Τα 4 ζώδια που μπορούν πολύ εύκολα να σε παρασύρουν... στο ρέμα!

Ασκούν κακή επιροοή στους άλλους!

Τα 4 ζώδια που μπορούν πολύ εύκολα να σε παρασύρουν... στο ρέμα!

Μην πάει το μυαλό σου στο κακό. Δεν είναι και εγκληματίες... Απλώς είναι τα άτομα εκείνα που θα σε οδηγήσουν πολύ εύκολα στο να κάνεις πράγματα που υπό άλλες συνθήκες ή με άλλους ανθρώπους γύρω σου δεν θα έκανες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο άνθρωπος εκείνος που θα έρθει στο σπίτι σου με μπύρες και ουίσκι, ενώ εσύ περνάς φάση αποτοξίνωσης ή διατροφής και θα σε παροτρύνει να πιείς μαζί του. Θα καπνίζει μπροστά σου την ώρα που προσπαθείς εσύ να κόψεις το κάπνισμα και θα σου κάνει και την σχετική καζούρα. Δεν θα σε αφήνει σε ησυχία. Ο ίδιος είναι αρκετά χαλαρός και δεν ακολουθεί τους νόμους και τους περιορισμούς. Το κακό είναι ότι περιμένει και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα Ψάρια είναι το σιγανό ποταμάκι του ζωδιακού. Είναι τα άτομα που οι γονείς σου, για παράδειγμα, θεωρούν ιδανικούς φίλους και πρότυπο παιδιού κι εσύ μέσα σου γελάς, γιατί εσύ... ξέρεις. Ξέρεις ότι μαζί τους μπορείς να κάνεις τις πιο απίστευτες τρέλες και να δοκιμάσεις ό,τι πιο απαγορευμένο. Δεν θα σου πουν ποτέ όχι και θα είναι ο "partner in crime" σου. Θα σου δίνουν μάλιστα και ιδέες, πώς να κάνετε διάφορα και να ξεφεύγετε ή να μη σας πάρουν ποτέ χαμπάρι...

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι λίγο στον κόσμο τους. Είναι ανεξάρτητοι και κοιτάνε τα δικά τους προβλήματα. Οι ανάγκες των άλλων δεν τους νοιάζουν και δεν ασχολούνται κιόλας με ξένες υποθέσεις. Η αλήθεια όμως είναι ότι ενώ εκείνοι θέλουν να είναι σωστοί στην ζωή τους, έχουν μια τάση να συμβουλεύουν και να ωθούν τους γύρω τους να κάνουν κάτι που είναι… αντιβαίνει τους νόμους και τους κανόνες της κοινωνίας, προσπαθώντας να το ρίξουν στην καταπίεση της εξουσίας ή του κράτους και την παράφορη καταστρατήγιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Φυσικά και δεν θα αναλάβουν καμία ευθύνη για ό,τι γίνει. Είναι απλώς οι ηθικοί αυτουργοί.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θεωρείται "κακή επιρροή" λόγω του παρορμητικού και ατίθασου χαρακτήρα του. Δεν είναι από εκείνους που θα σκύψουν το κεφάλι και κάνει πάντα ό,τι του έρθει. Δρα χωρίς να σκέφτεται το μετά και το κακό είναι ότι τραβά και τους άλλους γύρω του στον όποιο… «κατήφορο». Κι όσο εσύ αρνείσαι να τον ακολουθήσεις, όχι μόνο θα επιμένει και θα σε πιέζει να κάνεις αυτό που λέει εκείνος, είτε είναι σωστό είτε λάθος αλλά θα σε πει και "κότα". Ο Κριός λατρεύει την περιπέτεια και το motto του είναι το Carpe Diem.

Διάβασε επίσης:

Αυτοί είναι οι 3 μαρτυριάρηδες του ζωδιακού

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν την κριτική

Τα 5 ζώδια που ο χρόνος δεν τα αγγίζει

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved