Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, κυνηγάς τους στόχους σου ή τα παρατάς στα δύσκολα;

Έχουν υπομονή τα ζώδια της γης ή πάνε για… άλλα, όταν τα βρουν σκούρα;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, κυνηγάς τους στόχους σου ή τα παρατάς στα δύσκολα;

Όταν ορίζουμε στόχους, υπάρχουν στιγμές που μπορεί να έχουμε πολλές ιδέες και την ενέργεια για να τις εφαρμόσουμε, αλλά μπορεί να μη διαθέτουμε αρκετή πειθαρχία για να τους πραγματοποιήσουμε. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κατανοήσουμε τον τρόπο επίτευξης ενός στόχου είναι να τον «σπάσουμε» σε πολλούς μικρότερους στόχους. Έτσι, θα διαχειριστούμε καλύτερα τις προσπάθειές μας για να φτάσουμε έως το τέλος.

Για μερικά ζώδια, το να επιτυγχάνουν τους στόχους τους είναι τόσο εύκολο όσο και να τους θέσουν. Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει για όλα τα ζώδια.

Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο να μοιάζεις με κάποια ζώδια που επιτυγχάνουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα, μόνο και μόνο γιατί έχουν ως απώτερο σκοπό το… να είναι επιτυχημένα! Απλώς, από τη στιγμή που δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να τα παρατήσει, του δίνεις την ευκαιρία να επιτύχει.

Διάβασε πιο κάτω αν τα ζώδια της Γης ανήκουν στην κατηγορία των επίμονων που θα κατευθύνουν τις προσπάθειές τους στο έπακρο ή αν τα παρατάνε εύκολα και πάνε… γι’ άλλα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που βοηθάει τον Ταύρο να κάνει πράξη τα όνειρα και τις επιθυμίες του είναι η πρακτική του φύση. Είναι το πρόσωπο που πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργήσει ισχυρά θεμέλια πριν προχωρήσει σε οτιδήποτε. Άρα, όταν έρθει η ώρα να «βουτήξει στα βαθιά», το ερώτημα δεν είναι αν θα πετύχει το στόχο του, αλλά για το πότε θα τον πετύχει. Παρεμπιπτόντως, η υπομονή του είναι απεριόριστη.

Πολλοί χαρακτηρίζουν τον Ταύρο «υλιστή», χωρίς να αναγνωρίζουν πως στην πραγματικότητα αυτή η λέξη μπορεί να σημαίνει πολύ περισσότερα από μια έλξη προς τα υλικά και χειροπιαστά αγαθά. Η υλιστική προσέγγιση του Ταύρου μπορεί να δηλώνει επίσης ότι του αρέσει να επιτυγχάνει ό,τι βάλει στο μυαλό του, επειδή η ικανοποίηση που θα πάρει είναι ίδια με αυτήν που παίρνει όταν αγοράσει ή αποκτήσει κάτι όμορφο.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος ξέρει ότι οι στόχοι χρειάζονται χρόνο για να επιτευχθούν και αξίζουν τον κόπο, γι’ αυτό δεν βιάζεται ποτέ μέχρι να φτάσει… στη γραμμή του τερματισμού.

«Θα επιτύχω τους στόχους μου σε εύθετο χρόνο, σας ευχαριστώ πολύ». Ως ένα από τα πιο υπομονετικά ζώδια, η Παρθένος είναι περισσότερο επικεντρωμένη στο να τελειοποιεί τις μικρές λεπτομέρειες των στόχων της, παρά να προσπαθεί να επιτύχει όσο το δυνατόν περισσότερους στόχους στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Επίσης, οι Παρθένοι είναι υπερβολικά τελειομανείς. Ενώ έχουν τις δυνατότητες που θα τους πρόσφεραν την επιτυχία, μπορεί να είναι και υπερβολικά επικριτικοί με τον εαυτό τους. Έτσι, η διαρκής αναζήτηση της τελειότητας, συχνά εμποδίζει την επίτευξη των στόχων τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως επιτυγχάνει πάντα τους στόχους του στη ζωή επειδή είναι απίστευτα εργασιομανής. Ξέρει πώς να βάλει κάτω το κεφάλι και να κάνει τη δουλειά του, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο θα χρειαστεί. Το σίγουρο είναι ότι ο Αιγόκερως και η σκληρή δουλειά γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους.

Μόνο που αυτή η ικανότητά του είναι που μπορεί να τον βάλει και σε μπελάδες. Θα σκεφτείς ίσως πως δεν είναι πρόβλημα ότι εργάζεται σκληρά. Το πρόβλημα όμως είναι ότι απομονώνεται εντελώς. Ρώτα έναν Αιγόκερω τι από τα δύο θα προτιμούσε: να ολοκληρώσει ένα έργο στο οποίο εργάζεται με θρησκευτική ευλάβεια τους τελευταίους μήνες ή να κάνει ένα διάλειμμα παρέα με φίλους; Μάλλον θα επέλεγε το πρώτο.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ελαττώματα του ζωδίου σου!

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Μπορούμε να μαντέψουμε από το ζώδιό σου τι σε αγχώνει περισσότερο!

Πώς να «σκοτώσεις» τη βαρεμάρα, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Έτσι θα προσπαθήσει να σε κοντρολάρει το κάθε ζώδιο

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved