Γι' αυτόν τον λόγο θα σε κατηγορήσει το κάθε ζώδιο

Δεν μπορεί να καταλάβει ή να δεχτεί κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου!

Γι' αυτόν τον λόγο θα σε κατηγορήσει το κάθε ζώδιο

Υπάρχουν άνθρωποι που γενικά αν τύχει να έρθουν αντιμέτωποι με μια συμπεριφορά ή ενέργεια που τους είναι αδύνατο να την κατανοήσουν ή να την αποδεχτούν, αρχίζουν την κριτική και τις κατηγορίες. Είπαμε, τα πάντα έχουν όρια!

Διάβασε παρακάτω για ποιο λόγο θα σε κατηγορήσει το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Δεν μπορεί να αποδεχτεί τον φόβο και την ηττοπάθεια, γι' αυτό και θα κατακρίνει αυτούς που το βάζουν στα πόδια, σαν λαγοί, χωρίς καν να προσπαθήσουν, να δώσουν μια μάχη κι ας τη χάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα κατακρίνει όποιον δεν επιμένει αρκετά. Στο μυαλό του πάντα θα υπάρχει το ότι αυτός που δεν επιμένει, δεν κερδίζει, οπότε δε θα έπρεπε να γκρινιάζει κιόλας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κοροϊδεύει άσχημα και κρίνει αυστηρά όποιον περνά τον χρόνο του καθισμένος σε ένα καναπέ, βλέποντας τα "σκουπίδια" που δείχνει η τηλεόραση. Αδυνατεί να καταλάβει γιατί κυκλοφορεί έξω να αλλάξει παραστάσεις ή να ανοίξει ένα βιβλίο να ξεστραβωθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατακρίνει όποιον άνθρωπο δε δείχνει κατανόηση. Το να μη μπορεί να βοηθήσει είναι ένα κομμάτι, το να αδιαφορεί για το πάθημα ή το τι περνά κάποιος είναι άλλο. Σαν επιτάφιο θα τον στολίσει...

ΛΕΩΝ

Κατακρίνει όποιον/α θεωρεί ότι βρίσκεται σε μια θέση ή παίρνει ένα αξίωμα που δεν του αξίζει γιατί κατά βάθος πιστεύει ότι θα έπρεπε να τα έχει αυτός. Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, θα λέει ότι ο άλλος είναι κατώτερος σε όλα τα επίπεδα κι ας όψονται τα κονέ ή το γλείψιμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι το Νο 1 επικριτικό ζώδιο, οπότε, οτιδήποτε γίνεται ή λέγεται, αν η ίδια το θεωρεί λάθος, το κατακρίνει. Τελεία!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Οι κακοί τρόποι ή το ανάρμοστο ντύσιμο είναι αντικείμενο αρνητικής κριτικής του Ζυγού. Δεν έχει χειρότερο από το να είναι κάποιος αγενής, χύμα, βρώμικος ή ατημέλητος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια μπροστά στην απιστία και την αναξιοπιστία. Εννοείται ότι η κριτική του θα είναι αυστηρή, σε βαθμο που θα σπάει κόκαλα και ο άλλος θα θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σαν άνθρωπος γενικά δεν ενοχλείται εύκολα και γι' αυτό δεν κατακρίνει κανέναν. Εκτός... από όποιον είναι ψεύτης, ύπουλος και υποκριτής. Δεν μπορεί να το αποδεχτεί και όχι μόνο, αλλά θέλει να τον ξεμπροστιάσει και να τον ξεφτιλίσει μπροστά σε όλον τον κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα είδος ανθρώπων κάνει τον Αιγόκερω να φτύνει χολή κι αυτό δεν είναι άλλο, από τους σκανδαλωδώς ευνοημένους, τεμπέληδες και άχρηστους. Αυτούς που έχουν μπάρμπα στην Κορώνη που τους έβαλε σε μια θέση, ξύνονται και είναι ανάξιοι να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κατακρίνει όποιον είναι κοντόφθαλμος και στενόμυαλος. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο άλλος δεν μπορεί να δει ότι ο τρόπος ή ό,τι έχει στο μυαλό του δεν τον βγάζει πουθενά και παρ' όλα αυτά επιμένει σε αυτά που ξέρει και δε δέχεται να αλλάξει μυαλά. Έξαλλος γίνεται...

ΙΧΘΥΣ

Τους χειρότερους χαρακτηρισμούς έχει για εκείνους που δε συμπονούν, δε βοηθούν και δεν γυρνούν να κοιτάξουν όποιο συνάνθρωπό τους ή ζώο υποφέρει και νοιάζονται μόνο για το συμφέρον τους. Κι η κριτική του θα τσούξει πολύ...

Διάβασε επίσης:

Αυτό είναι το μάθημα που μπορεί να σου διδάξει το κάθε ζώδιο!

Τα 12 ζώδια διαμαρτύρονται επειδή τα έχεις παρεξηγήσει!

Πώς το ζώδιό σου επηρεάζει την οικονομική σου κατάσταση;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved