Πώς το ζώδιό σου επηρεάζει την οικονομική σου κατάσταση;

Λίγοι είναι εκείνοι που έχουν αναρωτηθεί, με ποιον τρόπο το ζώδιό τους επηρεάζει τη σχέση που έχουν με τα χρήματα.

Πώς το ζώδιό σου επηρεάζει την οικονομική σου κατάσταση;

Ακριβώς για αυτό, την επόμενη φορά που κάποιος θα μας κατηγορήσει ως υπερβολικά σπάταλους, καλά θα κάνουμε πριν επωμιστούμε αυτόν τον χαρακτηρισμό, να ρίξουμε πρώτα μία ματιά στην Προσωπική Πρόβλεψη ενός έτους του Astrology.gr! Πρόκειται για έναν προσωποποιημένο τόμο, ο οποίος εξετάζει και αναλύει τις διελεύσεις των πλανητών για τους επόμενους 12 μήνες, ερμηνεύοντας τα σημαντικά γεγονότα που θα προκύψουν στη ζωή μας, συνεπώς και τα οικονομικά μας.

Ίσως με αυτόν τον τρόπο καταλάβουμε πως δεν φταίμε εμείς που ήδη από τα μέσα του μήνα, έχουμε ξοδέψει περισσότερα χρήματα από όσα υπολογίζαμε, αλλά πρόκειται για κάποια «ιδιοτροπία» των άστρων, που καλό θα ήταν να περιορίσουμε με τις πράξεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι περιπετειώδεις, ανταγωνιστικοί, δημιουργικοί και ευέξαπτοι. Όλα αυτά είναι που συντελούν στο να πετυχαίνουν με οτιδήποτε καταπιάνονται, να επιθυμούν το καλύτερο για τον εαυτό τους, να κερδίζουν πολλά χρήματα. Συνήθως γίνονται σπάταλοι με σκοπό να ανταγωνιστούν και να κερδίσουν τους άλλους (πχ. δημοπρασίες), ο λόγος όμως που καταλήγουν να ξοδεύουν περισσότερα από όσα παράγουν, είναι γιατί δεν έχουν μία απόλυτα ρεαλιστική εικόνα του εισοδήματός τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που απολαμβάνουν την άνεση και την ασφάλεια. Τα πράγματα που θα τους παρέχουν μία βολική καθημερινότητα, δεν είναι για εκείνους είδη πολυτελείας, αλλά αναγκαίες προσθήκες που κάνουν πιο ευχάριστη τη ζωή τους. Αυτός είναι και ο λόγος που παραμένουν σταθεροί στον επαγγελματικό τομέα, χωρίς να παίρνουν επίφοβα ρίσκα, αφού μέσω αυτών μπορούν και υποστηρίζουν τις δαπάνες για τον πολυτελή τρόπο ζωής τους. Οι αιτίες που ένας Ταύρος μπορεί να βγει εύκολα εκτός budget, είναι τα luxury αντικείμενα που στην πραγματικότητα του είναι άχρηστα, τα χρήματα που δανείζει στους γύρω του και τα ακριβά δώρα που κάνει στους φίλους του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν φημίζεται για τη λιτότητά του, αφού είναι το ζώδιο που θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη διασκέδασή του. Από την άλλη βέβαια, είναι εργατικός και δεν τον νοιάζει να ζοριστεί, αρκεί να γνωρίζει πως θα βγάλει τα χρήματα που χρειάζεται για να περάσει καλά. Αυτό είναι που στο τέλος του προκαλεί και μία εσωτερική σύγκρουση, αφού η μία πλευρά του θέλει να ξοδεύει αλόγιστα και απερίσκεπτα, ενώ η άλλη αναλογίζεται με πόσο κόπο κερδήθηκαν αυτά τα χρήματα, οπότε προσπαθεί να συγκρατηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι οικονόμοι και πολύ προσεκτικοί με ζητήματα που αφορούν στα χρήματα. Αποταμιεύουν όχι για να πλουτίσουν, αλλά για να αισθάνονται την ασφάλεια που παρέχει η οικονομική άνεση. Το μόνο πράγμα που μπορεί να τους στερήσει αυτή την ασφάλεια, είναι οι άσκοπες αγορές, στις οποίες αρκετές φορές δεν έχουν τη δύναμη να αντισταθούν.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων απολαμβάνει τις αγορές ωραίων πραγμάτων που του παρέχουν μία άνετη και πλουσιοπάροχη ζωή. Θέλει να στηρίζει οικονομικά τα κοντινά του πρόσωπα που έχουν ανάγκη και να τους κάνει δώρα, ταυτόχρονα όμως θέλει να δημιουργήσει κι ένα γερό κομπόδεμα για το μέλλον. Αυτές οι συγκρουόμενες ανάγκες είναι που τον κάνουν, να αναζητεί διαρκώς μία καλύτερη θέση εργασίας, η οποία θα του παρέχει αρκετά χρήματα ώστε να βάζει στην άκρη, να φροντίζει όσους αγαπά και να επενδύει σε πολυτελή αντικείμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μόνος λόγος που ένας Παρθένος μπορεί να βγει εκτός budget, είναι αφότου χάσει το επίκεντρο των προτεραιοτήτων του. Επιπλέον, ακόμη και αν έχει μεγάλη ανάγκη για χρήματα, δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει στον εαυτό του να λάβει βοήθεια από τον κοντινό του περίγυρο. Συνήθως αναζητεί μία εργασία με συγκεκριμένη δομή, ωράριο, κανόνες, ώστε να υπάρχει μία σταθερή βάση πάνω στην οποία θα εργαστεί σχολαστικά, λαμβάνοντας βέβαια και τις ανάλογες απολαβές. Οι Παρθένοι είναι λιτοί, αλλά δεν θα διστάσουν να κάνουν δώρο στον εαυτό τους ένα πολυτελές γεύμα ή ένα πιο ακριβό ρούχο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως για να το αποκτήσουν, θα ζοριστούν οικονομικά για το επόμενο διάστημα.
Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί αναζητούν διαρκώς την ισορροπία ανάμεσα στη δαπάνη και την εξοικονόμηση. Θέλουν να αγοράζουν πράγματα που τους κάνουν να αισθάνονται όμορφα, ταυτόχρονα όμως θέλουν να διασφαλίσουν πως τα πάγια έξοδά τους (πχ. λογαριασμοί, ενοίκιο, έξοδα διατροφής) είναι καλυμμένα. Επιπλέον, όσο δύσκολο τους είναι να προχωρήσουν με μία επένδυση, τόσο εύκολα μπορεί να εμπιστευτούν κάποιον που τους ζητάει οικονομική βοήθεια, γεγονός που τους καθιστά εύκολη… λεία για μικροαπατεώνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τα χρήματα, ωστόσο είναι ένα ζώδιο που κάνει τα πάντα για να κερδίσει αυτό που θέλει. Αν και είναι επιρρεπείς στις σπατάλες, είναι εξίσου πιθανό να δημιουργήσουν ένα γερό κομπόδεμα, χωρίς να έχουν στο μυαλό τους κάποια μεγαλεπήβολη επένδυση. Οι Σκορπιοί δεν διστάζουν να ενδώσουν σε κάποια άσκοπη σπατάλη, ούτε θα τους ακούσεις να παραπονιούνται για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν τα χρήματά τους, ακόμη και αν ήταν εντελώς λάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι λάτρεις των χρημάτων, αλλά η γενναιοδωρία τους και η τάση να δανείζουν χρήματα σε φίλους και γνωστούς που αντιμετωπίζουν δυσχέρειες, είναι ο βασικός λόγος που τους βγάζει εκτός προϋπολογισμού. Όσο υπάρχει η οικονομική άνεση και μπορούν να ξοδεύουν χρήματα για την προσωπική τους ευχαρίστηση, είναι χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ όταν πρέπει να γίνουν λίγο πιο προσεκτικοί και να διαχειριστούν με σοβαρότητα τα οικονομικά τους για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, δυσκολεύονται να οργανώσουν τα έσοδα και τα έξοδά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια του κύκλου είναι μακράν οι πιο λιτοί. Δεν έχουν μόνο την ικανότητα να κερδίζουν χρήματα, αλλά μπορούν να αντισταθούν και στις… σειρήνες, που τους σπρώχνουν στη σπατάλη. Δύσκολα θα δανείσουν χρήματα σε κάποιον, ακόμη και αν πρόκειται για ένα πολύ κοντινό τους πρόσωπο, ενώ τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο να καταλάβουν πως κάποιος έχει φτάσει στο σημείο να δανείζεται χρήματα για να καλύψει τις ανάγκες του. Οι Αιγόκεροι είναι αφοσιωμένοι εργαζόμενοι και αρκετά φιλοχρήματοι, που δεν διστάζουν να θυσιάσουν άλλα κομμάτια της ζωής τους θέτοντας τα δύο παραπάνω ως βασικές προτεραιότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι καλύτεροι επιχειρηματίες είναι οι Υδροχόοι. Είναι άνθρωποι πειθαρχημένοι και εργατικοί, που εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο από το πρίσμα της λογικής. Από την άλλη βέβαια, όσο ικανοί είναι στο να κερδίζουν χρήματα, τόσο δύσκολο τους είναι να τα κρατήσουν, αφού είναι ένα ζώδιο που γοητεύεται και παρασύρεται από τα παιχνίδια τύχης. Ευτυχώς, αυτό που καταφέρνει και τους συγκρατεί από την άσκοπη σπατάλη και τα «δίχτυα» του τζόγου, είναι ο κόπος που κατέβαλλαν στο παρελθόν για να κερδίσουν τα χρήματα που διαθέτουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Σίγουρα όλοι έχουν τον κρυφό -ή φανερό- όνειρο να κερδίσουν ένα λαχείο που κληρώνει εκατομμύρια, το πρόβλημα όμως είναι πως οι Ιχθύες μπορεί να εγκλωβιστούν σε αυτή τη φαντασίωση και να μην κάνουν τίποτα παραπάνω για αυτό, πέρα από το να ελπίζουν και να ονειρεύονται. Οι Ιχθύες είναι άνθρωποι ανυπόμονοι, που παίρνουν βιαστικές αποφάσεις για να τις μετανιώσουν αργότερα. Παρότι έχουν ικανότητες διαχείρισης οικονομικών, δεν θεωρούν τα χρήματα τίποτα περισσότερο από ένα μέσο για να βελτιώσουν κάποιες πτυχές της ζωής τους και να πραγματοποιήσουν κάποια από τα όνειρά τους.

Διάβασε επίσης: Τα 6 ζώδια που ελκύουν το χρήμα σαν μαγνήτης

Τα 5 ζώδια που προκαλούν πόνο χωρίς κανέναν ενδοιασμό

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved