Τα 5 ζώδια που έχουν μεγάλη δόση τρέλας

Το τερματίζουν το κοντέρ

Τα 5 ζώδια που έχουν μεγάλη δόση τρέλας

Κακά τα ψέματα, όλοι λίγο-πολύ έχουμε μια δόση τρέλας, αλλά αυτά τα 5 το τερματίζουν το κοντέρ. Εμείς σου τα παρουσιάζουμε, κρίνοντας με βάση τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ε ναι, κατέχει την πρώτη θέση κι όχι άδικα! Είναι ιδιόρρυθμος, εκκεντρικός, ασυνήθιστος, αντιφατικός, του αρέσει να προκαλεί και οι αντιδράσεις του είναι οι πλέον «κουλές». Μπορεί να σηκώσει τον κόσμο στο πόδι για ασήμαντη αφορμή και να δεχτεί ένα πολύ σοβαρό γεγονός με απόλυτη ψυχραιμία, σχεδόν αδιαφορία. Το παιδί είναι του γιατρού και με βούλα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εδώ κι αν δεν έχει σηκώσει η επιστήμη τα χέρια ψηλά. Ο Δίδυμος, όχι μόνο είναι τρελός, αλλά μπορεί κάλλιστα να τρελάνει κι εσένα. Πώς τα πάει από δω, τα φέρνει από εκεί, τα στρίβει, κόβει, ράβει, αναιρεί τα λεγόμενά του, επιμένει ότι δεν ισχύει αυτό που λες, στο τέλος σου ζητά και τα ρέστα. Οι γιατροί έχουν πει να του λες πάντα «ναι»!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός, πάλι, το παραδέχεται κιόλας, οπότε γιατί να μην τον πιστέψουμε; Μπορεί να κάτσει για πολύ σε ένα μέρος; Όχι! Σήμερα σε λατρεύει, αύριο θα του περάσει. Τους λες αυτό, θα κάνει το άλλο από αντίδραση. Το ότι είναι στην 5η θέση οφείλεται στο γεγονός ότι έχει εκλάμψεις και προειδοποιεί να μην τον παίρνουν και πολύ στα σοβαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Σοβαρά μιλώντας είναι επιρρεπείς στην τρέλα, από κλινικής άποψης. Αλλά εδώ δε μιλάμε για τέτοια. Το ότι είναι ΟΥΦΟ είναι γνωστό, το ότι έχουν υπερβολική φαντασία επίσης, πρόσθεσε κι ένα μυαλό που συνήθως λειτουργεί χαοτικά κι όποιο συμπέρασμα βγάζει είναι για τον... καιάδα, ανάμειξέ τα όλα αυτά και ιδού γιατί πήρε την δεύτερη θέση.

ΚΡΙΟΣ

Αν έχεις συγγενή, φίλο ή σύντροφο Κριό, σίγουρα κάποια στιγμή (ίσως και περισσότερες) στη ζωή σου είπες το «είσαι τρελός;». Το άτομο αυτό, όταν τα πάρει ή όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μπορεί να ρισκάρει σε βαθμό αυτοκτονίας, να τα βάλει με πρόσωπο δυο φορές πιο δυνατό ή ψηλότερο ή να τα χώσει σε αφεντικά και προϊσταμένους. Και μετά να γελάει κιόλας με τα κατορθώματά του.

Διάβασε επίσης:

Εσείς τα ψηφίσατε! Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν τα καλύτερα φιλιά!

Παρθένος VS Αιγόκερω: Ποιος είναι πιο μονόχνωτος, μίζερος και στρίτζος;

Κοίτα την φωτογραφία προσεκτικά και πες τι ζώδιο θα μπορούσε να είναι ο γατούλης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved