Τα 4 ζώδια που θα σου δώσουν τις πιο ακατάλληλες συμβουλές

Μην ακούς τι σου λένε...

Τα 4 ζώδια που θα σου δώσουν τις πιο ακατάλληλες συμβουλές

Καλό θα ήταν να μην ακολουθήσεις τις συμβουλές τους, γιατί πολύ απλά θα ρίξεις το καράβι στα βράχια. Μιλάμε για τα άτομα εκείνα που δεν έχουν καθόλου καλές ιδέες και θα σε οδηγήσουν στην καταστροφή. Δεν το κάνουν επίτηδες ή θέλουν το κακό σου, απλώς οι απόψεις και οι αντιλήψεις τους είναι πολύ προχωρημένες ή τελείως διαφορετικές από τις δικές σου. Μην τους ακούς λοιπόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο πάρα πολύ έξυπνο και φροντίζει να είναι πάντα ενημερωμένο για όλα. Φέρνει λίγο σε Δίδυμο σε αυτό το κομμάτι. Έχει άποψη προχωρημένη και την εκφράζει. Αυτό, που δεν λέει να καταλάβει, είναι ότι δύσκολα κάποια συμβουλή του θα ακολουθηθεί, αν το άτομο στο οποίο απευθύνεται δεν είναι σαν κι αυτόν, προκλητικό ή επαναστατικό ή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Όπως και να έχει, σκέψου το καλά, γιατί μπορεί να φας το κεφάλι σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος ανήκει και εκείνο στα ζώδια που έχουν άποψη για όλα. Δεν ντρέπεται να την εκφράσει και φυσικά θα προσπαθήσει να σε συμβουλεύσει και να σε κατευθύνει. Θα σου πει το κλασικό «άκου και τον παλιό…». Αυτός ξέρει τα πάντα κι εσύ τίποτα. Αυτό πιστεύει. Το θέμα όμως είναι ότι δεν τα ξέρει όλα και το πιο πιθανό είναι να σε πάρει στον λαιμό του. Γι' αυτό… πρόσεχε!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές φορές δεν μπορεί να δώσει καλές συμβουλές στον ίδιο του τον εαυτό. Εσύ λοιπόν περιμένεις να δώσει σε σένα; Ο Τοξότης είναι άνθρωπος χύμα στο κύμα, δεν «ζυγίζει» σωστά τις καταστάσεις και το πιο πιθανό είναι ότι αν στηριχτείς πάνω του, θα πέσετε και οι δυο στο γκρεμό. Οπότε για συμβουλές ψάξε αλλού και από εκείνον ζήτα διασκέδαση και ταξίδια που το έχει κιόλας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικός. Κοινώς, πρώτα ενεργεί και μετά σκέφτεται. Είναι άνθρωπος που «φουντώνει» εύκολα και μετά χαλαρώνει. Που κάνει κάτι τώρα και σε πέντε λεπτά αρχίζει να βαριέται. Πώς μπορείς λοιπόν να εμπιστευτείς σε εκείνον την τύχη σου και να του ζητήσεις συμβουλές; Εκτός κι αν από ό,τι σου πει, πας να κάνεις το αντίθετο. Περισσότερα αποτελέσματα θα έχεις. Πιθανότατα πάντως θα σε «κάψει».

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζώδια που η μοναξιά τα «σκοτώνει»

Αυτοί είναι οι 4 καλύτεροι... χορευτές του ζωδιακού!

Ποιες γυναίκες του ζωδιακού θα έκαναν παιδί εκτός γάμου;

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved