Ξέρουμε τι σε τρομάζει περισσότερο σε μια σχέση!

Όλοι έχουμε κάτι που μας φοβίζει ή μας αγχώνει τρελά!

Ξέρουμε τι σε τρομάζει περισσότερο σε μια σχέση!

Από το ραντεβού για να γνωριστούμε καλύτερα, τον ενθουσιασμό και τα... μέλια, μέχρι να φτάσει στο γάμο ή τη συμβίωση, μια σχέση περνά από διάφορες φάσεις. Άλλοι φοβούνται την πρώτη φορά που θα βρεθούν σεξουαλικά με το ταίρι τους, άλλοι τον πρώτο καβγά, τις διακοπές, τη στιγμή που θα πουν το «σε αγαπώ» ή το να μοιραστούν τον ίδιο χώρο. Το ζώδιό σου δείχνει ποιο από όλα σε φοβίζει περισσότερο στη σχέση και εμείς στο αποκαλύπτουμε!

ΚΡΙΟΣ: Το στάδιο της σχέσης που πραγματικά φοβάσαι είναι όταν φτάνει η στιγμή να ανοίξεις την καρδιά σου και να πεις πώς αισθάνεσαι πραγματικά. Συνήθως, δε σου αρέσουν τα δακρύβρεχτα και μελό, αλλά γνωρίζεις ότι αυτό είναι το απαραίτητο βήμα που πρέπει να κάνεις, εάν θέλεις να πλησιάσεις το πρόσωπο με το οποίο είσαι ερωτευμένος.

ΤΑΥΡΟΣ: Το πρώτο ραντεβού είναι συχνά αυτό που σε τρομάζει περισσότερο. Συνήθως, δεν έχεις πρόβλημα με τους ανθρώπους που σε γνωρίζουν αρκετά καλά. Αλλά στα άτομα που σε συναντούν για πρώτη φορά σου είναι δύσκολο να βγάλεις το πραγματικό σου, ρομαντικό και ερωτικό πρόσωπο.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ιδέα της αποκλειστικότητας είναι αυτό που πραγματικά σε φοβίζει. Την αρχή την κάνεις χωρίς να το καταλάβεις, όσο όμως περνά ο καιρός και συνειδητοποιείς ότι είσαι δεσμευμένος με ένα και μόνο άτομο, οπότε θα πρέπει να σταματήσεις να ψάχνεις κάτι άλλο σε τρομάζει τόσο που μπορεί να το βάλεις στα πόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο έρωτας και η σχέση δεν σε τρομάζουν καθόλου, καθώς έχεις πολύ αγάπη μέσα σου να δώσεις. Αυτό που σε φοβίζει είναι το στάδιο που θα χρειαστεί να γνωρίσεις το κοντινό περιβάλλον του έτερου ήμισυ κι αγωνιάς για το αν οι φίλοι και γενικά οι δικοί του άνθρωποι σε αγαπήσουν.

ΛΕΩΝ: Τίποτα στη σχέση δε σε φοβίζει, ακόμα και όταν καταλήξει σε γάμο. Εκεί που μπορεί να σε πιάσει φοβία είναι όταν είσαι στο μήνα του μέλιτος. Επειδή έχεις μια έντονη προσωπικότητα, γεμάτη ζωντάνια και δημιουργικότητα, σε τρομάζει η πιθανότητα να χαθεί το πάθος και ο ενθουσιασμός ανάμεσά σας και να ζήσετε μια ζωή στη μιζέρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η πρώτη σεξουαλική συνεύρεση θα είναι για σένα πάντα το πιο τρομακτικό στάδιο της σχέσης, καθώς δε θέλεις να απογοητεύσεις το ταίρι σου και να φανείς κατώτερη των προσδοκιών του.

ΖΥΓΟΣ: Γνωρίζεις ότι σε μια σχέση θα υπάρξουν κάποια στιγμή καβγάδες και έντονες διαφωνίες και αυτό πραγματικά σε τρομάζει, καθώς δεν ξέρεις, αν αυτές οι συγκρούσεις οδηγήσουν στον χωρισμό, ιδίως αν παντρευτείτε με το ταίρι σου ή συζήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φοβάσαι, όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται σοβαρά, ότι θα πρέπει να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο του γάμου ή της συμβίωσης. Αυτό που πραγματικά σε τρομάζει όμως είναι, αφού έχεις δεθεί, η ιδέα της απιστίας του/ης συντρόφου σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πλάκα-πλάκα, φοβάσαι τις κοινές διακοπές με το ταίρι σου. Τα ταξίδια είναι σημαντικά για σένα, σου αρέσει να περιηγείσαι και να εξερευνείς καινούργια μέρη, οπότε θέλεις ένα ταίρι-συνοδοιπόρο. Αν όμως με το δικό σου δεν ταιριάζετε σε αυτό το κομμάτι, θεωρείς ότι θα σου καταστρέψει την εμπειρία και σου είναι δύσκολο να συνεχίσεις μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φοβάσαι να συναντήσεις την οικογένεια του/ης συντρόφου σου. Δεν είσαι και το πιο κοινωνικό ον στον κόσμο και εκτός αυτού, δε σου αρέσει το να μπερδεύονται διάφορα πρόσωπα στη σχέση σου, οπότε η πρώτη συνάντηση σου προκαλεί τρόμο, καθώς είσαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό θα φανεί αμέσως σε περίπτωση που κάποιο μέλος επιχειρήσει να το κάνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το μόνο πράγμα που φοβάσαι περισσότερο σε μια σχέση είναι να πεις τις γνωστές δυο λέξεις: «Σ’ αγαπώ». Εδώ δεν μπορείς να διαχειριστείς τον έρωτα σου, πόσο μάλλον το να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Σε φοβίζει ο γάμος και τα παιδιά. Απλά! Η ιδέα του γάμου, σαν ευτυχής κατάληξη της σχέσης, σε ενθουσιάζει. Συχνά ονειρεύεσαι εκείνη τη στιγμή που θα ενωθείς με το ταίρι σου για πάντα και θα κάνετε τη δική σας οικογένεια. Ωστόσο, όσο η ώρα πλησιάζει, το όνειρο αρχίζει να γίνεται εφιάλτης. Θεωρείς τρομακτικές τις ευθύνες που θα αναλάβεις και φοβάσαι ότι δε θα τα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα.

Διάβασε επίσης: Χωρίσατε; Τότε, για το καλό σου, μείνε μακριά από αυτά τα 4 ζώδια!

Τα 4 ζώδια που εκεί που σε απογείωναν, θα σε προσγειώσουν ανώμαλα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved