και έρθετε αντιμέτωποι, ετοίμαζε την άσπρη ρομπίτσα που δένει πίσω γιατί δε θα τα βγάλεις πέρα. Αυτός το παρουσιάζει ως σταθερότητα στην άποψή του, γεγονός είναι όμως ότι δυσκολεύεται να δει την άλλη πλευρά και δε λυγάει… Πόσο μάλλον να παραδεχτεί ότι σφάλει.

ΛΕΩΝ

Μια χαρά άνθρωπος είναι ο Λέοντας αλλά έχει και τα κακά του, που εύκολα μπορούν να σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Η αλαζονεία και ο υπερτροφικός εγωισμός του τον κάνουν αρκετές φορές εμ να μην δέχεται τη διαφορετική άποψη άλλων, εμ και να μετανιώνει, αν κάνει γκάφα (που κάνει άπειρες) γιατί απλούστατα δεν μπορεί, δε γίνεται να κάνει λάθος. Αυτός πάντα είναι ολόσωστος, ο σούπερ-ντούπερ, ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος! Είναι δυνατόν να απολογηθεί ή να νιώσει ενοχές; Η μόνη περίπτωση να το κάνει είναι λέγοντας την κλασική ατάκα: «Συγγνώμη που νιώθεις έτσι, αλλά…», παρουσιάζοντάς το σαν να έχεις και πρόβλημα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ή είσαι χαζός/η ή πολύ γενναίος/α για να κοντραριστείς με έναν Σκορπιό και μάλιστα να του πεις ότι κάνει και λάθος… Ε, αν περιμένεις να σου ζητήσει και συγγνώμη ή να μετανιώσει, τρελός παπάς σε βάφτισε. Όταν παγώσει η κόλαση μπορεί… Πιο πριν, ξέχνα το! Μιλάμε για έναν άνθρωπο απόλυτο, επίμονο, πονηρό και με στρατηγική, που κατεβάζει ρολά και δεν ακούει κανέναν. Για να διαπιστώσει ότι έκανε γκάφα ή κάτι που δεν έπρεπε θα περάσουν χρόνια κι αν. Κάποια στιγμή, στο πολύ μακρινό μέλλον, ίσως παραδεχτεί ότι είχες δίκιο… αλλά πιθανόν και να μη ζεις μέχρι τότε…

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν ένας Υδροχόος έκανε λάθος ή σε αδίκησε, θα ψάχνεις να τον βρεις… Ειλικρινά, θα εξαφανιστεί από προσώπου γης. Ξέρει βέβαια ότι σου χρωστάει μια συγγνώμη, όμως δε θα την ακούσεις ποτέ από τα χείλη του ούτε κάποια απολογία που να δηλώνει μεταμέλεια. Απλά, κάποια στιγμή, ίσως βρει τον τρόπο να στο ξεπληρώσει. Η αλήθεια είναι ότι προχώ-προχώ, τρώει κι αυτός μεγάλα κολλήματα που δεν του γυρίζεις το κεφάλι. Ό,τι κι αν του παρουσιάσεις σαν επιχείρημα, όπως κι αν του το δείξεις, θα υποστηρίζει το αντίθετο, αρνούμενος να δει τη δική σου πλευρά, μένει σταθερός στις θεωρίες του και δε μετανιώνει ποτέ.

Διάβασε επίσης:

Με τι δε θα έπρεπε να ασχολείσαι καν, ανάλογα με το ζώδιό σου

Τα 4 ζώδια που νοιάζονται αρκετά για τη γνώμη των άλλων

Σε αυτό το ζώδιο θα βρεις την παρηγοριά και την στήριξη που ψάχνεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved