Τα 3 ζώδια που κατηγορούν τον εαυτό τους για τα πάντα

Είναι εξπέρ στο... αυτομαστίγωμα

Τα 3 ζώδια που κατηγορούν τον εαυτό τους για τα πάντα

Σε ό,τι και να συμβαίνει στην ζωή τους, εκείνα θεωρούν ότι ο πρώτος και ο τελευταίος που φταίει, είναι ο ίδιος τους ο εαυτός. Και αυτό, γιατί επέτρεψαν να γίνει ό,τι έγινε. Παρότι είναι έξυπνα άτομα, πιστεύουν ότι μπορούν να προβλέψουν το μέλλον και τις κινήσεις των άλλων και τελικά κάνουν λάθος, πέφτουν σε παγίδες και δεν τους το συγχωρούν.

Ποια είναι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι έξυπνοι άνθρωποι και μεθοδικοί. Έχουν ένα πλάνο στην ζωή τους, ένα πρόγραμμα και το ακολουθούν κατά γράμμα. Το λάθος που κάνουν συνέχεια είναι ότι νομίζουν πως μπορούν να ελέγξουν την εξέλιξη των πραγμάτων. Όταν όμως δεν γίνονται τα πράγματα όπως τα περίμεναν, εκείνοι τα βάζουν με τον εαυτό τους και κατηγορούν τους ίδιους, επειδή επέτρεψαν να συμβεί κάτι τέτοιο, παρότι μπορούσαν να το προβλέψουν και να το αποφύγουν.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός διακρίνεται για το ένστικτό του. Αντικειμενικά, είναι το ζώδιο που μπορεί να «διαβάσει» τους άλλους, να τους ψυχολογήσει και να μαντέψει σωστά. Τις περισσότερες φορές πέφτει μέσα στις εκτιμήσεις του. Έτσι όμως και -κάποια στιγμή- κάνει λάθος εκτίμηση, τα βάζει με τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι έξαλλος με την πάρτη του που επέτρεψε να του συμβεί κάτι τέτοιο και δεν το είχε προβλέψει ή διαισθανθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι γεννημένος αρχηγός. Να τα λέμε όλα... Έχει τις ικανότητες να «βλέπει μπροστά», ρεαλιστής δεν επηρεάζεται εύκολα. Επειδή λοιπόν είναι υπεύθυνο άτομο, δεν χρεώνει ποτέ μια αποτυχία στους άλλους. Όταν κάτι δεν του πάει καλά ή πληγώνεται, τότε τα βάζει με τον εαυτό του και μόνο επειδή επέτρεψε να του συμβεί κάτι τέτοιο ή επειδή φάνηκε αδύναμος και «λύγισε».

Διάβασε επίσης: Τα 5 ζώδια με τα πιο έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα

Μπορούμε να μαντέψουμε από το ζώδιό σου τι σε αγχώνει περισσότερο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved