Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, κυνηγάς τους στόχους σου ή τα παρατάς στα δύσκολα;

Έχουν υπομονή τα ζώδια της φωτιάς ή πάνε για… άλλα, όταν τα βρουν σκούρα;

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, κυνηγάς τους στόχους σου ή τα παρατάς στα δύσκολα;

Όταν ορίζουμε στόχους, υπάρχουν στιγμές που μπορεί να έχουμε πολλές ιδέες και την ενέργεια για να τις εφαρμόσουμε, αλλά μπορεί να μη διαθέτουμε αρκετή πειθαρχία για να τους πραγματοποιήσουμε. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κατανοήσουμε τον τρόπο επίτευξης ενός στόχου είναι να τον «σπάσουμε» σε πολλούς μικρότερους στόχους. Έτσι, θα διαχειριστούμε καλύτερα τις προσπάθειές μας για να φτάσουμε έως το τέλος.

Για μερικά ζώδια, το να επιτυγχάνουν τους στόχους τους είναι τόσο εύκολο όσο και να τους θέσουν. Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει για όλα τα ζώδια.

Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο να μοιάζεις με κάποια ζώδια που επιτυγχάνουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα, μόνο και μόνο γιατί έχουν ως απώτερο σκοπό το… να είναι επιτυχημένα! Απλώς, από τη στιγμή που δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να τα παρατήσει, του δίνεις την ευκαιρία να επιτύχει.

Διάβασε πιο κάτω αν τα ζώδια της φωτιάς ανήκουν στην κατηγορία των επίμονων που θα κατευθύνουν τις προσπάθειές τους στο έπακρο ή αν τα παρατάνε εύκολα και πάνε… γι’ άλλα!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει πολύ φλόγα και πάθος για να προχωρήσει μπροστά, όταν ο στόχος που επιδιώκει είναι ακόμα λαμπερός και νέος. Όμως, όταν μετά από λίγο αρχίζει να ξεθωριάζει, το πάθος του εξαφανίζεται σαν πυροτέχνημα. Ακόμα κι αν ο στόχος που προσπαθούσε να επιτύχει ήταν συναρπαστικός σε μεγάλο βαθμό, η διάρκειά του στον χρόνο δεν θα είναι μεγάλη.

Οι Κριοί γενικά τείνουν να τα παρατάνε εύκολα όταν βαρεθούν. Προτιμούν να χειρίζονται τμηματικά κάποιους στόχους, όπως η επικοινωνία και οι σχέσεις, σπάζοντάς τους δηλαδή σε πολλούς μικρότερους στόχους. Όταν ένας Κριός έχει να κάνει με ένα project που είναι πιθανό να πάρει πολύ χρόνο για να ολοκληρωθεί, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, περίπου στα μισά του δρόμου, να τα παρατήσει για κάτι καινούργιο και πολύ πιο ενδιαφέρον!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ο δραστήριος δημιουργός του ζωδιακού. Αυτό το ζώδιο δεν θα αποδείξει μόνο ότι μπορεί να επιτύχει καθέναν από τους στόχους του, αλλά είναι επίσης το άτομο που θέλεις να σε συμβουλέψει ή να σου δώσει κίνητρα. Ως γεννημένος ηγέτης, ο Λέων αισθάνεται άνετα με το να ηγείται σε όλο το πακέτο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι επίσης αυτός που θα βουτήξει βαθιά σε έναν νέο στόχο, πριν από όλους τους άλλους.

Αυτό που κάνει τον Λέοντα να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώδια είναι ότι έχει πάθος στο κυνήγι των στόχων του. Δεν είναι απλώς κάποιος που αποφασίζει τι θέλει και μετά το πετυχαίνει. Αφιερώνει χρόνο στο να βρει τους στόχους που είναι σημαντικοί για τον ίδιο, πριν αφιερώσει όλο το χρόνο και την προσπάθειά του προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θα εγκαταλείψει τους στόχους του πριν καν ξεκινήσει επειδή είναι ανυπόμονος και λίγο τεμπελάκος. Εντάξει, ας το πούμε λίγο πιο κομψά. Αυτό το ζώδιο δυσκολεύεται να προσκολληθεί σε μακροπρόθεσμους στόχους (όπως και σε μακροχρόνιες σχέσεις), επειδή απλά δεν μπορεί να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του για πολύ καιρό.

Χρειάζεται άμεση ικανοποίηση για να είναι ευτυχής με κάτι, και οι στόχοι συνήθως χρειάζονται χρόνο και υπομονή για να επιτευχθούν. Το να βάζεις στόχους και να τους επιτυγχάνεις πραγματικά απαιτεί επίσης πολλή δουλειά, κάτι που ο Τοξότης θα προτιμούσε να αποφύγει, εκτός αν ο στόχος είναι φανταχτερός και ελκυστικός!

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ελαττώματα του ζωδίου σου!

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Μπορούμε να μαντέψουμε από το ζώδιό σου τι σε αγχώνει περισσότερο!

Πώς να «σκοτώσεις» τη βαρεμάρα, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Έτσι θα προσπαθήσει να σε κοντρολάρει το κάθε ζώδιο

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved