Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Γι' αυτόν τον λόγο σου τελειώνουν τα λεφτά, πριν... φύγει ο μήνας

Άκου που σου λέμε.. Κάτι κάνεις λάθος!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Γι' αυτόν τον λόγο σου τελειώνουν τα λεφτά, πριν... φύγει ο μήνας

Οι εποχές είναι δύσκολες και τα χρήματα δεν είναι αρκετά. Μάλιστα, τα έξοδα είναι τόσα που σου φτάνουν ίσα για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Το να μαζέψεις κάποιο ποσό και να το βάλεις στην άκρη ακούγεται σαν αστείο. Είναι πολύ πιθανό να αναρωτιέσαι τι φταίει που τα λεφτά σου τελειώνουν, πριν φύγει ο μήνας. Μήπως όμως με μια άλλη διαχείριση τελικά να μην ξέμενες;

Ας δούμε τι κάνεις λάθος εσύ που ανήκεις στα ζώδια της Φωτιάς και ίσως, αν το διορθώσεις, να τα καταφέρεις! Ίσως...

ΚΡΙΟΣ

Πάνω που πιάνεις το στόχο να φέρεις έσοδα και έξοδα σε μια ισορροπία, ξαφνικά σου έρχεται να αγοράσεις κάτι και ξαναγυρνάς στο... κόκκινο! Δύσκολα βέβαια κόβονται οι... καμικάζι συνήθειές σου, εφ’ όσον όμως σου αρέσουν οι προκλήσεις, τότε βάλε στοίχημα με τον εαυτό σου να εξοικονομήσεις ένα ποσό σε μικρό χρονικό διάστημα (μιας και δεν είσαι της υπομονής).

ΛΕΩΝ

Εντάξει, κατά βάθος ξέρεις ότι τα ακριβά σου γούστα και όσον αφορά στη διασκέδαση και το ντύσιμό σου φταίνε για το ότι ξεμένεις προς το τέλος του μήνα. Δε σου πάει κιόλας να αγοράσεις κάτι ή να πας κάπου που είναι πιο φτηνά. Όμως, μόνο αν τα περιορίσεις όλα αυτά για κάποιο χρονικό διάστημα και βάλεις στην άκρη τα λεφτά που θα ξόδευες, θα καταφέρεις να μαζέψεις ένα καλό ποσό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σένα πάλι, η λέξη "διαχείριση" δεν υπάρχει καν. Όμως, συχνά, λόγω τύχης, καταφέρνεις και τη βγάζεις καθαρή, ως το τέλος του μήνα. Και να μην έχεις μία, θα βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει κι έτσι θα ξελασπώσεις. Το θέμα είναι να καταλάβεις ότι έτσι δεν γίνεται να κάνεις όλα όσα θέλεις (που δεν είναι λίγα) και σίγουρα παίζοντας τα μισά (και βάλε) χρήματά σου σε τυχερά παιχνίδια ή κυνηγώντας το εύκολο κέρδος μακροπρόθεσμα θα βγεις χαμένος. Αν βάλεις στην άκρη όσα χαλάς έτσι, χωρίς σκέψη, θα αποκτήσεις περισσότερα και γρηγορότερα.

Διάβασε επίσης: Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Αυτό το άτομο έχεις ανάγκη στην ζωή σου για να είσαι ευτυχισμένος

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Γι' αυτόν τον λόγο θα μείνεις για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του!

Τρία στοιχεία του ζωδίου σου που σε κάνουν ανυπόφορο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved