Καρκίνε, Σκορπιέ και Ιχθύ, αυτό το στοιχείο θα σε καταστρέψει!

Είναι η κύρια αιτία της καταστροφής σου!

Καρκίνε, Σκορπιέ και Ιχθύ, αυτό το στοιχείο θα σε καταστρέψει!

Ο μεγαλύτερος, αλλά και πιο ύπουλος εχθρός σου είναι συνήθως ο εαυτός σου. Και αυτό γιατί δεν έχεις καμία άμυνα απέναντί του. Δεν τον υποψιάζεσαι καν... Επιτρέπεις και ανέχεσαι τα πάντα, χωρίς καν να το καταλαβαίνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι παλιές σου σχέσεις

Άφησε το παρελθόν εκεί που ανήκει και αποφάσισε να πας παρακάτω. Όσο τραγικά και να τελείωσε μια παλιά σου σχέση, δεν πρέπει να σκέφτεσαι μήπως έπρεπε να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Μην το κάνεις. Θα είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Προχώρα και θα εκπλαγείς με το πόσο καλή μπορεί να σου βγει μια καινούργια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μοναχικότητα

Το να απομονώνεται κάποιος για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο στην ζωή, αλλά η τόση μοναχικότητα δεν κάνει καθόλου καλό. Αποφεύγεις ανθρώπους καιρό τώρα και το έχεις κάνει αρκετά και στο παρελθόν. Βγες από το καβούκι σου, γίνει λίγο πιο ευέλικτος και προσπάθησε να αποδεχτείς τους ανθρώπους. Δώσε τους λίγο χώρο στην ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ: Ψευδαισθήσεις

Η φαντασία σου είναι μεγάλη και η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον στο καλλιτεχνικό κομμάτι δεν πιάνεσαι, αφού σου δίνει φοβερή έμπνευση. Σε πρακτικό επίπεδο όμως και στη διάκριση προσώπων και καταστάσεων μάλλον σου κάνει κακό γιατί βλέπεις ό,τι θέλεις και σου δημιουργούνται ψευδαισθήσεις, είτε καλές είτε κακές, οπότε και οι εκτιμήσεις ή οι επιλογές σου είναι λανθασμένες.

Διάβασε επίσης: Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτό το στοιχείο θα σε καταστρέψει!

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, αυτό το στοιχείο θα σε καταστρέψει!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτό το στοιχείο θα σε καταστρέψει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved