Ποιες γυναίκες του ζωδιακού θα έκαναν παιδί εκτός γάμου;

Θα μπορούσαν εύκολα να υποστηρίξουν μια μονογονεϊκή οικογένεια

Ποιες γυναίκες του ζωδιακού θα έκαναν παιδί εκτός γάμου;

Όλοι γνωρίζουμε ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνος σου δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Οι γυναίκες αυτές είναι δυνατές, πατάνε γερά στα πόδια τους και μπορούν να αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες. Και εκείνες λυγίζουν κάποιες φορές γιατί πάνω από όλα είναι άνθρωποι, ωστόσο στο τέλος τα καταφέρνουν και στέκονται βράχοι στο πλευρό του/των παιδιού/ων τους.

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός είναι από την φύση της δυναμική και ανεξάρτητη. Δεν θέλει να έχει κανέναν απόλυτη ανάγκη και από μικρή ηλικία φροντίζει να βγάζει τα δικά της χρήματα και να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Είτε της τύχει μια απρόσμενη εγκυμοσύνη και ο σύντροφός της δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, για παράδειγμα, είτε δεν έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο σύζυγο, αλλά θέλει να γίνει μάνα, θα το κάνει και θα καταφέρει να μεγαλώσει ένα παιδί μόνη της. Δεν θα την ακούσεις ποτέ να κλαφτεί ή να μιζεριάσει. Αναλαμβάνει τις ευθύνες της, πατάει γερά στα πόδια της και γίνεται για το σπλάχνο της και μητέρα και πατέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάλογη περίπτωση με την Κριαρίνα είναι και η γυναίκα Τοξότης. Ανεξάρτητη, ελεύθερη, δεν δεσμεύεται εύκολα και δεν έχει και σε μεγάλη εκτίμηση τον θεσμό του γάμου. Όταν και όπως και να έρθει ένα παιδί στην ζωή της, θα το μεγαλώσει, θα το στηρίξει και θα φροντίσει να μην του λείψει τίποτα. Η γυναίκα Τοξότης έχει συνηθίσει να δίνει λογαριασμό μόνο στον εαυτό της και σε κανέναν άλλο. Όποιος προσπάθησε να την «φυλακίσει» έχασε και τον «έστειλε» από εκεί που ήρθε. Δεν μασάει και δεν κολλάει πουθενά.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γυναίκα Παρθένος είναι αυτό που λέμε η Αμαζόνα του ζωδιακού. Και όσοι γνωρίζουν τι ακριβώς ήταν οι Αμαζόνες στην αρχαιότητα μπορούν πολύ καλά να καταλάβουν ότι στην ουσία είναι φεμινίστρια και θεωρεί συχνά αχρείαστους τους άντρες, οπότε δε νιώθει ότι έχει ανάγκη κάποιον για να σταθεί στο πλευρό της ή να την προστατεύσει. Δεν αποκλείεται κιόλας να επιδιώξει η ίδια να μείνει έγκυος εκτός σχέσης ή γάμου, αν δει ότι τα χρόνια περνούν και οι ευκαιρίες για να κάνει ένα παιδί λιγοστεύουν ή δε βρίσκει τον κατάλληλο γι' αυτήν σύντροφο. Όταν έρθει, θα το μεγαλώσει με συνέπεια και αφοσίωση, χωρίς να χρειάζεται κανένα είδος… αρσενικής υποστήριξης ή μοντέλου κι αυτό θα το περάσει και στο παιδί της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα κοινό της γυναίκας Υδροχόου με τα ζώδια που αναφέραμε παραπάνω, είναι και το γεγονός ότι δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον γάμο, μάλλον τον θεωρεί σκλαβιά. Είναι χειραφετημένη, μαχήτρια της ισότητας των δύο φύλων και βλέπει το όλο θέμα της μητρότητας και της οικογένειας με πολύ προχωρημένες αντιλήψεις. Κι αυτή μπορεί να επιδιώξει να κάνει παιδί εκτός γάμου και φυσικά σε σχετικά καλή ηλικία, δηλαδή μετά τα 30. Δεν την άγγιζαν ποτέ και δεν την ενδιαφέρουν οι κοινωνικές αντιλήψεις και τα στερεότυπα. Θα είναι μια μητέρα μοντέρνα, ξεχωριστή, που δεν θα την νοιάζει καθόλου για το σκέφτονται ή λένε οι άλλοι πίσω από την πλάτη της παρά μόνο το να είναι εντάξει το παιδί της.

Διάβασε επίσης:

Γιορτή του πατέρα: Τι αποκαλύπτει το ζώδιο του μπαμπά σου για εσένα;

Τα ζώδια που ζητούν μόνιμα παρηγοριά από τους άλλους

Πόσο καιρό θα σου κρατήσει μούτρα το κάθε ζώδιο, αν θυμώσει μαζί σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved