Γιορτή του πατέρα: Τι αποκαλύπτει το ζώδιο του μπαμπά σου για εσένα;

Το ζώδιο του μπαμπά σου έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που σε μεγάλωσε

Γιορτή του πατέρα: Τι αποκαλύπτει το ζώδιο του μπαμπά σου για εσένα;

Μπορεί η Παγκόσμια Ημέρα Πατέρα να μην έχει εξίσου μεγάλο... κοινό, με την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας, παραμένει όμως μία καλή αφορμή να εκφράσουμε στους άντρες της ζωή μας, πόσο πολύ τους αγαπάμε και πόσο ευγνώμονες είμαστε για όσα έχουν κάνει για εμάς, όλα αυτά τα χρόνια. Για να προλάβεις να κάνεις τα... κουμάντα σου και να βρεις το καλύτερο δώρο για τον μπαμπά σου, να ξέρεις πως η συγκεκριμένη γιορτή έχει οριστεί για τις 21 Ιουνίου. Μέχρι τότε προλαβαίνεις να βρεις το κατάλληλο δώρο για εκείνον.

Σε κάθε περίπτωση και εφόσον δεν καταφέρεις να βρεις κάτι πιο προσωπικό, να ξέρεις πως μπορείς πάντα να του χαρίσεις την προσωποποιημένη Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου από το Astrology.gr, τον απόλυτο οδηγό για εκείνους που θέλουν να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζονται το συνειδητό και το ασυνείδητο, εξηγώντας ταυτόχρονα πως η συμπεριφορά, κατευθύνει πολλά από τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μας, χωρίς να το καταλαβαίνουμε αμέσως. Μάλιστα, να ξέρεις πως με αφορμή τη συγκεκριμένη γιορτή, από τις 8 Ιουνίου έως και τις 21 Ιουνίου, μπορείς να επωφεληθείς από την προσφορά που σου δίνει τη μία ανάλυση στα 9 ευρώ ή να αποκτήσεις δύο (μία για εσένα, μία για τον μπαμπά σου), μόνο με 15 ευρώ!

Αλήθεια, εσύ γνώριζες πως το ζώδιο του μπαμπά σου έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που σε μεγάλωσε; Ήξερες ότι μπορεί η συμπεριφορά του να αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, ακόμη και αν αυτό δεν ταυτίζεται με τον πραγματικό ωροσκόπο του;

Ακριβώς για αυτό, έχει σημασία να γνωρίζεις ποια είναι τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει το κάθε ζώδιο, αφού έτσι θα μπορέσεις να γνωρίσεις ακόμη καλύτερα τον άνθρωπο που σε μεγάλωσε.

ΚΡΙΟΣ: Ο μπαμπάς Κριός είναι ατρόμητος και αυτό... βγαίνει προς τα έξω. Από το περπάτημά του και μόνο, καταλαβαίνει κανείς πόσο δυναμική προσωπικότητα είναι, αλλά και πόσο προστατευτικός μπορεί να γίνει, για τους ανθρώπους που αγαπάει. Έχει μια έφεση στα εργαλεία, μαστορεύει συνέχεια και δείχνει στα παιδιά του πώς μπορούν μόνα τους να φτιάξουν ό,τι έχει χαλάσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο μπαμπάς Ταύρος, είναι εκείνος που δεν θα σταματήσει να εκφράζει ποτέ τον τρελό έρωτα που αισθάνεται για τη μαμά. Για εκείνον, το εφηβικό τους ρομάντζο δεν έληξε ποτέ, για αυτό κάθε πρωί πριν φύγει για το γραφείο, την αποχαιρετά με ένα ζεστό φιλί, που όταν ήσουν μικρή, σε έκανε να αισθάνεσαι λιγάκι άβολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα παιδιά που έχουν έναν μπαμπά Δίδυμο είναι από τα πιο τυχερά, αφού πρόκειται για την πιο διαλλακτική και συζητήσιμη κατηγορία μπαμπά. Κάθε παιδί που μεγάλωσε με έναν μπαμπά Δίδυμο, γνωρίζει πως αρκεί μία ανόητη ερώτηση, για να ανοίξει μία δίωρη συζήτηση... φιλοσοφικού περιεχομένου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο μπαμπάς Καρκίνος, είναι εκείνος που έκλαψε όταν είδατε μαζί πρώτη φορά τον «Τιτανικό». Εκείνος που όταν περπατάτε πλάι-πλάι, βρίσκει πάντα έναν τρόπο να σε πειράξει ή να σε γαργαλήσει. Ναι, είναι ο πιο ευαίσθητος μπαμπάς από όλους, ακόμη και αν πολλές φορές θέλει να... κρύβεται στο καβούκι του.

ΛΕΩΝ: Τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει με ένα... Λιοντάρι για μπαμπά έχουν χαρεί στην παιδική τους ηλικία ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, πειραγμάτων και συναρπαστικών οικογενειακών στιγμών. Γιατί εάν υπάρχει κάτι που γνωρίζει καλά αυτός ο πατέρας είναι το πώς να κάνει τα αγαπημένα του πρόσωπα να χαμογελούν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα παιδιά ενός Παρθένου είναι συνήθως και τα πιο πετυχημένα, αφού ο μπαμπάς τους τα γαλουχεί για να κατακτήσουν μελλοντικά την κορυφή! Είναι πάντα στο πλευρό τους, παρακολουθώντας από απόσταση κάθε τους βήμα, ώστε να είναι σίγουρος πως τα μικρά του δεν θα αφήσουν καμία ευκαιρία να τους γλιστρήσει μέσα από τα χέρια.

ΖΥΓΟΣ: Εάν υπάρχει κάτι που κάνει έναν μπαμπά Ζυγό να φουσκώνει από περηφάνια, μετά από τα παιδιά του, αυτό είναι το πόσο πολύ άλλαξε με τον ερχομό τους. Ο μπαμπάς Ζυγός είναι εκείνος που αφηγείται ιστορίες από το παρελθόν, καταλήγοντας πάντα στο ότι αν δεν υπήρχαν τα παιδιά του, θα ήταν ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και η ζωή του δεν θα είχε κανένα νόημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο μπαμπάς Σκορπιός είναι ο πιο δοτικός από όλους και εκείνος που θα βάλει τα δυνατά του για να κληροδοτήσει μια... αυτοκρατορία στα μικρά του. Θέλει να τους παρέχει τα πάντα, δεν χαλάει χατίρι σε κανένα και είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το καταφέρει!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα μικρά ενός μπαμπά Τοξότη έχουν προλάβει να μάθουν τα πάντα για τη ζωή, πριν καν βγουν από το... αβγό. Ναι, μπορεί να γίνουν πολύ κουραστικοί με τους ατελείωτους μονολόγους τους, όμως οι πατεράδες Τοξότες είναι εκείνοι που προετοιμάζουν καλύτερα τα παιδιά τους για τα εμπόδια που θα συναντήσουν στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσο αυστηρός ή σοβαρός δείχνει ένας μπαμπάς Αιγόκερως εξωτερικά, άλλο τόσο και περισσότερο παιχνιδιάρης μπορεί να γίνει με τα μικρά του! Αυτό το προφίλ είναι που τον βοηθά να κρατάει ισορροπία και τα όρια και να βάζει τις σωστές προτεραιότητες για την οικογένειά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι μπαμπάδες Υδροχόοι είναι εκείνοι που θα ντυθούν Άγιοι Βασίληδες, κλόουν για το πάρτι γενεθλίων των παιδιών, αρκεί να τα δουν να χαμογελάνε και να περνάνε όμορφα. Είναι οι ίδιοι μπαμπάδες που σε βάθος χρόνου και ενόσω μεγαλώνουμε, γίνονται από μπαμπάδες οι καλύτεροι φίλοι μας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν υπάρχει μία φράση που μπορεί να περιγράψει έναν μπαμπά Ιχθύ αυτή είναι η «απόλυτη τρυφερότητα». Είναι εκείνος που δεν χορταίνει να κρατάει το νεογέννητο παιδί του στην αγκαλιά, που τα πρώτα χρόνια το νανουρίζει μαζί με τη μαμά στο διπλό τους κρεβάτι, που ακόμη και όταν έχει μεγαλώσει πολύ, συνεχίζει να εκπέμπει αγάπη, μόνο με ένα βλέμμα!

Διάβασε επίσης:

Τα ζώδια που όταν θυμόνουν το... κρατούν μανιάτικο

Τα ζώδια που ζητούν μόνιμα παρηγοριά από τους άλλους

Τα 4 πιο ευπροσάρμοστα ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved