Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτό το στοιχείο θα σε καταστρέψει!

Είναι η κύρια αιτία της καταστροφής σου!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτό το στοιχείο θα σε καταστρέψει!

Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός και οι κακές μας συνήθειες και χούγια. Το κάθε ζώδιο της φωτιάς, ανάλογα με τον χαρακτήρα του, μπορεί να καταστραφεί με διαφορετικό τρόπο.

ΚΡΙΟΣ: Επικράτηση

Με ό,τι καταπιάνεσαι θέλεις να ξεχωρίσεις, να είσαι πρώτος να επικρατήσεις, κυρίως στα επαγγελματικά σου, όπου ο χώρος είναι κατ' εξοχήν ανταγωνιστικός. Εκεί πέφτεις με τα μούτρα, όμως δεν θα σου βγει σε καλό το να δίνεις όλη σου την ενέργεια, αφήνοντας πίσω τις προσωπικές σου σχέσεις. Πάρε μια βαθιά ανάσα, φτιάξε το πρόγραμμά σου καλύτερα και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σου.

ΛΕΩΝ: Τοξικές σχέσεις

Ήρθε ο καιρός να καταλάβεις ότι οι σχέσεις είναι δούνε και λαβείν και ότι όταν γίνεται τοξική, εσύ είσαι ο πρώτος που... μολύνεται. Το κακό είναι ότι συνηθίζεις να «κολλάς» σε ένα ακατάλληλο άτομο αρκετό καιρό. Είναι η ώρα να δεις το συμφέρον σου, τι είναι καλό για σένα και να προχωρήσεις, κλείνοντας την πόρτα πίσω σου, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Λάθη του παρελθόντος

Μην επιτρέπεις στο παρελθόν σου να σε στοιχειώνει. Έχουμε όλοι μερίδιο σε λάθη του παρελθόντος. Είναι απολύτως κατανοητό το γεγονός ότι δεν θες να τα αντιμετωπίσεις, όχι όμως και να τα επαναλαμβάνεις. Αντί να ξεχνάς επιλεκτικά, δέξου τα σφάλματα που έχεις κάνει, μάθε από αυτά, άφησέ τα στο παρελθόν και προχώρα μπροστά. Αλλιώς δεν εξελίσσεσαι!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που έχουν μπέσα!

Σε «πιάνει» και σένα η άνοιξη ή μόνο αυτά τα 4 ζώδια;

Έχεις τις μαύρες σου; Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξει η διάθεσή σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved