Τα 4 ζώδια που πιστεύουν ότι έχουν πάντα δίκιο

Εκεί... Θα επιμείνουν όσο κι αν προσπαθήσεις να τους πείσεις για το αντίθετο

Τα 4 ζώδια που πιστεύουν ότι έχουν πάντα δίκιο

Θα δεις ότι αρκεί μια ολιγόλεπτη συζήτηση μαζί τους για να καταλάβεις ότι τα ζώδια αυτά θεωρούν πως έχουν σε όλα δίκιο. Θα στο καταστήσουν σαφές εξ αρχής. Θα σου δείξουν πως εσύ δεν γνωρίζεις και πολλά και ότι δίπλα τους θα μάθεις όλα όσα ισχύουν στην πραγματικότητα. Μέσα στο μυαλό τους είναι δεδομένο ότι έχουν το «αλάθητο του Πάπα» και η συμβουλή μας είναι να μην τους το αμφισβητήσεις ανοιχτά γιατί πολύ απλά θα σπαταλήσεις το σάλιο σου, θα τσακωθείς και άκρη δεν θα βγάλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει ένα ένστικτο το οποίο κατά μεγάλο ποσοστό είναι αλάνθαστο. Θα του το δώσουμε αυτό. Ωστόσο, το προσόν του αυτό τον κάνει πολλές φορές να νομίζει πως έχει σε όλα δίκιο. Θα σε κοιτάξει με ύφος δολοφονικό και θα σου πει: «είναι δυνατόν να μην ξέρω εγώ ποιο είναι το σωστό ή ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο;» Άντε να πείσεις τον Σκορπιό ότι κάτι του έχει ξεφύγει ή κάποιος κατάφερε να τον κοροϊδέψει… Έχεις μπει στην «λίστα» του και «μαύρο φίδι» που σε έφαγε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια. Είναι μάλιστα ένας άνθρωπος που ασχολείται με πολλά, διαβάζει, φροντίζει να μορφώνεται και έχει ως στόχο την πνευματική του ανάπτυξη και καλλιέργεια. Είναι ιδεαλιστής και τα πιστεύω του δεν τα αλλάζει. Πάνω σε αυτά έχει χτίσει τη ζωή του, έχει αναπτύξει τις θεωρίες του για τον ίδιο και τον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο να αποδεχτεί ότι κάνει λάθος ή αυτά που υποστηρίζει δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, οπότε θα ήταν χάσιμο χρόνου να προσπαθήσεις να του αποδείξεις το αντίθετο.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Ποιος/α είσαι εσύ που θα τολμήσεις να αμφισβητήσεις τον βασιλιά; Σοβαρά τώρα; Ο Λέοντας έχει άποψη για όλα και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάπου λάθος. Μπορεί... κάποια στιγμή να καταλάβει ότι έχει κάνει γκάφα ή ότι είχε… άδικο, αλλά δεν θα το παραδεχτεί ποτέ. Θα σκάσει και γάιδαρο μέχρι να τον πείσει ότι φυσικά και έπραξε σωστά και φυσικά και είχε δίκιο στην όποια υπόθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Pick your battles» λένε οι φίλοι μας οι Αμερικανοί και εμείς θα συμφωνήσουμε. Μα καλά… Θα πήγαινες ποτέ να τα βάλεις με Παρθένο στο κομμάτι της... ξερολίασης και του αλάθητου; Ο Παρθένος έχει γεννηθεί για να τα ξέρει όλα και το δίκιο και το σωστό είναι στο DNA του. Ούτε να το διανοηθείς να προσπαθήσεις να του εξηγήσεις ότι κάπου μπορεί και να μην κατάλαβε σωστά ή ότι έχει άδικο. Θα σε πρήξει, στο λέμε…

Διάβασε επίσης:

Τα 6 ζώδια που ελκύουν το χρήμα σαν μαγνήτης

Τα 4 ζώδια που είναι η επιτομή της εξαπάτησης

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που τα παρεξηγεί όλος ο κόσμος!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved