Έτσι ζητάει βοήθεια το κάθε ζώδιο, όταν στριμωχτεί!

Γιατί το καθένα έχει τον τρόπο του...

Έτσι ζητάει βοήθεια το κάθε ζώδιο, όταν στριμωχτεί!

Ο καθένας από εμάς έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να ζητάει βοήθεια από τους άλλους. Ορισμένοι θέλουν λίγο παραπάνω χρόνο, μέχρι να απευθυνθούν σε κάποιον, άλλοι απλά προχωράνε κατευθείαν στο… ψητό. Άλλοι πάλι θεωρούν πως ίσως φανούν αδύναμοι, ζητώντας τη βοήθεια άλλου.

Ας δούμε πώς ζητάει το κάθε ζώδιο βοήθεια, αν στριμωχτεί!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει έναν πολύ άμεσο τρόπο να ζητάει βοήθεια. Όταν κάποιος είναι τόσο περιπετειώδης όπως αυτός, φτάνει συχνά σε κρίσιμο σημείο. Είτε αποφασίσει να κάνει… ακροβατικά, είτε να αναρριχηθεί στο όρος Έβερεστ, πάντα θα συμβουλευτεί τη γνώμη των ανθρώπων που γνωρίζουν από πρώτο χέρι αυτό που τον ενδιαφέρει. Όταν ένας Κριός ζητάει βοήθεια, κάτι που γίνεται σπάνια, τις περισσότερες φορές είναι για πληροφορίες και τίποτα παραπάνω.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα δυσκολευτεί πολύ να ζητήσει βοήθεια, έτσι, υπομονετικά, θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι μπορεί μόνος του. Όταν συνειδητοποιεί ότι τελικά πρέπει να το κάνει, γίνεται πολύ συγκεκριμένος σε ό,τι χρειάζεται. Ενδεχομένως να μπει στον πειρασμό να ζητήσει από τον άλλο να κάνει την εργασία που τον δυσκολεύει, το πιο πιθανό είναι όμως να συμμετέχει και ο ίδιος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι, πριν ζητήσουν βοήθεια, βάζουν μπροστά όλες τις μεγάλες δεξιότητες επικοινωνίας τους. Μπορεί να ρωτήσουν τον άλλον απευθείας, να προσπαθήσουν να επισημάνουν με τον τρόπο τους πως χρειάζονται βοήθεια ή απλώς να προσλάβουν κάποιον βοηθό. Μία από τις πολλές ιδιότητες των Διδύμων είναι πως είναι οι πρώτοι που θα σπεύσουν να βοηθήσουν τον άλλο, έτσι αντίστοιχα έχουν πολλούς ανθρώπους πρόθυμους να βοηθήσουν και εκείνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι τείνουν να σχηματίζουν πολύ ισχυρές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω τους, έτσι πάντα υπάρχουν άνθρωποι που διατίθενται να τους βοηθήσουν. Τις περισσότερες φορές, βέβαια, τα ζητήματα που τους απασχολούν είναι συναισθηματικής φύσης. Εξαρτώνται από τους ανθρώπους που τους περιβάλλουν και θα ζητήσουν συχνά βοήθεια, προσφέροντας και εκείνοι ως αντάλλαγμα τη δική τους.

ΛΕΩΝ

Τα Λιονταράκια είναι από τα πιο γενναιόδωρα ζώδια. Το να ζητάνε βοήθεια δεν είναι από τα πρώτα πράγματα που σκέφτονται, αλλά όταν τη χρειάζονται, είναι σε θέση να το αναγνωρίσουν. Από την άλλη, γνωρίζουν πως οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν, οπότε δε θα ντραπούν να απευθυνθούν σε αυτούς. Είναι ευγνώμονες για τη βοήθεια που τους προσφέρεται και θα πουν πολλές φορές «ευχαριστώ». Ίσως να βρουν και κάποιο συμβολικό δώρο για να ευχαριστήσουν τον άλλο για τη βοήθειά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι δεν μπορούν ούτε να φανταστούν τη στιγμή που θα χρειαστεί να ζητήσουν τη βοήθεια κάποιου και θα προσπαθήσουν να εφεύρουν τρόπους για να φέρουν σε πέρας τα πάντα μόνοι τους. Όταν απευθυνθούν σε κάποιον ζητώντας για την αρωγή του, θα σκεφτούν τι είναι αυτό που θέλουν και πώς θα το πάρουν, ενώ θα προσπαθήσουν να μαντέψουν και τις διάφορες απαντήσεις ώστε να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Είναι άνθρωποι που βρίσκονται πάντα εκεί για τους άλλους και είναι χαρούμενοι όταν οι άλλοι ζητάνε τη βοήθειά τους σε κάτι.

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός δεν έχει πρόβλημα να ζητήσει τη βοήθεια κάποιου, αλλά δεν είναι ποτέ προετοιμασμένος να λάβει αρνητική απάντηση. Την προσπάθεια, λοιπόν, που θα κατέβαλλε για να σκεφτεί πώς θα ζητήσει και τι, τη διοχετεύει στο να μπορέσει να διαχειριστεί το «όχι» που θεωρεί ότι θα ακούσει. Είναι μάλιστα τόσο πεπεισμένος, που μόλις λάβει το «ναι» για απάντηση, δεν μπορεί παρά να μείνει έκπληκτος! Γενικότερα, είναι ένα ζώδιο που πιστεύει πως ο ένας πρέπει να βοηθάει τον άλλο, αν και το περίεργο είναι πως μερικές φορές οι ίδιοι δεν το κάνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός συνηθίζει να εστιάζει όταν ζητάει βοήθεια και δεν μπορεί να πάρει τα «μάτια» και τη «σκέψη» του από αυτό που θέλει να κάνει. Μπορεί να αφιερώσει πολύ χρόνο, να μελετήσει εξονυχιστικά το πρόσωπο στο οποίο σκοπεύει να απευθυνθεί, με σκοπό πάντα να ακούσει το «ναι». Άλλες φορές, επιλέγει να ζητήσει κάποια μικρά πράγματα για αρχή, έτσι ώστε όταν θα ζητήσει μία μεγαλύτερη βοήθεια από τον άλλο, να του είναι πιο εύκολο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι Σκορπιοί, ξέρουν πάντα πώς να παίρνουν αυτό που θέλουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες βοηθάνε συνέχεια τους άλλους και δεν έχουν καμία δυσκολία να ζητήσουν βοήθεια. Αν μάλιστα επιλέξουν να ακούσουν τη συμβουλή κάποιου ή να δεχθούν οποιοδήποτε είδος βοήθειας, θα δείξουν στον άλλο πως ακολούθησαν τις κατευθύνσεις του κατά γράμμα. Γενικότερα έχουν μία έντονη διάθεση να προσφέρουν και προτιμούν να δίνουν τα «φώτα» τους, παρά να ζητάνε κάτι από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι ικανοί και ανεξάρτητοι, οπότε τις στιγμές που θα χρειαστούν βοήθεια, δεν θα το κάνουν απερίσκεπτα. Είναι ειλικρινείς με το τι θέλουν και δεν ξεχνάνε ποτέ εκείνον, που έκανε μία παράκαμψη στον δρόμο του, για να τους βοηθήσει. Είναι πολύ προσεκτικοί με το πώς θα εκφραστούν, ώστε να αποφύγουν κάθε πιθανή παρεξήγηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του. Τείνει να ζητάει απρόθυμα βοήθεια, εκτός αν αυτό που ζητάει θα επωφελήσει και άλλους. Αν χρειάζεται για παράδειγμα να οργανώσει κάποια φιλανθρωπική εκδήλωση ή να καθαρίσει μία παραλία, δεν έχει κανένα πρόβλημα να ζητήσει την αρωγή του οποιουδήποτε. Αν πάλι έχει ανάγκη από μία προσωπική εξυπηρέτηση, τότε τα πράγματα είναι κάπως… ζόρικα για εκείνον.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς έχει την ικανότητα να αισθάνεται πότε κάποιος χρειάζεται βοήθεια, αλλά δεν είναι ικανός να την προσφέρει όλες τις φορές. Όπως και να ‘χει, τα Ψαράκια του ζωδιακού είναι συνήθως «χαμένα» σε έναν δικό τους κόσμο για να αντιληφθούν έγκαιρα ότι χρειάζονται βοήθεια και να τη ζητήσουν. Τις περισσότερες φορές εμπιστεύονται λάθος ανθρώπους, οι οποίοι δεν τους βοηθούν και καταλήγουν να τα βγάζουν πέρα μόνα τους.

Διάβασε επίσης: Αυτή είναι η βαθύτερη επιθυμία σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αυτά τα ζώδια θα επιβίωναν κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved