Τα 3 ζώδια που δε μοιράζονται με κανέναν σκέψεις και συναισθήματά τους!

Προτιμούν να απομακρυνθούν απ' τους πάντες και τα πάντα

Τα 3 ζώδια που δε μοιράζονται με κανέναν σκέψεις και συναισθήματά τους!

Τα παρακάτω 3 ζώδια δεν ανοίγονται σε κανέναν και δεν εμπιστεύονται εύκολα το πρόβλημά τους. Θα προτιμήσουν να αποτραβηχτούν, να μην έρθουν σε επαφή με άλλο άτομο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το οτιδήποτε, παρά να μοιραστούν τις σκέψεις και πολύ περισσότερο τα συναισθήματά τους. Ποια είναι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ μιλάμε για την… περίπτωση. Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στο μυαλό ενός Σκορπιού. Είναι τόσα πολλά αυτά που σκέφτεται και αυτά για τα οποία ανησυχεί… Δεν θα καθίσει όμως να τα συζητήσει με κανέναν. Στο μυαλό του πλάθει διάφορα σενάρια, κάνει σκέψεις και προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος. Ο Σκορπιός έχει αυτό που λέμε poker face. Είναι και μυστικοπαθής από την φύση του και άντε εσύ να βγάλεις άκρη μαζί του.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι επίσης ένα ζώδιο εσωστρεφές. Όταν αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα, θα προτιμήσει να απομονωθεί και να το λύσει, παρά να κάθεται και να το συζητά με τις ώρες. Δεν είναι από τα άτομα που ανοίγονται στους άλλους εύκολα. Σε αυτό μοιάζει αρκετά με τον Σκορπιό, καθώς για να σου μιλήσει, πρέπει πρώτα να σε γνωρίσει, να σε εμπιστευτεί και μετά να σε αφήσει να τον προσεγγίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πείσμα του «σκάει» και γάιδαρο. Δεν θα σου ανοιχτεί και δε θα μιλήσει για όσα τον απασχολούν. Θα κάθεται μόνος του να αναλογίζεται τι του συμβαίνει και να ψάχνει να βρει λύσεις. Θα τον βλέπεις να φυσά, να ξεφυσά, αλλά δεν θα σου πει τι είναι αυτό που τον προβληματίζει. Είναι ισχυρογνώμων και θέλει να βρει την λύση στα θέματά του, χωρίς να να μιζεριάζει στους γύρω του για το τι τον παιδεύει.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που σου «κόβουν τα φτερά»

Προσοχή! Αυτές είναι οι 5 γυναίκες που «δαγκώνουν»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved